Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. עד כה היה לי את האייפון 4 עם הנרתיק סיליקון שאז פלאפון חילקו עקב בעיות קליטה שהתעוררו באייפון 4 (מצרף תמונה להמחשה - מקווה שזה מתאר ). אני מחפש נרתיק שכל המסגרת עבה ומשאיר רווח ראוי בין המכשיר לרצפה כאשר הוא נופל (האייפון 4 נפל עשרות פעמים , על הרצפה , על פרקט , ולא קרה לו שום דבר ) . ד.א יש מגן מסך מזכוכית או משהו שהמוכר לא הפסיק לטפטף לי כמה שהוא טוב . מישהו מכיר ?

!cid_4DFEC5BA-BC74-42FC-9CD3-39513999BFF5.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קניתי לnote 3 שלי מגן מסך של חברת glass-m שיש עליו ביקורות טובות, יגיע עוד כמה ימים. יש להם גם לאייפון.

לינק.

בארץ מוכרים אותו פי 2 ופי 3 מהמחיר, פשוט חמדנות לשמה.

פורסם

הרכבתי כזה לחבר בשבוע שעבר, אין מה לדבר שזה מוצר איכותי שבהחלט יגן על המסך משבירה (זה כמו להדביק עוד מסך על המסך הקיים, תלוי באיזה עובי קונים את המגן מסך הזה).

נורא נעים ביד ובעין, ובהדבקה איכותית נראה מעולה, מקבלים גם כפתור הום קטן על מנת לפצות על העובי שהמגן מוסיף.

שווה את המחירים ברשת, לא שווה את מחירו המופקע בארץ, אבל אולי עדיף שיישבר מגן ב-100 ש"ח מאשר מסך בקצת יותר :-)

אישית - אני אוהב את האייפון שלי דק, ואני לא מפיל סדרתי או מפיל בכלל, ולכן אני מעדיף לחדש עצמי כל כמה זמן עם מגן מסך סטנדרטי ופשוט.

המוצר הזה טוב למי שאשתו מעלה את עלויות הסלולרי המשפחתיות עם נפילות ושברים.

אולי אפשר לשים את המגן זכוכית הזה על המסך, ואז על המגן לשים עוד מגן מסך רגיל שייגן גם עליו , ועל זה לשים עוד .... :-P

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מצטרף להמלצה על מגן המסך שמזכוכית.

אם אפשר- עדיף לקנות את העובי של 0.4 מ"מ. מבחנים באינטרנט מראים שהוא מגן טוב משמעותית מהדקים יותר (0.2 ו-0.15 מ"מ).

לי יש את המגן של חברת Spigen SGP, שמחירו כ120 ש"ח כולל משלוח (מחיר רגיל ללא מבצעים, מעת לעת יש להם מבצעים).

כבר ריסקתי מגן אחד כשהגלקסי שלי נפל על אבן חדה במרכז המסך. חוץ מחור שנגרם במרכז המגן ועכביש של שברים מסביב לנק' הפגיעה, לא קרה כלום למכשיר עצמו.

עוד יתרון לSGP- השוליים של המגן באמת מעוגלים ונוחים ביחס למגנים אחרים שראיתי בשוק (לא יודע לגבי הGLAS-M).

מעיון באתר SGP, יש להם מבצעים טובים עכשיו, קופון 50% הנחה, באנדל של כיסוי מגן+ מגן זכוכית+ סט ניקוי, ועוד..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מצטרף להמלצה על מגן המסך שמזכוכית.

אם אפשר- עדיף לקנות את העובי של 0.4 מ"מ. מבחנים באינטרנט מראים שהוא מגן טוב משמעותית מהדקים יותר (0.2 ו-0.15 מ"מ).

לי יש את המגן של חברת Spigen SGP, שמחירו כ120 ש"ח כולל משלוח (מחיר רגיל ללא מבצעים, מעת לעת יש להם מבצעים).

כבר ריסקתי מגן אחד כשהגלקסי שלי נפל על אבן חדה במרכז המסך. חוץ מחור שנגרם במרכז המגן ועכביש של שברים מסביב לנק' הפגיעה, לא קרה כלום למכשיר עצמו.

עוד יתרון לSGP- השוליים של המגן באמת מעוגלים ונוחים ביחס למגנים אחרים שראיתי בשוק (לא יודע לגבי הGLAS-M).

מעיון באתר SGP, יש להם מבצעים טובים עכשיו, קופון 50% הנחה, באנדל של כיסוי מגן+ מגן זכוכית+ סט ניקוי, ועוד..

40$ זה כולל משלוח ? יש כאלה גם בארץ ? אני פשוט רוצה לראות את זה בעין .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני לא יודע.

בד"כ המשלוח מהאתר שלהם עולה סביב ה10-15 דולר. שווה להשוות מחירים עם איביי, לפעמים ישנם פערי מחירים גם במחירי המשלוח (לשים לב שמדובר במקור ולא בחיקוי!).

לגבי הימצאותם בארץ- לא יצא לי לראות בחנויות בארץ. אבל האמת שגם לא ניסיתי יותר מדי.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם
אני לא יודע.

בד"כ המשלוח מהאתר שלהם עולה סביב ה10-15 דולר. שווה להשוות מחירים עם איביי, לפעמים ישנם פערי מחירים גם במחירי המשלוח (לשים לב שמדובר במקור ולא בחיקוי!).

לגבי הימצאותם בארץ- לא יצא לי לראות בחנויות בארץ. אבל האמת שגם לא ניסיתי יותר מדי.

מאיפה אתה בארץ?

רחובות

פורסם

אני רכשתי מהאתר של glass-m ישירות מגן לnote 3 (באיביי לא חסרים זיופים), עלות משלוח לארץ (עם מספר מעקב) בסה"כ 5$.

עדיף לרכוש במקרה הזה מקורי, ההפרשים בין קנייה דרך החברה או דרך איביי מגיעים ל15-20 שקל במקרה הטוב.

פורסם

^ יש מבצע באתר הרשמי שלהם של 90% הנחה. קוד הקופון הוא 90off2.

המשלוח עולה 6 דולר ללא קשר לכמות ההזמנה. המינימום להזמנה כדי לקבל את ההנחה הוא 2 פריטים. המקסימום הוא 15 פריטים. אני הזמנתי משם 15 קיטים של מדבקות לכל גוף המכשיר, לכל מכשירי הסלולר של המשפחה במחיר כולל של 22 דולר כולל המשלוח (במקום איזה 160 דולר).

פורסם

לגבי מגן זכוכית - היה לי כזה לאייפון 4S, אהבתי את התחושה ואת ההתקנה הקלה בלי בועות וכו'.

היה לי מגן של 0.4ממ, ועדיין הוא היה קצת עבה לטעמי.

הבעיה העיקרית - שהוא חד פעמי. הטלפון נפל לי פעם אחת על הרצפה, והמגן 'הקריב' את חייו, כל הצד שלו התרסק לחתיכות

(רסיסים חדים). אמנם המסך שרד, אבל אז מצאתי את עצמי בלי מגן, אז מי שמשתמש בזה כדאי שיהיה לו לפחות אחד ספייר.

כרגע יש לי אייפון 5S, יש לי מגן מסך (מדבקה) של SPIGEN, מצויין בינתיים, ויש לי קייס של ELAGO, מאד אוהב אותו, דק מאד,

נראה מצויין (שחור עם אלומיניום מאחורה), ומשאיר את החלק התחתון פתוח בלי הפרעה לדוקים שונים.

http://www.ebay.com/itm/elago-S5-Outfit-MATRIX-Aluminum-and-Polycarbonate-Dual-Case-for-the-iPhone-5-5S-/231121103672?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item35cfe42b38

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...