Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזה קורס להרשם C# ו.נט או JAVA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קצת משוחד כי אני מתכנת ב-C# כבר שלוש שנים, אבל לדעתי היא באמת יותר ידידותית וקלה להתחלה, גם בגלל כל מיני פיצ'רים בשפה עצמה, וגם בגלל שלדעתי אין שום תחרות ל-Visual Studio כ-IDE שלם (יצויין שיש לי היכרות בסיסית בלבד עם Java, יכול להיות שאני קצת טועה). במקרה הזה C#/.NET קצת דומה לאפל בעולם המובייל, זאת "החבילה השלמה", אתה מקבל את כל מה שאתה צריך כדי לכתוב אפליקציות מתקדמות (וכמובן שאתה יכול להוסיף על זה ספריות קוד פתוח, אבל את הבסיס יש).

מצד שני, דווקא בקורס אוניברסיטאי, הייתי נוטה לכיוון Java, זאת שפה פתוחה וסטנדרטית יותר, והיא cross platform ורלוונטית יותר למובייל. היא תיתן לך אחלה נקודת התחלה גם אם יהיה טיפה יותר קשה ללמוד אותה (לא חושב שזה משמעותי בכלל), ולא תהיה לך שום בעיה ללמוד C# בעצמך אחרי שאתה יודע Java.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מאוד תלוי במרצה ובאופן לימוד החומר.

אני למדתי C# גם אצל גיא רונן, במכללה האקדמית ת"א יפו.

ממליץ מאוד ללמוד אצלו - מבחינה מקצועית הוא מלמד מעולה!

כיום אני לומד Java, ואני חייב לומר שהמרצה מלמד שונה מאוד מגיא, ולכן אצלנו למי שמעוניין ללמוד גם Java עדיף באמת להתחיל עם C#, אחרת יהיה לו קשה.

בפועל - אם תצליח ב-C#, אין הכרח אמיתי ללמוד Java בקורס, כי תוכל להסתדר עם זה בעצמך - בגלל שיש הרבה דמיון בין השפות.

הסייג היחיד הוא - אם יש אצלכם דגש רב על אנדרואיד (אצלנו לא מוקדש לזה כנראה שיעור אחד (אם לא פחות מזה)).

בהצלחה!

פורסם

יש קורס פיתוח אפליקציות שאחת מדרישות הקדם שלו היא java (ו/או מונחה עצמים שאני מסיים הסמסטר הקרוב)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עשיתי עם גיא רונן קורס C# ועוד קורס תכנות מתקדם בC# שזה היה סוג של Design patterns, שניהם היו מעולים, במהלך הלימודים בכלל לא נגעתי ב-Java והיום אני כבר 3 שנים כותב רק Java (ו-Scala) בעבודה - שוב אני טוען שבלימודים חשוב לצבור כלים, בסוף השפה והIDE לא באמת משנות, אלא העקרונות והיסודות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני רק שאלה - מה הקשר בין Design Patterns ל-C#?

תבניות עיצוביות הן אוניברסליות וניתן לממש אותן בכל שפה.

כשאני עשיתי קורס כזה בכלל מימשתי הכל ב-C++

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני רק שאלה - מה הקשר בין Design Patterns ל-C#?

גיא רונן

ניסחו יותר טוב ממני..

כפי שכתבתי, אם גיא היה מלמד שפות אחרות הייתי ממליץ עליהן מכיוון שהשפה פה היא לא כ״כ רלוונטית אלא כל היסודות.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
גיא רונן

ניסחו יותר טוב ממני..

כפי שכתבתי, אם גיא היה מלמד שפות אחרות הייתי ממליץ עליהן מכיוון שהשפה פה היא לא כ״כ רלוונטית אלא כל היסודות.

לא זה ולא זה עונה על השאלה.

אין קורס (למיטב ידיעתי) שהוא "סוג של Design Patterns" או שקורס מתקדם בשפה מסוימת הוא קורס של Design Patterns.

זה לימוד קלוקל ומקולקל אם יש קורסים כאלה.

Design Patterns הם מנותקים משפת תכנות ספציפית. לצורך העניין כשאני עברתי קורס Design Patterns, היה בערך 49% שמימשו ותירגלו ב-C#, בערך 49% שמימשו ותירגלו בג'אווה, ואני שמימשתי ותירגלתי ב-C++.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא זה ולא זה עונה על השאלה.

אין קורס (למיטב ידיעתי) שהוא "סוג של Design Patterns" או שקורס מתקדם בשפה מסוימת הוא קורס של Design Patterns.

זה לימוד קלוקל ומקולקל אם יש קורסים כאלה.

Design Patterns הם מנותקים משפת תכנות ספציפית. לצורך העניין כשאני עברתי קורס Design Patterns, היה בערך 49% שמימשו ותירגלו ב-C#, בערך 49% שמימשו ותירגלו בג'אווה, ואני שמימשתי ותירגלתי ב-C++.

מחזק!

אני מימשתי בC# למרות אני עובד כבר מספר שנים בג'אווה.

ג'אווה פחות נוחה ויש פחות דברים מוכנים מראש.

השאלה, אתה רוצה ללמוד כדי לדעת או כדי לקבל ציון?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מי זה הגיא רונן הזה ? הוא גם יכול לחלק ב 0 כמו ג'ון סקיט ? :-D

בדיוק.

אצלנו פשוט קוראים לקורס הזה design patterns, ואני מניח שמממשים ב-C# (אקח אותו סמסטר הבא)

פורסם

אני נגד הנטייה של כל מיני מוסדות ללמד קורסים כלליים (סטייל Design Patterns, אבל לא רק אלא יש עוד) עם מימוש בשפה אחת בלבד (במקרה הזה C#).

אני מאוד בעד שבקורסים כאלה יממש כל סטודנט בשפה שנוח לו.

זה סוג של "חנוך לנער עפ"י דרכו".

מן הסתם ה-Down-Side של קורס כזה זה שהחופש בשפת המימוש מכתיב מרצה שמכיר על בוריין לפחות את השפות הנפוצות ביותר (C#, C++ Java), אבל התועלת מקורס כזה היא גבוהה לאין ערוך מקורס מובנה עם משימות מובנות בשפה מובנית

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תסתכלו בהודעה המקורית שלי -

עשיתי עם גיא רונן קורס C# ועוד קורס תכנות מתקדם בC# שזה היה סוג של Design patterns,

טעיתי, התנסחתי לא מדוייק מספיק (- בגלל זה רשמתי סוג של..), היה שם דגש על Design patterns כי המרצה דחף לשם ולא כי זה היה נושא הקורס.

מעבר לזה - שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

מי זה הגיא רונן הזה ? הוא גם יכול לחלק ב 0 כמו ג'ון סקיט ? :-D

בוא נגיד שאם צ׳אק נוריס ילמד Java, אז הייתי הולך ללמוד Java..

Renault Megane RS Trophy

פורסם
אני נגד הנטייה של כל מיני מוסדות ללמד קורסים כלליים (סטייל Design Patterns, אבל לא רק אלא יש עוד) עם מימוש בשפה אחת בלבד (במקרה הזה C#).

כתבתי "אני מניח שמממשים ב-C#". לא כתבתי שזה בהכרח C#...

• תוכן חדש...