Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד תקלה 18047/P1639/005689. גולף 99' TDI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום נסעתי ברכב בדרך עפר ונכנסתי לשלולית (אני מפגר.אני יודע).

שיצאתי מהשלולית הרגשתי חוסר סחיבה, המנורה של המצתי חימום הבהבה בכתום, המנוע נתפס על 1987 סל"ד, ולא הייתה תגובה מהדוושת האצה.

בדרך לא דרך הגעתי אחרי כ-10 ק"מ בשטח לכביש.

בדרך שמתי לב לדברים הבאים :

1. שהגעתי לירידה העלתי הילוכים והמנוע שמר על 1100-1200 סל"ד גם בהילוך רביעי. גם אם בשילוב הילוך הסל"ד קצת ירד, אחרי כמה שניות עלה שוב, התייצב והרכב נסע.

2. התחברתי לרכב עם וואג-קום ובדקתי קריאות. אחוזי הלחיצה על הדוושה השתנו באופן תקין.

3. לפי דעתי זה מים שנכסו למחבר של המחשב, למרות שהמחשב יושב במרכז מתחת לשמשה בחלק העליון של תא המנוע.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

עכשיו בדקתי שוב ואחרי הנעה הדוושה עובדת כרגיל למשך כמה שניות וסל"ד עולה כרגיל.

אח"כ הדוושה מפסיקה להגיב והסלד יורד לסרק לכמה שניות ועולה ל1200 קבוע.

ראיתי בפורומים בחו"ל אצל כמה אנשים שזה הופיע אחרי שטיפת מנוע.

לפי מה שראיתי יש 2 חיישנים בתוך הדוושה שאחד מהם עובד בטווח של 0-100 והשני 0-50 ואם הסיגנלים לא תואמים המחשב מגביל את הסל"ד. עם זאת לא ראיתי שרשום שהסל"ד עולה, בכל המקרים הוא נשאר בסרק.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

הסתכלתי על המחשב. לא נראה שהגיע לשם מים. מצד שני רשום באתר של רוס טק שזה בדר"כ בעיות חיווט ותקלות בדוושה נדירות.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

תנסה את סדר הפעולות הבא

1) פתח את מתג ההצתה

2) לחץ על דוושת התאוצה עד הסוף והחזק לחוץ למשך 30 שנית

3) שחרר את דוושת התאוצה

4) סגור את מתג ההצתה

5) תניע ותבדוק את קיים שיפור

פורסם

ניסיתי והכל עובד כמו שצריך. תודה. נראה לי גם שיש תגובת דוושה יותר טובה עכשיו.

אם אפשר רק לדעת מאיפה השיטה הנ"ל ומה בעצם היא עושה? איפוס של הדוושה או משהו כזה?

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...