Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו b2 מנוע 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו הייתה לי קליאו B1 ידנית, שנת 2002 מנוע 1200 (60 כ"ס), והיא הלכה בתאונה לצערי הרב..

עכשיו אני צריכה לחפש רכב חדש (ידני בלבד)

ראיתי ביד2 קליאו דור 2 - PR ידני 1.6 שנת 2003, 110 כ"ס.

היא נראית מדהימה..

את הקליאו שלי אהבתי נורא. רכב מדהים, אמין ונוח חסכוני בטירוף, שום תלונות חוץ ממנוע לא הכי חזק.

יש למישהו דעה על הדגם הזה?

(לפי המודעה הוא עשה 280000 קמ"ש ויד 3)

פורסם
עד עכשיו הייתה לי קליאו B1 ידנית, שנת 2002 מנוע 1200 (60 כ"ס), והיא הלכה בתאונה לצערי הרב..

עכשיו אני צריכה לחפש רכב חדש (ידני בלבד)

ראיתי ביד2 קליאו דור 2 - PR ידני 1.6 שנת 2003, 110 כ"ס.

היא נראית מדהימה..

את הקליאו שלי אהבתי נורא. רכב מדהים, אמין ונוח חסכוני בטירוף, שום תלונות חוץ ממנוע לא הכי חזק.

יש למישהו דעה על הדגם הזה?

(לפי המודעה הוא עשה 280000 קמ"ש ויד 3)

חוות דעת כבעליה של אחת - חסכוני, נוח מאוד מאוד מאוד. אבל 280000 הייתי בספק אם הקניה כדאית. כדי להיות תקין בק"מ כזה מדובר על רכב שטופל באדיקות על פי הוראות יצרן, ולפי מצב המוסכים בארץ, אני בספק

• תוכן חדש...