Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא באמת חושבים שזה שיווי משקל כן? הלו אנחנו ב 2013! אפילו סבתא שלי יכולה לעוף באוויר ולשבור קירות ולהגיע למאדים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם לא באמת חושבים שזה שיווי משקל כן? הלו אנחנו ב 2013! אפילו סבתא שלי יכולה לעוף באוויר ולשבור קירות ולהגיע למאדים.

אז אתה בעצם אומר שחברת VOLVO המכובדת, שמגלגלת מחזורים של מיליארדי יורו תפגע בשם הטוב שלה שבנתה במשך כמה עשורים טובים, בכדי להוכיח נקודה שהיא לא אמיתית ובעצם הכל אחיזת עניינים?

תפסיק לראות סרטי מדע בדיוני תעשה לעצמך טובה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כל הסמיטריילרים של וולוו מגיעים עם בקרת שיוט, נעילת מצערת על סל"ד קבוע והילוך רוורס בשתי דרגות לפחות מאז 1994,

are you fucking kidding me?

עברו כבר 20 שנה והם לא מפסיקים לפתח טכנולוגיות מטורפות לטריילרים שחוצים את כל יבשת אירופה הלוך ושוב כאילו זה קרית שמונה-באר שבע, קבינה של סוס של סמי טריילר חדש לא הייתה מביישת שום קוק-פיט :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בסרטון הבא ההגה נראה קל יותר מההגה של פיאט במצב CITY :shock:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פרסומת מאוד יפה! גם לי קשה להאמין שזה עד כדי כך קל, וואו הוא ממש הזדקן מאוד אהבתי את הסרטים שלו!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
במהירות שראינו (לדעתי לפחות 15 קמ"ש) הנטייה המידית של הסט (כינוי לסוס+העגלה) היא מיד לאבד איזון ולהיכנס ל "ד" או לפחות הנגרר היה אמור לזגזג קצת ימינה שמאלה כשנהג סופר מיומן היה מבצע תמרונים קלים בהגה בכדי להחזיק את הסט ישר.

ככל הנראה הייתי מנחש שמדובר בסוג של טכנולוגיה שנועלת את ההיגוי בזמן נסיעה לאחור (יש בארץ נעילות לנגררים) בשילוב נהגים ברמה הגבוהה ביותר.

אתה לא רחוק מהמציאות, מדובר במערכת ממוחשבת המייצבת את ההיגוי בהתאם למהירות התנועה ולתנאי השטח. הכיוון פה הוא בטיחותי והמערכת שואפת להקל על הנהג ולשפר את הריכוז שלו ע"י צמצום מספר הפעולות אותן הוא נאלץ לעשות בו זמנית:

לגבי הרוורס גם אני תהיתי... ההסבר שלך נשמע הגיוני.

פורסם
למי מכם שלא כל כך מתמצא בנהיגת סמי-טריילר ברוורס:

במהירות שראינו (לדעתי לפחות 15 קמ"ש) הנטייה המידית של הסט (כינוי לסוס+העגלה)היא מיד לאבד איזון ולהיכנס ל "ד" או לפחות הנגרר היה אמור לזגזג קצת ימינה שמאלה כשנהג סופר מיומן היה מבצע תמרונים קלים בהגה בכדי להחזיק את הסט ישר.

ככל הנראה הייתי מנחש שמדובר בסוג של טכנולוגיה שנועלת את ההיגוי בזמן נסיעה לאחור (יש בארץ נעילות לנגררים) בשילוב נהגים ברמה הגבוהה ביותר.

הנסיעה לאחור קצת מחויבת המציאות כי אם הוא נופל הם פשוט עוברים אותו לאחור. בנהיגה קדימה זה ממש לא חכמה לבצע את התעלול וגם אם הוא היה נופל ואחת המשאיות עוברת עליו - אללא ירחמו

אני מבין מדבריך שאתה נהג משאית ?

למה זה קורה ? גם אם לא מזיזים את ההגה (לפחות לא משהו יזום) זה קורה, זה פשוט פיזיקה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אכן פיזיקה פשוטה. תחשוב על הכוחות הפועלים על ציר הסיבוב, משקל ה"עגלה" לעומת ה"סוס", ותוסיף לזה בקרה מעט שונה של ההגה המונעת ממנו להתמרכז בחזרה באותה מהירות כמו במכונית פרטית. לחשב את זווית ההתקפלות באופן מדוייק זה לא עניין טריוויאלי גם בגרירה (נסיעה קדימה), אז קל וחומר בדחיפה.

אגב, בהמשך לנושא המקורי: http://blogs.wsj.com/speakeasy/2013/11/15/how-volvo-created-the-jean-claude-van-damme-video/

התרגיל היה אמיתי, אך הרבה פחות מסוכן מאיך שזה נראה. עדיין ריספקט לסבא'לה.

פורסם

הינה קישור שמסביר למה הפעלול לא היה מסוכן.

http://mashable.com/2013/11/15/volvo-jean-claude-van-damme-stunt-real/

לטענתם, ואן דאם היה קשור עם רצועות בטיחות ובמראות היו אביזרים שקיבעו לו את הרגליים.

כמוכן, וולבו טוענים שהפרסומת בוצעה בTAKE 1 כלומר צילום אחד הספיק.

נ.ב יש בקישור עוד סרטון פרסומת של וולבו

פורסם

זו כולה פרסומת, כמו שמצלמים סרט ככה מצלמים פרסומת, הכל רק כדי למכור ותו לא. יש היום מספיק טכנולוגיה כדי לעשות את זה כזה מושלם ומושלם מידי. כשאראה את הסרטון המקורי בלי האפקטים ואראה אשכרה את הדבר הזה בלייב... אוריד את הכובע. מטרת הפרסומת היא כדי לסקרן ושנדבר עליה, והם הצליחו בכך ללא ספק. רק אל תהיו נאיבים.

• תוכן חדש...