Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למסירה במחיר סמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייטסו שרמנט 1983 (הנאה אחורית) מושלמת .

יש ניירות וטסט אך לא שווה להעלות לכביש בגלל עיקול.

אמנם עדיין לא אספנות אבל סבלנות לא עולה כסף.

אפשר ה"פ או 050-6508189

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
דייטסו שרמנט 1983 (הנאה אחורית) מושלמת .

יש ניירות וטסט אך לא שווה להעלות לכביש בגלל עיקול.

אמנם עדיין לא אספנות אבל סבלנות לא עולה כסף.

אפשר ה"פ או 050-6508189

ישי

הנאה אחורית מושלמת?!

נשמע טוב.

פורסם

אפשר להעביר טסט - אי אפשר להעביר בעלות.

ויש את הסיכון שיום אחד קמים בבוקר ומגלים שהעיקול מומש...

ואם מדברים על אספנות, ישנם הרבה רכיבים ( מכניים בעיקר ) בשרמנט שמקורם....בקונטסה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי יש פיג'ו 104.תנו תגובות לטוב ולרע...אני מרוצה מאוד ושומר עליה...מטפל בה...מפנק אותה...כמו שצריך.:-D .

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם
לי יש פיג'ו 104.תנו תגובות לטוב ולרע...אני מרוצה מאוד ושומר עליה...מטפל בה...מפנק אותה...כמו שצריך.:-D .

104...

לפני שצצו להם כל מיני 106'ים ו-205'ים עם שלדה מ-ט-ו-ר-פ-ת, הייתה פה צ'יקטיקה.

לסנדק שלי, עליו השלום, הייתה אחת כזו. שנשמרה בקפדנות עד שנפטר ממחלה.

אמינה ביותר חסכונית ובעיקר - פשוטה! שמשה אותו כרכב פרטי (מכספו) וגם בתור טכנאי של "חמת" וסחבה לא מעט ברזים שבטח כמה מהם מותקנים עד היום בבתיהם של מספר מכותבי הפורום.

ברכב הזה למדתי לראשונה מה זה נעילת הגה, בגיל 5 הוא נתן לי לשבת במושב הנהג, והרכב היה מכובה. סובבתי את ההגה בחוזקה עד שלא הסתובב יותר. נלחצתי (חשבתי שהרסתי משהו) וברחתי בספרינט מהיר לקורטינה של אבא שחנתה 2 מטר משם :lol:.

...חודשיים לאחר שנפטר, הבן שלו ריסק אותה בתאונה.

מטומטם!

שמור על הרכב הזה והוא ישמור אותך - כמו שרק פיג'ו ישנות של פעם יודעות להתנהג.

האמת, אין לי מושג לאיפה כולן נעלמו. אולי לבני-דודינו ביחד עם כל סדרת ה4 של פיג'ו?

פורסם
האם ניתן להעביר בעלות על רכב מעוקל?

לא וכן..

לא משום שזו משמעותו של עיקול שמונע העברת הזכויות בנכס מבעליו לאחר.

כן-אם העיקול מוסר מהרכב.לשם כך צריך לברר מי עיקל,לבדוק האם תמורת סכום מסוים יסכים לבטל את העיקול ואז יכול המעקל לבקש את ביטול העיקול ותוכל להעביר את הבעלות על שמך בתנאי שיש טסט.

כמה עצות: צריך להבהיר למי שעיקל שהרכב לא שווה כלום ואי אפשר לקבל עליו דבר במכירת הוצל"פ ולכן גם 300-500 ש"ח הם סכום נאה כנגד הסרת העיקול.

צריך לנסח מסמך בעניין הסרת העיקול ואי הטלתו מחדש לאחר התשלום.

צריך לקחת בחשבון כי מי שחייב לפלוני כנראה חייב גם לאלמוני ולדאוג להסכם מכירה ולהעברת בעלות מהירה על מנת למנוע הטלת עיקול נוסף.

...ולהנות מהשרמנט שבשעתו הפגינה אמינות מרשימה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בניגוד למה טען ZVIT אין לקונטסה ולדייהטסו שרמנט כלום משותף,פרט לעובדה שהינו,יצרנית הקונטסה נבלעה(יותר נכון חטיבת הפרטיות)על ידי טויוטה בשנת 68,כשגם דייהטסו היא למעשה חטיבה של טויוטה.השרמנט הוצגה לראשונה בשנת 74,והיתה למעשה טויוטה קורולה בשינויים קוסמטיים.בשנת 79 עברה השרמאנט שינויים קוסמטיים לא משמעותיים,כשהשינוי המשמעותי חל בספטמבר 81,עת הוצגה השרמאנט המוכרת לנו.לשרמאנט היו מנועי 1.3 ו 1.6 עם 65 כ"ס במנוע הקטן ו 75 או 85 כ"ס במנוע 1.6.למנועי השרמאנט היה גל זיזים תחתון ושסתומים עיליים,מאייד כפול בודד והצתה אלקטרונית.תיבת ההילוכים היתה בת 4 או 5 הילוכים,והיתה גם אופצייה לאוטומטי 3 מהירויות.ההנעה היתה אחורית והמיתלים היו מק-פרסון מלפנים וסרן חי נתמך קפיצי סליל מאחור.למרות המראה המישפחתי בסיס הגלגלים היה 2.40 מטר בלבד,מה שגרם למרחב פנימי מצומצם.הביצועים היו סבירים בגירסאות הידניות,בייחוד ב 1.6 ודי עייפים באוטומטיות.היא שווקה בשתי רמות גימור-LD הפשוטה ו LC המהודרת יותר שכללה אפילו דיפון "עץ" א-לה-מרצדס...היתה אופצייה למזגן מקורי יעיל והגה כוח ב 1.6.למרות ההנעה האחורית,השארמנט לא היתה מהנה לנהיגה ולא נוחה לנסיעה.ייצורה נמשך עד שנת 88,כששנת הדגם האחרונה בארץ היתה 87.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

"לי יש פיג'ו 104.תנו תגובות לטוב ולרע...אני מרוצה מאוד ושומר עליה...מטפל בה...מפנק אותה...כמו שצריך"

אוטו מדהים. טנק קטן. יש לי אחת, מודל 84' שקניתי לפני שנתיים, יד שנייה, 80,000 ק"מ (במצב נדיר- אין ספק!!). מאז, הספקנו לעבור כ- 25,000 ק"מ ביחד, כולל נסיעות לרמת הגולן, מדבר יהודה, נגב, ואם היה בה בה מזגן- אז הייתי מגיע איתה גם לאילת...

חשוב רק לטפל בבעיות כשהן צצות (למרות שאפשר לסחוב קצת... הרכב כל-כך קשוח שזה לא כל-כך מפריע לו..)

בינתיים אני החלפתי קלאץ' (שזה סיפור לא קטן ברכב הזה), משאבת מים ומיסבים, וזהו!! הרכב עובר טסטים חלק במכה ראשונה, וכמעט ולא רואה מוסך.

על צריכת הדלק הנמוכה- אין בכלל מה לדבר....

בקיצור, מומלץ....

פורסם

לא נראה לי שאף בעל רכב מעוקל יסכים לשמש מישהו אחר ברכב כשהו על שמו

מסיבת גרימת דוחות ועבירות...

• תוכן חדש...