Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לאחרונה נולדה לי ולאשתי בת קטנה ובעקבות כך אנו זקוקים לרכב נוסף. כיום יש לנו מאזדה 2 יד ראשונה שנת 2008. מיותר לציין שקשה לנו להכניס את העגלה (שלא נדבר על האמבטיה שצריכה להיות בכסא הקדמי), יחד עם קניות וכל שאר הפיצ'יפקס.

אשתי אמורה לחזור לעבודה תוך חודשיים ואני רוצה לקנות לה רכב יותר גדול מהמאזדה שיש לנו - כי היא צפויה להוציא את התינוקת מהגן ביום יום.

הרכב לא אמור לנסוע יותר מדי - בעיקר לעבודה של אשתי (נסיעה עירונית מרעננה עד להרצליה פיתוח ובחזרה) ובטח בעתיד נצא מעט לטיולים. אני לא מאמין שהרכב יעבור את ה- 10K ק"מ בשנה.

דרישות:

אמינות ובטיחות הכי חשוב

גודל שיספק את הצרכים של זוג + 1 בנוחות ולא בלחץ של מקום (בכסא האחורי ובבגאז').

שוק קונים על מנת שאוכל להחליף את הרכב במידת הצורך

צריכת דלק (ממה שאני מבין כשהנסיעה היא יחסית קצרה, כמו במקרה הנדון, סעיף זה פחות בעייתי - תקנו אותי אם אני טועה).

גיר - לא משנה. אוטומטי/ידני

תקציב - עד 30K ש"ח פלוס מינוס. אשמח להוציא כמה שפחות כמובן.

שמעתי/קראתי שלא כדאי להתקרב לצרפתיות ואיטלקיות - זה נכון או סתם שמועה?

אודה להמלצות.

פורסם

בנוסף אשמח אם תוכלו לציין מה היתרונות ברכישה מליסינג/טרייד אין מול רכישה מול מישהו בשוק הפרטי.

עוד אשמח אם תוכלו לתת לי כמה טיפים על מה להסתכל כשאני בוחן רכב לרכישה... אני ממש לא מבין גדול בנושאים הללו....

פורסם

לחברות הליסינג אין מה להציע לכם בתקציב של 30 אלף ש"ח כך שהשאלה אינה רלוונטית.

לחברות הטרייד אין יש מעט מאוד רכבים להציע לכם בתקציב של 30 אלף ש"ח וכיוון שמדובר בתחתית החבית של היצע הרכבים שלהם, מומלץ שלא לרכוש מטרייד אין גדול.

בקיצור, בתקציב הזה אין לך ברירה אלא להתמקד בשוק הפרטי.

בתקציב הזה אני הייתי מנסה לחפש מיצובישי לנסר 2007-8. נכון, היא לא הכי סחירה ולא הכי חסכונית אבל היא אמינה מאוד ונותנת יופי של תמורה למחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בלי לחשוב פעמיים - רנו מגאן!

בטיחותי ביותר.

אמין.

נח.

מרווח.

מתאים בהנדסת האנוש שלו למשפחה צעירה - תא כפפות גדול, תא אחסון אחורי נח להעמסה וכו'....

צריכת דלק טובה מהממוצע.

בקיצור - אם תצליח לגבור על ההיבט הפסיכולוגי תקבל את התמורה הכי טובה בתקציב הנ"ל שיאפשר לך לרכוש שנתון ~~2007-2008.

חוץ מזה שהיא נראת טוב....

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

גם לי עברה בראש המגאן עוד לפני שקראתי תגובות.

אני ממליץ לך לחפש את שתי האפשרויות שהועלו כאן, ובהתאם לפרט לרכוש אחת. כשאני אומר בהתאם לפרט, אני מתכוון למצב המכני, תיעוד הטיפולים, ק"מ וכדומה. כמובן שלא לרכוש רכב ללא בדיקה במכון מטעמך.

מזל טוב על הלידה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חושב שכדאי לבדוק גם את הפוקוס.

יש מבחר גדול, הרווח מרווח ובטיחותי ביחס למתחרות בשנתון שלו (4 כוכבים, רק למגאן יש 5).

פורסם

בגלל שאני אב טרי והייתי בסוגיה דומה זה מכבר, אמליץ לך לא להשקיע שקל ברכב נוסף אלא אם כן יש לו עוד צורך חוץ מהעובדה שה2 קטנה לכם.

בקרוב את האמבטיה כבר לא תצטרכו והסבל של לסחוב עגלה גדולה יעלם, קנה עגלה איכותית וקומפקטית לדוגמה אנחנו רכשנו את הבוגבו בי.

אומנם יהיה לך 2 עגלות, אבל הבי לדוגמא תופסת רק חצי מהבגאז של הפיאסטה שרכשנו רק בשישי האחרון ןמשאירה המון מקום לקניות ותיקים.

הבוגבו קמיליון הגדולה נמצאת בשימוש ברחבי השכונה שרוצים עגלה מסיבית.

לסיכום תשקיע סכום של 2-3 אלפים בעגלה נוספת במקום להכנס להומאה על רכב שכרוכה בהמון הוצאות נלוות.

נשמע לפעמים תמוהה אך זו החלטה מושכלת.

פורסם

אפשר לשקול אקסנט או קיה ריו. מכוניות מאוד אמינות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אני מרגיש קצת טמבל שאני שואל את השאלה הבאה - אבל מה ההבדל בין רנו מגאן 1, 2 ומגאן החדשה??

תודה

פורסם

מדובר בשלוש דורות שונים של המכונית. יש לא מעט הבדלים ביניהם, זה כמו שתשאל מה ההבדל בין אייפון 4, אייפון 5 ואייפון 5S.

מבחינתך ההבדל העיקרי הוא בשנתונים. אין מגאן 1 מודל 2009, רק עד מודל 2006 או משהו כזה.

רנו מגאן 1:

%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-5dr-FS-1.jpg

רנו מגאן 2:

רנו מגאן "החדשה":

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תיקון קטן, מגאן דור I נמכרה עד 2003-2004.

לדעתי עדיף לבחור בדור השני, הוא נמכר במחירים נמוכים יחסית, הוא נראה טוב יותר, הוא בטיחותי יותר, מרווח יותר, פחות תקלות חשמל, אמינות טובה יותר בעיקר ממודלים 2007-2008 (נמצאים בתקציב).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...