Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למוכר יש רק מפתח אחד- האם מהווה בעיה ביטוחית?

nadavt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה לעשות במצב שלמוכר יש רק מפתח אחד , האם לפוצץ עסקה? להחתים על מסמך? האם מבחינת הביטוח זה מהווה בעיה?

תודה חברים

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מוצא בעיה, הוא תמיד יכול לשכפל שיהיה לו עשר מפתחות של הרכב בבית, ולהצהיר לך רק על ה2 המקוריים, ממה בידיוק אתה מפחד? איזה מסמך תחתים אותו? שהוא מתחייב לא לגנוב לך את הרכב? הביטוח ממה שידוע לי, לא דורש זוג מפתחות, וזה לגיטימי שבן אדם מאבד מפתח, לא הייתי מפוצץ על זה עסקה.

מה שכן, תברר אם יש לו את הצ'יפ שאיתו משכפלים את המפתח, אחרת אתה בבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב - לפעמים מפתח אחד זה יכול להיות רמז עבה לרכב עם עבר ליסינג \ השכרה.

כמו שכתבו מעלי שים לב שה"צ'יפ" של האימובילייזר המקורי של הרכב נמצא במפתח וזה לא שכפול. כל רכב מגיע בדרך כלל עם 2 מפתחות מקוריים עם צ'יפ ואחד גולם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכונית עדיין מקודדת עם האימובילייזר של המפתח השני, צריך ללכת למוסך ושעושים מפתח נוסף שני הוא מבטל את המפתח שאבד. זה כמובן עולה כסף, תוריד לו במחיר.

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר שבעבר שגנבו לי את הרכב (פעמיים) הביטוח/חוקר דרש ממני 2זוגות מפתחות.

אבל צריך לבדוק את זה מול חברת הביטוח.

+1

תבדוק מול מקור ראשון(הביטוח)

אני מחפש כמוך וזו דרישה לגיטימית של הביטוח

" ! The fender bender bent more than just your fender "

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...