Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כה לא נתקלתי בביטוח נסיעות ישראלי שכולל ביטוח השכרת רכב - אלא רק פצעה בתאונת דרכים (שכמובן יכולה להתרחש ברכב שכור). לכן בכל מקרה חייבים לרכוש ביטוח מחברת ההשכרה (או ממקור אחר).

בפעמיים בהן שכרתי רכב מסקסט בגרמניה הכיסוי כלל ביטול השתתפות עצמית, וכלל לא היו אופציות אחרות. כם כך השכירות בגרמניה זולה יחסית.

וה שעוד ציינתי בהודעה קודמת שנעלמה מהשרשור - כדאי לך לציין לאן בכוונתך לנסוע. זה חשוב גם מבחינת אגרת כבישים וגם מבחינת מדינות שאליהן אסור לך להכנס עם רכב מקבוצות שונות. המגבלות בדרך כלל על איטליה, יוון ומזרח אירופה ומשתנות בין המדינות וקבוצות הרכב השונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו למשל דוגמא מהאתר של סיקסט, ככל שתוסיף לביטוח עלות יומית ככה תפחת עד ל-0 ההשתתפות העצמית.

(דרך אגב במידה ואתה חושב להזמין מסיקסט אז עדיף להזמין מסיקסט מהארץ זה יוצא זול יותר משום מה, גם אם אין בדיוק את כל ההצעות שיש באתר העולמי אפשר לשדרג במקום).

2. Recommended Additional Services

• Third Party Insurance
    per day
    included
  • Loss damage waiver
    per day

• Insurance Excess: € 1,050 (approx. US$ 1,438)
      per day
      included
    • Insurance Excess: € 450 (approx. US$ 616)
      per day
      US$ 20.05
    • Insurance Excess: € 0
      per day
      US$ 35.11

[*] Personal accident protection

per day

US$ 15.88

so far so good so what

פורסם

לפותח הנושא: מנסיון גדול של השכרת רכבים בגרמניה מומלץ סיקסט, אבל להזמין בארץ ( יוצא יותר זול גם עם כל התוספות ) וכמובן חובה ביטול השתטפות עצמית. לגבי בחירת רכב שים לב שבהרבה פעמים לא מקבלים את אותו רכב שמזמינים, אבל חובה להתעקש על הרכב שרוצים בסניף קבלת הרכב. הרבה פעמים רוצים לתת לך רכב שלא הולך וכך להשאיר לעצמם רכב מבוקש ללקוח הבא.

פורסם
עד כה לא נתקלתי בביטוח נסיעות ישראלי שכולל ביטוח השכרת רכב - אלא רק פצעה בתאונת דרכים (שכמובן יכולה להתרחש ברכב שכור). לכן בכל מקרה חייבים לרכוש ביטוח מחברת ההשכרה (או ממקור אחר).

מתוך אתר אחת מחברות הביטוח המרכזיות בארץ על ביטוח נסיעות:

ביטוח נסיעות לחו"ל של ***** מאפשר פתרונות מגוונים לנוסעים לחו"ל, בהתאמה אישית, כגון: טיולי תרמילאות, ספורט אתגרי, סקי, נסיעת עסקים, כיסוי ייחודי להריון וטיפול בפג, החזר השתתפות עצמית בעת השכרת רכב בחו"ל ועוד...

מופיע בנוסח דומה גם באתרי חברות אחרות.

פורסם

מעניין לראות את ההרחבה הזו (ועוד יותר מעניין מה עלותה) - אבל שים לב שמדובר בביטול השתתפות עצמית, לא בביטוח המקיף (שכמובן אינו נקרא ביטוח אלא בכל מיני שמות כיון שמדובר בשירות של חברת ההשכרה ולא של חברת ביטוח).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם התייחסת להודעתי, בחלק האחרון התייחסתי לביטוח נסיעות ללא קשר לחברת ההשכרה. ולא מדובר בביטול דמי השתתפות אלא בהחזר עליו במידה וישנה תביעת נזק. אתה עדין תקבל את הביטוח המקיף/צד ג' של חברת ההשכרה לפי התנאים שלהם.

איני יודע את העלויות הנילוות. מתוך פוליסה של חברה אחרת הסייגים העיקריים שראיתי שם זה שהביטוח בתוקף רק על רכב פרטי עד 3.5 טון, גובה ההשתתפות הוא עד 3000$ וכדי לקבל החזר יש צורך בקבלה מחברת ההשכרה עם הכותרת המפורשת "השתתפות עצמית".

פורסם

אנחנו מדברים על אותו דבר. ברור שלא מדובר בביטול השתתפות עצמית שכן מדובר בחברות שונות, אלא בפיצוי כנגד השתתפות עצמית ששולמה (ויכולה להיות גבוהה מאד, באיטליה שכרתי רכב עם בחוזה שבו ההשתתפות העצמית הבסיסית עמדה על 5,000 אירו. כמובן שהשלתי את 130 האירו שנדרשו לצמצום ההשתתפות העצמית לערך סביר (שכירות של שבוע).

בפעם הבאה שאתכנן שכירת רכב בחו"ל אבדוק את הסעיף. אולי תוכל לציין באיזה חברת ביטוח מדובר?

פורסם

רק שלא יתלו אותי פה על פרסום...:wink:

ולא, אין לי קשר לשום חברת ביטוח.

הציטוט הראשון שלי היה מתוך האתר של הפניקס.

ומצאתי את הפוליסה שלהם, פרק 18:

http://www.fnx.co.il/sites/docs/polarchive/travelinsurance/phoenixtravel.pdf

ההתייחסות שלי לסעיפים בפוליסה היו מתוך אחת של חברת שירביט שמצאתי באתר יהב. פרק 8:

http://www.yahav.org/_media/mediabank/2556_mb_file_42a10.pdf

אני די בטוח שגם חברות אחרות מציעות הרחבה כזו, ואם אני לא טועה גם דרך ביטוח נסיעות של ספקי כרטיסי אשראי ל"עשירים" (גולד, פלטינום וכיוצב').

פורסם

מזמן הפסקתי להפעיל את ביטוחי הנסיעות של כרטיסי האשראי - ככל הנראה ם נחותים משמעותית מהביטוחים הסטנדרטיים. עד לפני כשנה וחצי הייתי מבטח את עצמי ומשפחתי דרך קופת החולים, אבל לפנמי כשנה וחצי נסעתי פחות מחצי שנה אחרי ארוע פריצת דיסק, מה שאילץ אותי למצוא ביטוח שיכסה גם את בעית הגב ובסופו של דבר בנסיעות האחרונות שלי רכשתי ביטוח בפניקס (נקרא Passport Card), ונוח לי להמשיך עם חברה שלא מצריכה חיתום חדש. בעקבות ההודעה שלך ראיתי שאכן אפשר לרכוש ביטוח לביטול השתתפפות עצמית בשכירת רכב - לא בדקתי את העלות, ממילא איני מתכנן נסיעה לחו"ל בתקופה הקרובה.

פורסם

לא מזיק להפעיל ביטוח נוסף כל עוד הוא חינמי...אם אני לא טועה ישנם מצבים מסויימים שניתן להפעיל (כלומר לממש תביעה) שני ביטוחים במקביל.

לפי העלון הזה של הביטוח שאתה משתמש בו, יש השתתפות עצמית על ביטול השתתפות עצמית :shock: בסך 50$ לכיסוי עד 1500$.

פרק "שמאלה בפיאצה" :lol: :

http://www.lcc-ins.com/image/users/116572/ftp/my_files/%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99%20%D7%94%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99%20%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A8.pdf?id=9583213

לא בדקתי את העלות, ממילא איני מתכנן נסיעה לחו"ל בתקופה הקרובה.

מזל שלא אתה פתחת את השרשור :wink:

• תוכן חדש...