Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

חבר שלי רוצה למכור את הרכב שלו, והוא לא יודע מה יהיה המחירון של הרכב אחרי מה שעבר.

קצת פרטים:

Seat Leon Cupra TSI 08, צבע שחור, ג'אנטים 18 אינץ, צמיגים ספורטיביים, חלונות מושחרים 80%, צבע רכב בצבע שחור. רמקולים של JBL, פנסי ערפל וקסנון וכל התוספות האפשריות.

הבעיה היא שהמנוע ברכב הוחלף. עכשיו ליפי מה שהוא הסביר לי הסיבה שהמנוע הוחלף היא: צלינדר שנשבר ואחריו כל המנוע הלך, כשהמנוע הלך היה 40 אלף קילומטר.

הבחור כמעט ולא היה נוסע על הרכב. נסיעה, שתיים אחת לחודש מירושלים למרכז וזהו.

המנוע ברכב הוחלף לאחד שעבר 20 אלף קילומטר והקילומטראז הנוכחי כרגע הוא 40 אלף אחרי שהוא החליף מנוע נסע על הרכב וכו'... חוץ מזה הרכב מאוד שמור, ללא תאונות, ללא מכות, ללא שריטות, יד 01.

כמה המחירון של הרכב יורד במקרה הנ"ל? אשמח מאוד אם מישהו יכוון אותי ויעזור לי כיצד יהיה אפשר למכור את הרכב.

תודה!:wink:

פורסם

אם המנוע הוחלף במסגרת האחריות וישנם כל המסמכים והאישורים מהמוסך המורשה , כולל תיעוד של הק"מ בזמן ההחלפה , ובנוסף הכל רשום ברישיון אני לא בטוח שיש לזה משמעות. הקונה הפוטנציאלי מקבל עכשיו מנוע תקין ויכול לנסוע בראש שקט.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

צודק היבר מעלי בסייג קל והוא הסייג הפסיכולוגי.

נהוג להוריד סכום מסויים בעבור השקט הנפשי וה"כתם" של הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא ברור לי , המנוע הוחלף ב 40K או 20K ?

לפי המשפט הזה המנוע הוחלף ב 40K :

...כשהמנוע הלך היה 40 אלף קילומטר.

שתי שורות למטה ...

המנוע ברכב הוחלף לאחד שעבר 20 אלף קילומטר

ועכשיו לדברים היותר חשובים , האם הוחלף מנוע במסגרת האחריות ?

האם הוחלף למנוע חדש או מפירוק ?

האם יש היסטוריית טיפולים מסודרת לרכב ? (צריך להיות לפחות 5 טיפולים סידרתיים..)

באופן עקרוני על הרמקולים/קסנונים/השחרת חלונות אל תצפה לתוספת .

• תוכן חדש...