Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב של אבא של חברה שלי.

3 דברים שלא אהבתי :

1.כשעוזבים את דוושת הברקס, האוטו עומד בערך כ 2 שניות לא זז, רק לאחר מכן מתחיל לנוע.

2.כשנותנים גז מהמקום - (כשהרכב עדיין עומד כי לוקח לו זמן לנוע אחרי שעוזבים את הברקס) צריך לתת בעדינות גז כי אחרת הרכב קופץ בתאוצה.

3.כשלוחצים בעדינות על הגז מעמידה במקום מרגישים קצת רעידה אחרי שהוא מעלה קצת מהירות.

4. המראות בעיתיות, קצה המראה מעוות, או שאני פשוט לא רגיל

יש עוד דבר שהיה לי מוזר שכשנוסעים למשל בערך 30 ואתה רוצה להעלות מהירות ל 40 וטיפה מצמידים את הגז שלא בהדרגה, הרכב משמיע רעש כאילו הצמדת עכשיו את הגז עד הסוף.

לסיכום - נסיעה מוזרה שדורשת הרבה רגש, לאחר שאני רגיל לנסוע על מאזדה 3. למשל חברה שלי כל פעם שלחצה על הגז קפץ לה הרכב (הגלגלים הסתובבו במקום) אלא אם כן עשתה זאת בעדינות ואז התחילו הצפירות - חיכתה 2 שניות שהרכב יזיז את עצמו לאחר הברקס ואז נעזרה בגז.

מה גם שעכשיו לא מוצאים בשומקום מגבים אחרי ביקור בהרבה מוסכים כולל אוטו דיפו שאמרו במאה אחוז שמתאים, ולא התאים בגלל הקליפס. וחייבים מגבים מקוריים.

פורסם
1.כשעוזבים את דוושת הברקס, האוטו עומד בערך כ 2 שניות לא זז, רק לאחר מכן מתחיל לנוע.

2.כשנותנים גז מהמקום - (כשהרכב עדיין עומד כי לוקח לו זמן לנוע אחרי שעוזבים את הברקס) צריך לתת בעדינות גז כי אחרת הרכב קופץ בתאוצה.

1. תקין. מדובר במנגנון ה Hill-Hold הקיים בכדי למנוע את התדרדרות הרכב כשעוזבים את הברקס. יש אנשים שיהיו מוכנים לרצוח בשביל פיצ'ר שכזה, לרבות בעלי מוגבלויות מוטוריות ו/או [שובניזם]נשים[\שובניזם].

2. אכן, חוויתי את זה עם ג'טה 2010 מס' פעמים (DSG6, טורבו-דיזל). לרגש אין פה יותר מדי עניין, זה לפעמים קורה ולפעמים לא. יתכן שבדגמים החדישים יותר מיתנו את תגובת המצערת.

3. יתכן שיש צורך בחלפת הקלאצ'ים בתיבה (דובר על זה כאן רבות). כמה ק"מ הרכב עבר?

פורסם
1. תקין. מדובר במנגנון ה Hill-Hold הקיים בכדי למנוע את התדרדרות הרכב כשעוזבים את הברקס. יש אנשים שיהיו מוכנים לרצוח בשביל פיצ'ר שכזה, לרבות בעלי מוגבלויות מוטוריות ו/או [שובניזם]נשים[\שובניזם].

2. אכן, חוויתי את זה עם ג'טה 2010 מס' פעמים (DSG6, טורבו-דיזל). לרגש אין פה יותר מדי עניין, זה לפעמים קורה ולפעמים לא. יתכן שבדגמים החדישים יותר מיתנו את תגובת המצערת.

3. יתכן שיש צורך בחלפת הקלאצ'ים בתיבה (דובר על זה כאן רבות). כמה ק"מ הרכב עבר?

לשם מה המנגנון הזה? הרי כל רכב אוטומט לא מתדרדר בעליה. גם עשינו השוואה כשעלינו על רמפה מסויימת גם המאזדה שלי וגם הפולו שלו התדרדרו. הרכב עבר נראה לי סביב ה 50 אלף

פורסם

הפולו הוא לא רכב עם תיבה אוטומטית רגילה (פלנטרית), שם קיים חיבור מתמיד בין המנוע לגיר (כל עוד ב D) - במידה והשיפוע לא כזה היסטרי, אם תעזוב את הברקס הרכב פשוט יעמוד במקום או יתחיל לנוע באיטיות קדימה.

בתיבות רובוטיות כמו בפולו (ללא מנגנון ה HH), אתה פשוט תתדרדר אחורנית אם לא תזדרז לשלב גז, בדיוק כמו שקורה ברכבים עם גיר ידני. כיום המנגנון הזה מגיע גם עם רכבים בעלי גיר ידני סטנדרטי.

פורסם

זה פשוט ככה. גם אני לפני כמה ימים נהגתי על פולו שחבר התחדש בה. זה פשוט הגיר (המעולה) שלה. מצריך קצת התרגלות. כשתתרגל זה כבר לא יפריע לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני נסעתי לא מזמן על DSG6, פאסאט דיזל 2009.

לא מבין כלל את ההתלהבות שיש לאנשים מהגיר.

נעזוב לרגע את הרעידות וההעברות שלא חלקות יותר מגיר אוטומט פלנטרי.

אותי הכי הרגיז שהגיר נמצא בהילוך גבוהה במהירות נמוכה בתוך העיר, ונותן תחושה של רכב מידרדר ולא רכב נוסע\סוחב.

ומתקבלת תחושה כי לדוושת הגז אין כל משמעות.

סלחו לי כל מאמיני הקונצרן, אני מעדיף את הגיר הפלנטרי שלי בעל 4 הילוכים הטיפש והמיושן.

פורסם
גם אני נסעתי לא מזמן על DSG6, פאסאט דיזל 2009.

לא מבין כלל את ההתלהבות שיש לאנשים מהגיר.

נעזוב לרגע את הרעידות וההעברות שלא חלקות יותר מגיר אוטומט פלנטרי.

אותי הכי הרגיז שהגיר נמצא בהילוך גבוהה במהירות נמוכה בתוך העיר, ונותן תחושה של רכב מידרדר ולא רכב נוסע\סוחב.

ומתקבלת תחושה כי לדוושת הגז אין כל משמעות.

סלחו לי כל מאמיני הקונצרן, אני מעדיף את הגיר הפלנטרי שלי בעל 4 הילוכים הטיפש והמיושן.

מסכים בהחלט, אחרי הנסיעה התחלתי להעריך הרבה יותר את הרכב שלי עם תיבה רגילה.

ושכחת להוסיף את האמינות שיש לגיר הDSG

פורסם
^

מצטער, אולי אני מהדור המיושן, אבל המזדה שלך היא לא עם "תיבה רגילה" אלא תיבה אוטומטית (אולי אוטומטית רגילה).

פלנטרית

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שיהיה פלנטרית, או אפיציקלית (שניהם מונחים ממודל מערכת השמש, שבאים לתאר את מבנה הגיר) אוטומטית קונוונציונלית, אפילו הדראולית עם ממיר מומנט אני יכול לקבל, אבל לא "רגילה".

פורסם
שיהיה פלנטרית, או אפיציקלית (שניהם מונחים ממודל מערכת השמש, שבאים לתאר את מבנה הגיר) אוטומטית קונוונציונלית, אפילו הדראולית עם ממיר מומנט אני יכול לקבל, אבל לא "רגילה".

טיפשה :)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...