Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לפני כשנה פולו 2003, כבר לאחר הקנייה גיליתי שברצפת התא ישנם מים מתחת לשטיח הנהג והנוסע מאחוריו (צד ימין של הרכב יבש)- לטענת המוכר פשוט נשפך לו שם בקבוק מים ליטר וחצי, דבר שכמובן היה שקר מוחלט.:shock:

חיפשתי נזילות מרדיאטור החימום או מניקוז מי הגשמים אך לא מצאתי דבר, בנוסף הרכב אינו מאבד מי קירור והמים שבתא הנוסעים נראים כמו מים נקיים- מי גשמים כנראה. לאחר שפירקתי את כל שטיחי הגומי וכל הריפוד שמתחתיהם וייבשתי אותם במשך יממה מחוץ לאוטו הבעיה לא חזרה עד לגשמים האחרונים בימים אלה.

כל תעלות הניקוז מעל מכסה המנוע נוקו לגמרי בזמן החלפת מנגנון הוישרים שהתקלקל פעם אחת ווידאתי שאין שום סתימות שיגרמו לנזילות לתוך הרכב.

בזמן שטיפה של הרכב במכונות שטיפה ניתן לראות כי הדלת הימנית דווקא לא אוטמת הכי טוב וכמה טיפות מצליחות לחדור- אך צד שמאל- הצד הבעייתי הינו יבש לגמרי ואין חדירת מים מהדלתות. גם עכשיו לאחר הגשמים האחרונים יכולתי לראות מעט רטיבות מעל השטיח של הנוסע הימני ואילו במושב הנהג הרטיבות הינה מתחת לשטיח.

דרך אגב הבעיה גם לא יכולה להיות ניקוז של המזגן מכיוון שכל הקיץ נסעתי עם מזגן ולא הייתה בעיה של מים, הבעיה הינה 99.9% של חדירת מי גשמים

אשמח לשמוע הצעות כלשהן על מנת למצוא את מקור הנזילה.

תודה מראש ושבוע טוב

פורסם
שלום לכולם

רכשתי לפני כשנה פולו 2003, כבר לאחר הקנייה גיליתי שברצפת התא ישנם מים מתחת לשטיח הנהג והנוסע מאחוריו (צד ימין של הרכב יבש)- לטענת המוכר פשוט נשפך לו שם בקבוק מים ליטר וחצי, דבר שכמובן היה שקר מוחלט.:shock:

חיפשתי נזילות מרדיאטור החימום או מניקוז מי הגשמים אך לא מצאתי דבר, בנוסף הרכב אינו מאבד מי קירור והמים שבתא הנוסעים נראים כמו מים נקיים- מי גשמים כנראה. לאחר שפירקתי את כל שטיחי הגומי וכל הריפוד שמתחתיהם וייבשתי אותם במשך יממה מחוץ לאוטו הבעיה לא חזרה עד לגשמים האחרונים בימים אלה.

כל תעלות הניקוז מעל מכסה המנוע נוקו לגמרי בזמן החלפת מנגנון הוישרים שהתקלקל פעם אחת ווידאתי שאין שום סתימות שיגרמו לנזילות לתוך הרכב.

בזמן שטיפה של הרכב במכונות שטיפה ניתן לראות כי הדלת הימנית דווקא לא אוטמת הכי טוב וכמה טיפות מצליחות לחדור- אך צד שמאל- הצד הבעייתי הינו יבש לגמרי ואין חדירת מים מהדלתות. גם עכשיו לאחר הגשמים האחרונים יכולתי לראות מעט רטיבות מעל השטיח של הנוסע הימני ואילו במושב הנהג הרטיבות הינה מתחת לשטיח.

דרך אגב הבעיה גם לא יכולה להיות ניקוז של המזגן מכיוון שכל הקיץ נסעתי עם מזגן ולא הייתה בעיה של מים, הבעיה הינה 99.9% של חדירת מי גשמים

אשמח לשמוע הצעות כלשהן על מנת למצוא את מקור הנזילה.

תודה מראש ושבוע טוב

גם לי היה את הבעיה הזאתי שכל הרצפה מלאה מים .. יש סתימה בצינורות או שגומיות של הדלתות קרועות ..

פורסם

סתימה באיזה צינור?

אלא אם בפולו יש איזה שכלול שאני לא יודע עליו, המים מגיעים מבחוץ ועכשיו אתה צריך לאתר את מקור הכניסה.

זה לא יהיה קל, אבל זה אפשרי.

אצלי היה סדק בחומר האיטום באזור הפגוש האחורי, המיים נכנסו לתא המטען, משם למושב האחורי והגיעו לייצר חלודה באזור הרצפה בצד הנהג מאחורה.

אתה צריך לפרק לאט לאט כל חלק שאתה יכול לחשוב עליו ולהבין מאיפה המים מגיעים, תתחיל במרכז הנזילה ותנסה להבין מה הכיוון.

בדוק את אזור תא המטען (איפה שהגלגל הרזרבי), אולי תגלה שם בריכה, אתה יכול לבדוק את המושבים האחוריים אם החלק התחתון שלהם ספוג מים.

בכל מקרה אני זוכר שאמרו שהפלסיטיקים של רכבי WV הם בעייתים והתפסנים נשברים בקלות, אז בכל צעד שאתה עושה תהיה זהיר.

פורסם
גם לי היה את הבעיה הזאתי שכל הרצפה מלאה מים .. יש סתימה בצינורות או שגומיות של הדלתות קרועות ..

אז מה היה מקור הנזילה שלך? איזה גומיות החלפת? איזה צינור היה סתום?

פורסם

שלשום לאחר הגשמים הרצופים והחזקים ראיתי חדירת מים באזור רגלי הנוסע בפג'ו 107 בת פחות משנתיים.

אלו (כמעט) בודאות מי גשם לפי הריח והצבע. לא חסרים מי קירור וגם המזגן לא הופעל (גם לא היתה רטיבות במעלה ה"קיר הקדמי" של תא הנוסעים). גומיות נראות שלמות לגמרי. התעלה שלפני השמשה הקדמית נקייה. הצינור השרשורי (של חשמל לחלונות) שמחבר בין הדלת לגוף הרכב נראה שלם לגמרי.

המוסכניק אמר לי (בטלפון) שאולי המרזבים סתומים ושהם יבדקו (וכמובן יקחו כסף על נקיון אם זו הסיבה). אני רואה בעין רק 4 חורים ארוכים בתחתית הדלת שנראים נקיים לגמרי. זה גם רכב שכמעט לא אכל אבק/ לכלוך/ עלים.

מחר אני אכנס למוסך שיבדקו אבל לפני שהם מתחילים לפרק לי דברים אני רוצה לדעת :

למישהו זה קרה ב107? איך נפתרה הבעיה?

האם שווה שיתחילו לפרק לי את הריפודים של הדלתות בגלל בעיה כזו?

האם יכולה להיות בעיה של חוסר התאמה בין הדלת לגוף? (לא נראה כך בעין והרכב לא עבר תאונה).

תודה

איתן

פורסם

כשהייתה בבעלותי קורדובה בזמנו,גם כן הייתה לי נזילה מסיבית של מים אל תוך חלל הנוסעים בצד הנוסע.

מקור החדירה היה סדק במגש הפלסטיק תחת הווישרים ומשם הייתה חדירה אל מניפת האוורור ודרכה עברו המים אל תא הנוסעים.

לאחר החלפת המגש הארור(אשר היה יקר בטירוף)התופעה נעלמה לחלוטין.

אני מציע לך לייבש טוב טוב את רצפת הרכב,להסיר את מושב הנוסע ולהרים את השטיח,לאחר מכן בקש מחבר שפשוט יתיז עם צינור על כל האזור ובדוק באם אתה מבחין בחדירה כלשהיא.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• ספונסר פורום
פורסם

בפולו הזאת שלך כניסת המים היא בדרך כלל מהפנסים האחוריים

המים חודרים דרך דפנות תא המטען אל הספסל האחורי ומשם לרגלי הנוסע והנהג .

תבדוק אם הפנס האחורי באותו הצד של הדליפה מחוזק נכון למרכב .

כנראה שלא,והסיבה הינה שאחת או יותר מהתושבות של הפנס שבורות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בפולו הזאת שלך כניסת המים היא בדרך כלל מהפנסים האחוריים

המים חודרים דרך דפנות תא המטען אל הספסל האחורי ומשם לרגלי הנוסע והנהג .

תבדוק אם הפנס האחורי באותו הצד של הדליפה מחוזק נכון למרכב .

כנראה שלא,והסיבה הינה שאחת או יותר מהתושבות של הפנס שבורות .

אתה גדול רון!!! אכן הפנס האחורי שמאלי מתמלא במים גם כן... לא קישרתי בין השניים.. אבדוק זאת עוד היום

פורסם

לא...לצערי הפנס יבש ולא נראה שמים עברו דרכו.. פירקתי אותו והוא היה יבש לגמרי וגם החללים שמאחוריו, הרמתי גם את המושב האחורי והוא יבש לגמרי מתחת, לא נראה שהנזילה הגיעה משם אם כן...

• ספונסר פורום
פורסם

אל תצפה לראות מים בפנס ,המים שם מתאדים מהר מאד ואחרי שעה מהגשם

אתה כבר לא תראה שם סימנים ,כנל לגבי תא המטען .

הנקודה שהמים נתקעים בה היא הנקודה הנמוכה ברכב קרי השטיחים .

הבדיקה הנכונה של העניין היא פתיחת דלת המטען ושפיכת מים מעל הפנס

באותו הזמן להסתכל בחלק הפנימי של הפנס מתוך הרכב ולראות אם המים נכנסים

לרכב .

אם הם נכנסים אז משמע שאין אטימה בין הפנס לרכב וזו הבעיה שלך .

אם לא אז הבעיה שלך היא במקום אחר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אז מה היה מקור הנזילה שלך? איזה גומיות החלפת? איזה צינור היה סתום?

לא אני סידרתי .. אבל אמרו לי זה קורה מרוב חורים של צינורות מתחת לאוטו \גומיות דלת סתומות שיש גשם אז המים מגיעים לתוך האוטו

• תוכן חדש...