Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה קניתי פולו חדשה 2012 מאוטו דיל .

ידנית עם 40 אלף קילומטראז .

שמתי לב שחסר לי טיפה נוזל קירור הוא טיפה מתחת למינימום,

מאיפה אני קונה את אותו נוזל קירור הוא בצבע ורוד?.

ואני צריך להחליף צמיגים עוד מעט כרגע יש את המקוריים על הרכב של בריגדסטון

על איזה צמיג אתם ממליצים לי ? שיהיה לי לנסיעה סבבה רגועה בלי השתוללויות מיותרות אולי פעם ב... להתחשב במחיר

פורסם

נוזל קירור- מומלץ לקנות מקורי, שמו g12+ והוא מגיע באריזות מרוכזות אותן צריך למהול במים מזוקקים לפי היחס הרשום על האריזה.

תוכל לקנות במוסכים המורשים.

בנוגע לצמיגים- מידה ותקציב לא יזיקו כדי לעזור לך

פורסם

כן הם די יבשים אבל עזבו תצמיגים קראתי בפורום קצת על הנוזל קירור, אין מצב שיש לי פתאום נזילה... הנוזל יכול להתאדה גם וכאלה נכון?

פורסם

הסבירות שיש לך נזילה ברכב משנת 2012 היא נמוכה, אבל הכל יכול להיות.

תשלים את הנוזל החסר ותעקוב האם המפלס יורד שוב. אם כן, הרכב עדיין באחריות.

וגם בנושא הצמיגים אל תזלזל, אנו בפתחו של החורף (שלא מגיע).

פורסם

אוקיי אני יבדוק את זה ,אבל יכול להיות שלא מילו נוזל הרבה זמן מהטיפול הקודם לפני 10000 קילומטר

וירד פשוט? ירידהה טבעית של התאדות הנוזל?

פורסם
אוקיי אני יבדוק את זה ,אבל יכול להיות שלא מילו נוזל הרבה זמן מהטיפול הקודם לפני 10000 קילומטר

וירד פשוט? ירידהה טבעית של התאדות הנוזל?

כמו שכבר ציינו,

תאזן את מפלס נוזל קירור ותעקוב אחר עיבוד מים.

הנוזל קירור לא אמור להתאדה כל כך מהר.

• תוכן חדש...