Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח לשמוע, אבל עדיין, זו לא הטרופית הנוסטלגית עם הקש הצהוב.

רק המיומנים היו מצליחים לתקוע אותה בחור הייעודי מלמעלה,

השאר כבר מראש היו מכוונים לתחתית השקית.

במפגש הבא תפנק אותם ב "זיפ", אם כבר רעל נוסטלגי

אז שיהיה עד הסוף.

1163105-5.jpg

Gn'f'R

פורסם
שופרסל דיל - ליד תרכיזי הפטל בטעם.

מה שמדהים - למרות שזה משקה שלא רואים (שקית אלומיניום) - מכיל שלל צבעי מאכל.

זה בשביל הכתמים כשזה נוזל על הבגדים.

ארמגדון, לפי הטעם שלה הטרופית מתה הרבה קודם. פשוט אז הפסיקו לארוז ולמכור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שנים רבות לפני הולדת הטרופית היינו מקבלים בחיל הים אספקה מיוחדת של שקיות משקה בשם "קלית" שהיה עשוי ככל הנראה מחומצה מלחית מדוללת בטעמי ענבים או אננס או גופרית . מחוסר מקום אכסון (סער 2), השקים של השתיה היו מאוכסנים בבילג' (החלל שבין השדרית לרצפות) ושם היו מגיעים לבשלות תוססת עם ארומה של מפעל פטרוכימי.

אם כך מדוע שתינו מן התועבה הזו? כי הטעם של מי שתיה בספינה לא היה טוב יותר והשתייה הייתה בפקודה (40 מעלות חום ולחות של 90% היו הנורמה בדרום הים האדום).

פורסם

המוצר ממש לא מת,מהיכן המאעכרים קונים את האספקה של הטרופיות לאוהדי הכדורגל ? 8)

בקרית אתא נתקלתי במחסני להב לפני כחודשיים באריזה גדולה מקורית (קרטון שלם סגור).

תוכל להתקשר לסניף שלהם במרכז ביג 048491001 ולשאול האם יש להם במלאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
המוצר ממש לא מת,מהיכן המאעכרים קונים את האספקה של הטרופיות לאוהדי הכדורגל ? 8)

בקרית אתא נתקלתי במחסני להב לפני כחודשיים באריזה גדולה מקורית (קרטון שלם סגור).

תוכל להתקשר לסניף שלהם במרכז ביג 048491001 ולשאול האם יש להם במלאי.

כמו שכתבתי המותג המקורי מת מזמן ומטרופית נשאר רק השם הגנרי לנוזל מבחיל באריזת אלומיניום שמיוצר במקומות שכוחי אל

פורסם
כמו שכתבתי המותג המקורי מת מזמן

אני חושב שקבוצת דלק קנו את הפס ייצור, ממשיכים לייצר את המוצר המקורי באריזה מעט שונה:

99fbe55e130f4d09b075d1c24e3273aa.jpeg&width=380&height=400

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שהנוזל האדום מתוצרת דלקול פחות רעיל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...