Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפקדת צ'ק דחוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש בידי צ'ק לעשירי לחודש.

העשירי נופל על יום שישי, אם אפקיד אותו ביום שישי בבוקר הוא לבטח ייפדה רק ביום שני (כי הבנק שלי לא עובד בראשון)

מה לגבי הפקדה לפני העשירי? נניח מחר בערב?

יש למישהו מושג מה הדין במצב כזה?

**אני לא מעוניין להפקיד את הצ'ק למשמורת ולשלם עמלה דרקונית.

תודה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

תפקיד בבנק שלך ביום שיש.

את הזיכוי תראה מייד.

לא רלוונטי שהבנק שלך לא עובד בראשון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם לא מדובר בצ'ק מעל 250 אש"ח הפקד במהלך סופ"ש במכונה האוטומטית.

בבנה"פ ובלאומייש אופמיה (במגבלות) להפקדה דרך הסלולרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמת תהיתי לגבי האפליקציה הזאת..!

אחרי ה"הפקדה" הצ'ק נשאר בידי פיזית לא?

ז"א שאם בא לי להעביר אותו למישהו אחר אני יכול טכנית.

אם הצ'ק שלי היה אצל מישהו אחר במצד דומה הייתי מודאג מאוד מהאופציה הזאת.

פורסם

אם הפיקוח על הבנקים אישר את ההליך כנראה שהסיכון נמוך. ממילא הצ'ק מזוהה על ידי מספרו, ונסיון להפקידו בשנית יתקל באיזה דגל אדום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול להפקיד את הצ'ק במכונה אוטומטית בסניף של הבנק שלך שכן עובד ביום שישי.

תוכל להפקיד אותו כבר ביום חמישי אחרי שסניף הבנק הרלוונטי סיים לעבוד מכיוון שהצ'קים נאספים מהמכונה רק ביום למחרת שהוא שישי במקרה שלך.

פורסם

אם תפקיד אותו ביום שישי אחה"צ, השיק יטופל ביום העסקים הבא של הסניף.

כלומר אם תפקיד ביום שישי אחה"צ, והסניף בו נמצאת המכונה / תיבת חישבנק בהם הפקדת לא עובד ביום ראשון הרי שהשיק שלך יטופל רק ביום שני.

אם השיק שלך הוא ל 10 לחודש, מחר, יום חמישי 9.1.14, תפקיד בערב כך שהשיק יטופל ביום שישי בבוקר, כלומר 10.1 ובא ציון לגואל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אתה יכול להפקיד את הצ'ק אחרי גמר יום העסקים של יום ה' - החל משעה 18:30, גם אם הסניף נסגר יותר מאוחר.

פורסם
אם תפקיד אותו ביום שישי אחה"צ, השיק יטופל ביום העסקים הבא של הסניף.

כלומר אם תפקיד ביום שישי אחה"צ, והסניף בו נמצאת המכונה / תיבת חישבנק בהם הפקדת לא עובד ביום ראשון הרי שהשיק שלך יטופל רק ביום שני.

אם השיק שלך הוא ל 10 לחודש, מחר, יום חמישי 9.1.14, תפקיד בערב כך שהשיק יטופל ביום שישי בבוקר, כלומר 10.1 ובא ציון לגואל.

תודה. זה בדיוק מה שרציתי לוודא.

פורסם
שלום.

יש בידי צ'ק לעשירי לחודש.

העשירי נופל על יום שישי, אם אפקיד אותו ביום שישי בבוקר הוא לבטח ייפדה רק ביום שני (כי הבנק שלי לא עובד בראשון)

מה לגבי הפקדה לפני העשירי? נניח מחר בערב?

יש למישהו מושג מה הדין במצב כזה?

**אני לא מעוניין להפקיד את הצ'ק למשמורת ולשלם עמלה דרקונית.

תודה.

אחרי 6 זה יום עסקים, אם קצת מזל הוא ישלח בשישי בבוקר ויום ראשון תראה את הכסף בחשבון. בכל מקרה אתה יכול להפקיד אותו בתיבה של סניף שעובד בראשון ואז זה יהיה אותו דבר.

פורסם
אחרי 6 זה יום עסקים, אם קצת מזל הוא ישלח בשישי בבוקר ויום ראשון תראה את הכסף בחשבון. בכל מקרה אתה יכול להפקיד אותו בתיבה של סניף שעובד בראשון ואז זה יהיה אותו דבר.

יום בנקאי מתחלף בשעה 18:30.

פעולה בנקאית שתבוצע בשעה 18:31 תירשם על יום העסקים הבא.

לשעבר:

פורסם

למיטב הבנתי אם תפקיד ביום שישי על הבוקר אז הצ'ק יירשם ביום העסקים של יום שישי.

כמובן שהפעולה תהיה "על תנאי" עד יום שני-שלישי אבל בהנחה שיש כיסוי ושאתה לא מנסה למשוך מיידית את התמורה ואין לך מסגרת, אז זה לא ממש חשוב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...