Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Top Gear הוציאו DVD חדש

R'n'B
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מוזר, הגרסאות שיש ברשת הם מכווצות מ16:9 ל4:3 ... נראה זוועה, ומשום מה אין כתוביות באנגלית בשום מקום :S

באמת מבאס הסוף :-)

אבל אם באמת אסרו עליהם לנהוג בצרפת זה יותר מצחיק ומעניין מהמסלול :D

פורסם

אולי נמאס לצרפתים מכל הפעמים במשך השנים שעברו שג'רמי הסתלבט עליהם חופשי :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני מחפש כתוביות באנגלית לפרק הנ"ל, אם מישהו מוצא שיעשה טובה ויתן לינק...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

DVD מוזר... נראה כאילו ניסו להכניס תוכן של חצי עונה לתוך DVD אחד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תוכן של חצי עונה? חוץ מנסיעה ב6-8 רכבים שונים הם רק צחקו קצת וזהו... לא היה שום תוכן לדעתי, נהנתי לצפות בכל זאת, לא מתלונן פשוט באמת שלא היה שם תוכן חוץ מלראות אותם קצת נוהגים. לא היה כמעט מילה על הרכבים בכלל.

פורסם

יצא לי לראות את הסרט אתמול, מה אני יכול לאמר מכוניות ועוד מכוניות, אבל לא הבנתי איך הם משווים פיאסטה RS לגולף GTI זה ממש לא באותה קטגוריה.

פורסם

אוריד עכשיו, אראה מחרתיים (עבודה :-( )

תודה.

וגם אני לא מבין את הקטע של סטרימינג.

כיום אפשר להוריד מה שרוצים ולי יש את כל העונות כולל כל הספיישלים והDVD שלהם במחשב.

זה לא שוקל יותר מ120GB ואני יכול לקחת את זה בדיסק החיצוני שלי ולראות את זה בסלון במסך 72".

פורסם

לראות ישירות לא הלך לי ולהוריד אין כוח אז הסתפקתי בטעימות.

בתור תחליף חשבתי להפיק את פורס מן טופ גיר או בעברית- טאף גיר.

ברשות הצוות שלי נגישות לאקזוטיקה איטלקית ישנה וישנה יותר כמו גם למצוינות הנדסית גרמנית.

כ"כ נגישות מיידית לנוף טוסקני, פרובנסלי וסקוטי.

חסרים שני דברים עיקריים: צלם ורכב צרפתי שיסע אחרינו ויהווה ברירת מחדל אם אחת המכוניות כושלת.

אפשר גם נהג נוסף ובמיוחד צריך חסויות כדי לממן דלק והפסקת כוסית יין או קולה בפלאפליה פוטוגנית.

המעונינים לסייע יפנו בשרשור זה. תודה.

• תוכן חדש...