Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במק

m.l
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הכותרת הארוכה, היי חברים יקרים.

אשמח לעזרה בנושא מסויים, יש לחבר טוב שלי מחשב של אפל, הבחור עובד בסאונד בצורה מאוד רצינית, והתעוררה בעיה שאף אחד לא מצליח לפתור, לא אפל, ולא התמיכה של התוכנה.

התוכנה הינה של: avid pro tools 10

עדכון: 10.3.7 (האחרון)

המחשב הינו: מקבוק פרו, גירסא 10.7.5 מערכת הפעלה lion

מעבד: i5 2.3ghz

16gb ddr3 זיכרון ram

hdd: 320 gb לא ssd

כול האחסון מתבצע בכונן חיצוני ככה שאין עומס על המחשב מבחינת נפח אחסון, כונן thunderbolt ככה שמהירות לא חסר כלל וכלל מבחינת גישה לאחסון, מהיר בצורה קיצונית.

כרגע ישנה תקלה שעולה דיי הרבה וגורמת לקריסה של התוכנה protools10 שציינתי, הוצאתי דו"ח תקלה ואשמח אם תוכלו לתת את דעתכם בנושא מכיוון שאנחנו אובדי עצות כבר.

בתודה מראש. מתן ואלעד.

תקלה.pdf

פורסם

מה שנקרא בהצלחה לך עם זה.

זה crash report של osx שכמות האנשים שידעו לקרא אותו פה היא בערך חד ספרתית, ולהוציא ממנו משהו בלי להיות מפתח של הכלי כנראה 0.

זו בעיה בהשוואת 2 אובייקטים שמקריסה משום מה.

מהת מבט קצרה והעובדה שאין garbage collection מה שאומר שה אפליקציה רצה בarc כנראה , הייתי נותן צ׳אנס לשדרוג מערכת ההפעלה ל10.9 כאולי סוג של וודו שיעזור.

התמיכה בarc בlion היא דיי ראשונית והסכם השדרוג הזה הוא חינם וקפיצה רצינית קדימה. (וכאמור יש סיכוי שזה ימנע את הבעיה).

אבל לא בטוח.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כול, תודה על תגובתך, קיוויתי שתענה.

חיפשנו עדכון גרסא, לא מצאנו שיש משהו מעבר למה שיש עכשיו, אם בודקים והמחשב אומר שאין, יש דרך אחרת להשיג 10.9?

פורסם

כמות הת'רדים שמריצות תוכנות עריכה, הצילו, מפחיד.

- - - -

יש כרטיס קול חיצוני כלשהו?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, הקריסה היא בגישה לזיכרון על התרד הראשי.

(במקרה אני עובד עם מספיק לוגים דומים לאייפון...).

לבחור - בדוק איך מקבלים את השדרוג דרך האתר של אפל.

או פשוט בחנות אפליקציות חפש mavericks להורדה והתקנה (לי פשוט יש דרך החשבון מפתחים למק)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כמות הת'רדים שמריצות תוכנות עריכה, הצילו, מפחיד.

- - - -

יש כרטיס קול חיצוני כלשהו?

יש כרטיס קול חיצוני מקצועי.

אבדוק באתר של אפל כשאגיע אליו ואחזור לעדכן פה ממצאים.

תודה רבה לשניכם!

• תוכן חדש...