Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ההודעה הראשונה שלי וכבר שאלה מצטער וחפרתי פה הרבה בפורום בלי משתמש ולא מצאתי את הנושא הזה בכלל..

אז יש ברשותי יונדאי אי 30 (: 2009

ברצוני לעשות אותו מעורר קנאה ומוציא עיניים (((:

אני הזמנתי ציפוי קרבון מטייסי לפנים הרכב ומחכה להתחיל פרוייקט קטן..

עכשיו לשאלה.. (:... ראיתי בח״ול ובארץ מכסי מנוע שונים ואחרים לאותו הרכב מאותו דגם נגיד עם חיתוך באמצע וכו׳...

רציתי לשאול מה המחירים של זה במוצע ואיפה אפשר לקנות דברים כאלו וגם חצאיות וכו

תודה לכולם מראש על העזרה (:

פורסם

יהיה לך מאוד קשה להוציא עיניים עם יונדאי i30.

אלא אם תתקין מערכת לייזר שסורקת קרניות ושולחת אליהן חיצים, אבל אני בספק.

"יאללה בירי".

פורסם

חחחחח אוקי טעם זה עיניין שונה עדיין זה הרכב הראשון שלי (אחרי ניסאן סאני 92 שעליה למדתי לנהוג והיא נחה חה בפירוקיה) אז עדיין מחפש תשובה עם מי אפשר לדבר או לקנות אצלו מכסה מנוע אחר מהרגולר.. חולק על דעתך כי תרשום ביוטיוב ״Hyundai i30 tuning" ובסרטון תראה איזה יפיופה היא (:

פורסם

אז יש ברשותי יונדאי אי 30 (: 2009

ברצוני לעשות אותו מעורר קנאה ומוציא עיניים (((:

יש רק דרך אחת לעורר קנאה עם הרכב הזה: להחליף אותו במשהו אחר, למשל X6.

מראה זה עינין של טעם, הרכב היה נפוץ בליסינג ולכן נתפס כליסינג לשעבר,

ייתכן שאתה יכול ליבא חלקים שאתה רוצה מחו"ל, משלוח לא יהיה זול, תצטרך אישורים של משרד התחבורה - כדאי לך לברר את זה אם אתה רוצה חלקים מיוחדים. עוד לא ראיתי בארץ I30 עם מראה משודרג מעבר לג'נטים אוטו דיפו והשחרת חלונות. יש כל מיני דברים קטנים כמו פלסטיק מבריק מאיביי (ניקלים בכאילו).

אם תשמור על הרכב מקורי, תעשה לו דיטיילינג איכותי והרכב יראה כמו חדש - הרכב יראה טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש את REDLINE TUNING שמתעסקים בכל מני שיפורים קוסמטיים.

חפש בגוגל או בפייסבוק. המחירים לא זולים בכלל !

לדעתי, רק ילדים ביסודי יתלהבו מחור במחסה מנוע של I30.

תחסוך ממך את התענוג/עינוי,

ותשקיע בחישוקים יפים(הנמכה אולי?) וחומרי דיטיילינג איכותיים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

החורים האלו זה לא מכסה קומפלט אלה בניות פיברגלאס.

לא תורם דבר חוץ מעוד משקל וזה נראה מכוער.

זה לא יוציא לאף אחד את העיינים, אבל יתסכלו עליך ויגידו מי רצח את היונדאי המסכנה הזו.

אתה רוצה ליפות את הרכב?

הנמכה וג'אנט בקוטר בריא, פנסי לד מאחור שמחמיאים לצבע ופנסים אנג'ל אייז מקדימה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אוקי תודה לעוזרים.. אגב יש גם ״air flow hood" שזה כמו סוג של הדבקה על המכסה אבל הבנתי שעם הדבקה ואין חור בשבילו אתה עולה על 90 קמ״ש והוא יתעופף לך מהמכסה מנוע... וחור במקורי לא חושב שכדי לי להתעסק עם זה..

• תוכן חדש...