Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תאורטית , במידה ואני מורשע , יש סיכוי להשאיר את הרישיון הדו"ג בתוקף?

יש למישהו ניסיון בנושא?

היו מקרים מעולם בו הפסילה הייתה לסוג רכב מסוים ולפעמים רק לשעות מסוימות ביממה.

אתה יכול בהחלט לבקש מהשופט, בשלב הטיעונים לעונש, לסייג את הפסילה.

אתה יכול לדבר עם התביעה לפני המשפט ולנסות לסגור עסקת טיעון. בדרך כלל, גם השופטים וגם התובעים אוהבים עסקות טיעון טובות כי זה חוסך זמן לשופטים ומשפר את הסטטיסטיקה של התובעים.

אם לא היית בבית משפט קודם, התובע נמצא מצידו השמאלי של האולם (מימין לשופט) בניגוד לפינגווינים (:lol: לבושים שחור ולבן) שמצד ימין, ואשר השולחן שלו/שלה עמוס בתיקים.

לפעמים יש שם עוזר/רת ואפשר לדבר אתם.

בהצלחה

פורסם

הסיבה לבקשת סייג לשלילה צריכה להיות מצוינת ומעלה.

למשל שליח שעובד על קטנוע אך עשה תאונה עם רכב ותלוי ברשיון הקטנוע לפרנסתו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי הדחיה - אין צורך לגשת לתובע. ברגע שתפנה לעו"ד הוא ירים טלפון למזכירות בית המשפט וידאג לדחייה. (מנסיון)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבן אדם לא רוצה עדיין לפנות לעו"ד אולי ייחסך ממנו התשלום לעו"ד אם יוצע לו עיסקה טובה עם התובע.

יראה כי מוצעת לו עיסקה לא טובה מבחינתו ,ייסכם עם התובע על דחיה או יבקש דחיה מהשופט כדי לשכור את שירותיו של עו"ד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לדעתי פניה לבד ללא עו"ד עלולה להזיק. אם יש חבילת הגנה משפטית - כדאי להשתמש בה.

לפני שנים הואשמתי בסעיף שחייב שלילת חובה, פניה לעו"ד גרמה לשדחיה של המשפט, שינוי הסעיף לסעיף קל יותר שלא חייב שלילה, וסיום בשלילה על תנאי וקנס די סמלי.

כל הנ"ל עלה לי כמה מאות שקלים בהשתתפות עצמית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבטחתי לעדכן ולכן אקיים.

נכנסתי ב8 וחצי בבוקר לפס הייצור של משפטי התעבורה.

למזלי בדיוק לפני שהתיק שלי התחיל השופט לקח הפסקה של 5 דקות, מה שאיפשר לי להחליף כמה מילים עם התובע .

הוא ביקש שלילה בפועל לחודשיים פלוס קנס ועל תנאי.

ניסיתי ״לבדוק את הדופק״ שלו לגביי ביטול הפסילה בפועל , הוא אמר שהוא לא יורד מזה אך ציין שסוג העבירה לא מחייב פסילה בפועל ולכן ניתן לשופט להחליט.

השופט נכנס בחזרה לאולם , אני ניגשתי לדוכן העדים והשופט כמובן שאל אם אני מודה או כופר באשמה , והוסיף עוד אופציה שהיא להתייעץ עם עורך דין , כמובן שאני לקחתי את האופציה השלישית והדיון נדחה לעוד חודש וחצי.

תודה על שלל העיצות והדיעות , המשך יום טוב.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...