Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקום המצבר - טוארג 2004 V6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה תמונות של הנזילה, לפני שבוע הוצאתי את המצבר מתא המטען כי העיתון שעליו הנחתי את המצבר התפורר מהחומצה , כרגע בחשכה אני לא מוצא אותו וכנראה נאסף מהחניה, גם אם תביא לי מצבר חדש זה לא יחזיר לי את השש מאות ומשהו שקל ששילמתי על הוורטה הכחול שיש לי כרגע באוטו, הכי מרגיז שבמרכז שירות שלכם בתל אביב דיברו בצורה ממש עבד כי ימלוך, התחילו להגיד "אני לא יודע מהעשה האוטו, אני לא יודע איך אתה נוסע" ולא מדובר ברכב שטח אלא טוראן יד שניה עם 90000 קמ דיזל 2008 ואין דברים כאלו, האוטו נוסע לגני ילדים ולבית ספר יסודי, רק על כבישים סלולים, מומחי שנפ בדקו את הטעינה, ואחכ פירקו את המצבר ושטפו את מגש המצבר, זה כמובן לא עזר, דיברתי עם שנפ נתניה , עם המפעל ואמרו לי "תתבע אותי" , אז קניתי וורטה, לשני המכוניות שלי יש וורטה, כי יש Dsg מתחת למצבר.

כמו כן מומחי שנפ בתל אביב בדקו ובאמת לא היה שבר במצבר, הוא היה שלם.

אני חושב שיש כאן מקום לקבלת פיצוי עבור הנזק שנגרם לרכב כתוצאה ממצבר תקול/פגום.

איזה כייף לי :)

פורסם

המצב אצלי ברכבים היה חמור הרבה יותר, תמונות אני לא יכול להעלות כי לא מזמן טיפלתי בזה בשני הרכבים, שייוף, ממיר חלודה, צבע יסוד ועליון.

הבוקר כבר החלפתי את אחד המצברים לורטה.

בקרוב גם ברכב השני.

פורסם

תראה מרק,

אני מבין שלמצבר יש בלאי ושיום אחד האוטו בבוקר לא יניע ולא ביקשתי מצבר חדש, רק שיסדרו את הדליפה, כי מצבר לא צריך לנזול אם הוא שלם ולא סדוק,

פורסם

אז ככה, לסיכום:

לאחר צפייה בסרטון הזה:

החלטתי להחליף את המצבר לבד (לאחר שבמוסך חח יפו ביקשו ממני 1800 שח להחלפת המצבר כולל עבודה)

הפעולה הייתה קלה יחסים וערכה משהו כמו חצי שעה.

לגבי המצבר עצמו - ברכב היה מצבר וולטה 95 אמפר שהחזיק יפה מאור משנת 2008 :)

לא היו סימני קורזיה או רטיבות.

ועכשיו למחיר:

צמפיון מוטורס ביקשו על מצבר "מקורי" 1300 שח.

שנפ ביקשו ממני " לאחר הנחה" 1200 שח.

ורק "מחסן המצברים" ברחוב יצחק שדה 31 את אביב מכר לי מצבר 95 אמפר של וולטה עם שנה אחריות ב 700 שח!!!

תודה לכולם ושבוע טוב.

פורסם

ברק, אם מדובר במצבר agm, ושמת במקומו מצבר רגיל, הייתי ממליץ לשקול להחזיר ולהחליף ל agm.

ב x5 הדגמים של 2007 והלאה, גם מגיעים עם מצבר agm וממה שהבנתי, כל מי שניסה להתחכם ושם

מצבר רגיל, אחרי כמה חודשים נאלץ להחליף שוב את המצבר.

הוא אומנם יקר משמעותית ולא הכי נפוץ, אבל אם זה מה שצריך אצלך, אל תתפשר ושים agm.

למרות שלפי המחיר של צ׳מפיון למצבר ״מקורי״ עושה רושם שהוא לא כזה, כי אם כן הוא היה עולה

בערך פי 2.5-3.

פורסם
בגלל נזילות כאלו ממצברי שנפ, הפסקתי לשים שנפ ברכבי המשפחה.

אני ממש לא מבין אנשים שממשיכים להתקין ברכבים שלהם מצברים שדורשים טיפול שעם הזמן גם נוזלים

והורסים את כל אזור המצבר.

הרי לא חסר מצברים אטומים ללא טיפול וכמעט באותו המחיר.

כמובן מי שרוצה להשקיע שיקנה VARTA (למרות שההפרש לא ממש גדול).

פורסם

ואם קניתי את הרכב משומש עם המצבר הזה? גם לזה היה למומחי שנפ בת"א מה להגיד, אחרי שאמרו שהם לא יודעים מה המצבר עובר אצלי ביום יום (הסתרתי מהם את העובדה שאישתי עושה בבוקר דריפטים עם הטוראן עם שני ילדים קטנים בבוסטרים ) שאלו המומחים אם אני רכשתי את המצבר והשבתי שאני קיבלתי אותו עם האוטו, אז כמובן הם ישר לכלכו על הבעלים הקודם של הרכב ואמרו שהם לא יודעים איך נהג הבעלים הקודם (שבמקרה היה נהג ראלי צרפתי מנתניה אבל גם את זה הסתרתי מהם) בקיצר לתמונות אי אפשר להתכחש, לצערי תשימו לב שיש להם גם סחורה שמיובאת מקוריאה ויכולים בטעות להציג לכם את זה כמצבר ישראלי איכותי, את הוורטה הכחול קניתי אצל איציק מצברים בפחות בעשרות אחוזים מהשנפ, כמו כן לוורטה אין פקקים כמו לשנפ מקט 77 אלא מכסה מיוחד.

פורסם
ואם קניתי את הרכב משומש עם המצבר הזה?

אני כמובן מדבר על רכישת מצבר חדש - לקנות מצבר שדורש טיפול ויכול לנזול זו לא אופציה (אבל זה רק אני).

VARTA כבר שנים מוכרים מצברים ללא טיפול - וכלקוח שלהם כבר שנים (עם מספר רכבים) אני מאוד מרוצה

- החלפת מצבר כל כ-4 שנים, ולא, אין לי מניות אצלם.

בהחלפות האחרונות התקנתי מצבר ללא טיפול שמגיע מאותו המפעל של VARTA אך זול בכ-100 שקלים (אני לא זוכר

את השם), ועד עכשיו ללא בעיות (יותר משנה).

כשניסיתי לפני שנים להתקין מצבר של STARTUP (אם אני זוכר נכון) - הוא החזיק כשנתיים (בשני רכבים שונים) - לא ממש מוצלח.

פורסם
ואם קניתי את הרכב משומש עם המצבר הזה? גם לזה היה למומחי שנפ בת"א מה להגיד, אחרי שאמרו שהם לא יודעים מה המצבר עובר אצלי ביום יום (הסתרתי מהם את העובדה שאישתי עושה בבוקר דריפטים עם הטוראן עם שני ילדים קטנים בבוסטרים ) שאלו המומחים אם אני רכשתי את המצבר והשבתי שאני קיבלתי אותו עם האוטו, אז כמובן הם ישר לכלכו על הבעלים הקודם של הרכב ואמרו שהם לא יודעים איך נהג הבעלים הקודם (שבמקרה היה נהג ראלי צרפתי מנתניה אבל גם את זה הסתרתי מהם) בקיצר לתמונות אי אפשר להתכחש, לצערי תשימו לב שיש להם גם סחורה שמיובאת מקוריאה ויכולים בטעות להציג לכם את זה כמצבר ישראלי איכותי, את הוורטה הכחול קניתי אצל איציק מצברים בפחות בעשרות אחוזים מהשנפ, כמו כן לוורטה אין פקקים כמו לשנפ מקט 77 אלא מכסה מיוחד.

אז אני מבין שלא יצא מזה כלום....נכון?

מהתחלה התגובה היתה צריכה להיות פה ולא בפרטי וזאת המסיבה שיש פה לא מעט מקרים דומים שהיו מעוניינים לראות אותה.

לי זה לא יעזור המצברים האלו כבר לא על הרכב, ובטח שלא הרכוש אותם שוב אבל היתי שמח לקבל איזה שהיא סוג של תגובה.

חבל

• תוכן חדש...