Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חייב לספר לכם על החלם של משרד הרישוי ופקידיו בכל ההליך שעד עכשיו לא הסתיים:

המטרה היא להעביר טסט, בעלות על שמי ולהחזיר רכב לכביש לאחר שנגנב והוחזר לסבא וסבתא שלי לאחר כשנה.

ברגע שהרגב נגנב, לפני כשנה, בוטל הביטוח והוחזרה לנו אגרת הרישוי.

בפעם הראשונה הלכתי למשרד הרישוי עם האישורים מהמשטרה, הפקידה אמרה לי "עדכנתי במחשב, עכשיו רק תעביר בעלות בדואר ותעביר טסט וזהו". הבעיה היא שהלכתי לדואר ולא הצליחו להעביר בעלות משום מה,

חזרתי למשרד הרישוי ואמרו לי "זה לוקח כמה ימים להתעדכן במערכת ואז תוכל להעביר בעלות בדואר".

לאחר כחודש ניסיתי שוב להעביר בעלות בדואר ושוב לא הייתה אפשרות משום מה.

חזרתי למשרד הרישוי בפעם השלישית, הסברתי להם שאי אפשר להעביר בעלות בדואר, כנראה בגלל שהרכב כבר יותר מ3 חודשים ללא טסט, ואפשר רק במשרד הרישוי עצמו (לפי מה שקראתי בפורום) עם חתימה על תצהיר שאני יודע שהרכב ללא טסט.

הם אמרו לי שאני צריך להביא את סבתא שלי למשרד הרישוי ורק אז יהיה אפשר להעביר בעלות. הסברתי להם שזה מגוחך להביא את סבתא שלי לשם בשביל זה ויש לי ייפוי כח שלה לעשות הכל עם הרכב (מכירה/קניה/כל פעולה אחרת)

הבעיה היא שאני לא יכול להעביר את הרכב על שמי כיוון שאין לו טסט, אבל בשביל להעביר לו טסט אני חייב לבטח אותו קודם (ביטוח על שמי מוזל מאוד מהעבודה יכול להיות רק כשהרכב על שמי) וזו בעיה כי הרכב לא על שמי כך שאין לי אפשרות לבטח אותו על שמי.

למה הפקידות במשרד הרישוי לא אומרות על ההתחלה שאין אפשרות להעביר בעלות בדואר? שיש אפשרות להעביר במשרד הרישוי רק בנוכחות הצדדים? למה במוקד הטלפוני של משרד התחבורה לא יודעים לענות על שאלות ומפנים אותך למשרד הרישוי לקבלת הקהל? למה ייפוי כח לא מספיק? אנשים היום קונים ומוכרים דירות ועושים דברים הרבה יותר רציניים עם ייפוי כח, למה למשרד הרישוי ולפקידיו המקרטעים זה לא מספיק? ואיפה בדיוק נמצא כתוב כל מה שהם טוענים? (הם אומרים שמדובר בנוהל משרד התחבורה, ביקשתי את זה בכתב והפקידה סירבה לתת לי).

האפשרויות שעומדות בפני הן: למצוא חברה שתבטח אותי ליום אחד (לא מוצא חברה כזו), וביום הזה להעביר לרכב טסט ובעלות ואז לבטח אותו דרכי.

אפשרות נוספת היא לגרור את סבתא שלי למשרד הרישוי, באמת נראה לי לא לעניין.

מה אתם אומרים?

שלומי

פורסם

זה לא משנה של מי הרכב, אתה כן יכול לבטח אותו על שמך. אני ביטחתי על שמי אופנוע שלא היה רשום כלל על שמי.

ביטוח ליום אחד אתה יכול לעשות בפול (חפש בגוגל).

האם אתה בטוח שסטטוס הרכב שונה במשטרה מגנוב ללא גנוב?

פורסם

בסופו של דבר הבעיה שלך היא שאתה רוצה לבטח את הרכב בזול אבל לא יכול, נכון?

בפול אתה יכול לבטח את הרכב גם ליום/יומיים. קח בחשבון שעלות ביטוח חובה לשנה לרכב פרטי היא ₪3,797.

לא בטוח מה התעריף ליום/יומיים/חודש, מה שכן זול זה לא יהיה.

ייתכן כי יהיה לך יותר פשוט לבטח את הרכב בחברה אחרת כלשהי ע"ש סבתא ו"כל נהג".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

1. לא סביר שהביטוח ממקום העבודה נותן לך מחיר שונה עבור ביטוח חובה מאשר כל סוכן אחר באותה חברת ביטוח.

מחירי החובה קבועים בכל חברת ביטוח ותלויים רק בפרמטרים של הנהגים ולא בכושר מיקוח.

המחירים כאן: http://car.mof.gov.il

2. גם אם תעביר את הרכב טסט יקח קצת זמן עד שתוכל להעביר בעלות בדואר. זה לא מתעדכן אונליין באותו רגע.

3. בשביל להגיע למכון הטסטים תשלם על גרר?

לא הייתי מסתכן בנסיעה ברכב בלי טסט שנה+, זו עבירה של זימון למשפט + ייתכן סרט מול ביטוח החובה במידה ותהיה תאונה חו"ח.

קח את הסבתא למשרד הרישוי, תגיד לה שתביא ספר טוב או משהו וזהו...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קח את הסבתא למשרד הרישוי, תגיד לה שתביא ספר טוב או משהו וזהו...

משהו של קישון יתאים מאד לרוח הענין.

דני

• תוכן חדש...