Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מונדאו 2003, אני צריך להחליף את כיסא הנוסע, שיש בו את כרית האויר. אחרי שעשיתי סריקה ממוחשבת במוסך יבואן, ההצעה שקיבלתי הייתה 3000 ש"ח לפני מע"מ לכיסא חדש. ובכלל אין אותו בארץ. כרגע אני מחפש כיסא מפרוק, עם אחריות שכרית האויר תעבוד. אני מחפש מוסך שמכיר את הדגם ויכול להרכיב לי את הכיסא. (באיזור מרכז/חיפה)

אפשר המלצות גם בפרטי.

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם
ברשותי מונדאו 2003, אני צריך להחליף את כיסא הנוסע, שיש בו את כרית האויר. אחרי שעשיתי סריקה ממוחשבת במוסך יבואן, ההצעה שקיבלתי הייתה 3000 ש"ח לפני מע"מ לכיסא חדש. ובכלל אין אותו בארץ. כרגע אני מחפש כיסא מפרוק, עם אחריות שכרית האויר תעבוד. אני מחפש מוסך שמכיר את הדגם ויכול להרכיב לי את הכיסא. (באיזור מרכז/חיפה)

אפשר המלצות גם בפרטי.

תודה!

אף מוסך לא יתן לך אחריות על כיסא שאתה מביא מפירוק. המוסך יכול לתת אחריות על העבודה שהוא עושה, אבל אם אתה מביא את הכיסא בעצמך ולאחר ההרכבה שלו יש תקלה בכיסא - אתה תצטרף לשלם על פירוק והרכבה שוב.

בכל מקרה, דבר עם נועם או יוסי ממוסך יוסה בבני-ברק. הם יוכלו לעזור לך למצוא כיסא כזה ולהרכיב אותו ברכב.

פורסם

תודה.

כמובן שאני מחפש אך ורק מוסך מורשה שמכיר את הרכב, וצריך גם לתת גם אישור לטסט. בשביל זה כתבתי.

ואגב, אולי המוסך לא נותן אחריות אבל סוחר החלפים כן נותן.

מה שכן אם המוסך יקנה בשבילי את החלק הוא עלול לשחוט אותי במחיר.

כמה מקובל לקחת על הרכבה כזו?

• ספונסר פורום
פורסם

סוחר החלפים נותן אחריות על החלק, אבל לא על עבודת הפירוק וההרכבה. כשמדובר בחלק כמו כיסא שעמד מי יודע כמה זמן במגרש הפירוק ועוד בחלק שעלול היה להיפגע בזמן תאונה, עדיף לקנות הכל במקום אחד.

• תוכן חדש...