Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה רק באמריקה, למה? רפליקות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תארו לכם שבמחיר של סופר מיני בסיסית היום, הייתם מקבלים רפליקה מדוייקת רבת עוצמה....

אין צורך בחתימה....

פורסם

באותה מידה אפשר לקנות שעון אודמר פיגה, רפליקה במחיר של 500 שקל. אמנם אני מאמין שהאיכות תיהיה טובה מאוד, אבל בכל זאת - כל מי שיענוד אותו יזכור שזה לא אמיתי, ומדובר כולה בחיקוי.

אותו דבר פה. בחיי שאם היה לי 20 אלף דור, לא הייתי קונה את הרפליקה הזאת אלא קונה משהו אחר באותו תקציב (ב20 אלף בארה"ב אפשר לקנות אחלה רכבים, לא משפחתיים, מנהלים ומעלה).

פורסם
שמת לב שאתה מקבל מנוע של במוו 740?

כן, גם על זה רציתי לדבר. זה כבר משהו אחר.. הייתי מעדיף לקבל BMW 740 רגילה מאשר את ה"מתחזה" הזאת, למה, פחות טובה? :twisted:

פורסם
כן, גם על זה רציתי לדבר. זה כבר משהו אחר.. הייתי מעדיף לקבל BMW 740 רגילה מאשר את ה"מתחזה" הזאת, למה, פחות טובה? :twisted:

יש משהו בדברייך....

אין צורך בחתימה....

פורסם

אין מצב שבעולם שהיא עולה 20K, תכוון לאיזור ה60K ויותר.

אין משהו רע ברפליקות, ראיתי רפליקה של קונטאש שהייתי קונה, מדהימה, נמכרה בזמן שחשבתי וחשבתי.

haters will hate

פורסם

זה לא עניין של נפוץ.

אנשים בונים את זה בבית, חלק ממש משקיעים עם שילדה יעודית וחלק פשוט חותכים ומאריכים פיירו.

haters will hate

פורסם

מעניין מתי יגיע הלקוח שיקנה למבורגיני משומשת במחיר של למבורגיני משומשת, ויתברר לו שהוא מחזיק ברפליקה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אם מדובר בקונטאש או בדיאבלו.... כן יש רפליקות שבעיני עדיפות על המקור, הרי מדובר במכוניות פוסטרים, מכוניות שהעיצוב שלהן הוא הדבר הכי מושלם שיש, הקונטאש ידועה בחוסר השימושיות שלה, הדיאבלו יותר מתורבתת.

אבל מה היה לנו אז? לא מדובר על מכוניות שהן פסגת ההנאה, הריגוש, כן הסאונד מטמטם, אבל מה עוד?

יש רפליקות שבנויות יותר טוב מהמקור.

מה הן כל המכוניות המטורפות שנבנות בסדנאות?

קונסינגסנגסנג

NOBEL

יש המון.

http://www.youtube.com/watch?v=-R1NctsQLZc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

WOW

http://www.youtube.com/watch?v=bGPJef7O2Hw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

haters will hate

פורסם

הכל אחלה, מכוניות יפות שרק מומחה ישים לב להבדל. ביצועים טובים בקו ישר ואותו הצליל. הכל יופי, עד שמביאים את המכונית למגבלות או חו"ח נפגשים במהירות גבוה עם מכונית אחרת או עץ.

וכמו שכתבו כאן - 740 משומשת תהיה עדיפה על הרפליקה. ב-40 אלף קונים בארה"ב 740 מודל 2011 מאובזרת במצב מצוין. רכב נוח ומאובזר שלא יתעופף לך לתהום בכביש מפותל וישאיר אותך בחיים במקרה של תאונה.

למעשה - כאשר שמים 40 אלף בפרופורציות של שוק הרכב בארה"ב פתאום רפליקת הפלסטיק נראת הרבה פחות מציאה --

במחיר הזה מקבלים -

מוסטנג GT חדשה, מאובזרת עם מעט עודף

BMW M5 מודל 2009-2010 (תלוי במצב וברמת האבזור).

פורשה 911 מודל 2008-2009 (תלוי במצב וברמת האבזור).

• תוכן חדש...