Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי סוללות נטענות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסוללות הנטענות קניתי בשביל העכבר - וכרגיל העמסתי וקניתי כמות - אז הכנסתי לשלטים גם .

הרעיון היה לא להתקע בלי סוללות אם שוכחים לחדש מלאי - עם הסוללות הנטענות , נגמר מטעינים ותמיד יש סוללות זמינות .

ובנתיים יותר מ 5 שנים הם מחזיקות מעמד טוב - החזרתי ת'השקעה :lol:.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני נוהג להחזיק נמלאי בכל מקרה - סוללות שאתה קונה היום מגיעות עם תאריך תפוגבה סביב 2020 ואף למעלה מכך. לא חושש ממחסור בסוללות.

וד"א - לגבי סוללות כפתור - 2025 ו-2032 - הזמנתי מלאי מהאיביי, העלות בערך רבע מהמחיר בישראל, ומדובר ביצרנים מוכרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה נשמע מעניין אבל לא רואה צורך בלהשקיע בסוג המוצרים שאני משתמש. סה"כ צריך סוללות נורמליות.

קיבלתי תשובות להכל חוץ מההזמנות והמטען, יש למישהו משהו להציע?

מי שמחפש מטען חכם ופשוט לכל סוגי הסוללות שיחפש את 6 acucell .

המטען הזה יודע לטעון סוללות מסוג

Nimh

Nicd

Lipo

Lion

Life

Lead מצברי עופרת של רכב.

הספק טעינה מקסימלי הוא 50 וואט, ולכן יכול לשמש גם לטעינה איטית מאוד של מצבר רכב.

בכל אופן, אני משתמש בו כבר כמה שנים לטעון סוגים שונים של סוללות בטיסנים שאני מטיס.

צריך גם לרכוש בנוסף ספק כוח מתאים.

(אני הסבתי ספק ישן של מחשב נייח)

• תוכן חדש...