Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד, אהבתי! המוזיקה מתאימה בול, ראיתי איזה 10 פעמים ברציפות. :lol:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מבין מדבריך שאתה נהג משאית ?

למה זה קורה ? גם אם לא מזיזים את ההגה (לפחות לא משהו יזום) זה קורה, זה פשוט פיזיקה ?

נהגתי סמי \ פול טריילרים בעברי ועד היום נפגש איתם כל שנה במילואים. הפיזיקה הפשוטה היא שבנסיעה לאחור הגלגלים של הנגרר תמיד יהיו כ 10 מטר לפני הצלחת שמחברת את הסוס לנגרר, כל שיפוע הכי קל או בליטה באספלט תגרום להפרשי גובה בין הגלגלים בסרן האחורי ביותר של העגלה ואז באופן מיידי יגרום למשיכת ההיגוי למקום הנמוך (לדוגמא בקע קל בכביש) וסטייה של הנגרר מקו הנהיגה הישר. ככל שהנסיעה יותר איטית יותר קל לבצע תיקונים והתאמות, ככל שמגבירים את מהירות הנסיעה לאחור זה הרבה יותר קשה עד בלתי אפשרי להחזיק קו כל כך ישר במהירות כל כך גבוהה לאורך מרחק כזה גדול כמו שהוצג בפרסומת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
צאק נוריס היה עושה את זה בעמידה עם רגל אחת בפישוק והרגל השנייה מקפיצה כדור עשוי מאבן...:lol: .

צ'אק נוריס היה הולך אחורה על הידיים תוך כדי שהוא עושה פיסוק של 170 מעלות ומאזן משאית על כל רגל.

פרסומת ממש יפה ומקורית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

צ'אק נוריס היה הולך אחורה במהירות של 15 קמ"ש כששתי משאיות וולו על הכתפיים שלו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ידעתי את זה.

לא סתם הוא בסמלון שלי הרבה לפני ההכרזה :snipersmi

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...