Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב - סיוויק 2008 ידנית FK2 "חללית".

יש ברכב רדיו מובנה שהגיע עם הונדה אשר אינו תומך בשום דבר חוץ מדיסקים MP3 ורדיו FM.

הזמנתי לאחרונה מתאם המתחבר מאחורה ויוצא לAUX, 3.5MM וחיבור כ.זיכרון - לא עובד, (קיבלתי REFUND).

אז חשבתי לרכוש את המסגרת פלסטיק בתצורת דאבל דין, לרכוש טאבלט נקסוס 7" וככה יהיה לי WAZE,אינטרנט,YOUTUBE ובכללי מערכת מולטימדיה לא מוגבלת.

החיסרון זה חיבור למגבר\שליטה מההגה\חשמל קבוע - בלגן (אשר קיים פתרון כמו מתאמים למיניהם לשליטה מההגה ופתיחה של הטאבלט מאחורה, אבל אני לא רוצה להתעסק עם זה).

אז מצאתי פתרון וזה נקרא מערכת דאבל דין המריצה אנדרואיד 4+ ופה אתם נכנסים לתמונה, הדרישות שלי הם כאלה:

- עבודה חלקה ללא ריסטרטים ותקיעות (אין לי בעיה שזה יהיה גם אנדרואיד 2.3, העיקר שיהיה ח-ל-ק ויתמוך בהכל).

- תמיכה מלאה בWAZE, נגני מוזיקה\וידאו למיניהם (אולי קליפים).

- זיכרון פנימי גבוה לאחסון 16 או 32GB מקובל עלי.

- חייב לכלול תמיכה ב3G, התכנון הוא לרכוש כרטיס סים לאינטרנט בלבד והתחבר לWAZE כל הזמן ובנוסף גלישה ברדיו אינטרנט כמו TUNEIN וכדומה.

- חיבור למגבר \ עד שיהיה מגבר, חיבור לרמקולים קדימה ואחורה הקיימים.

- שליטה מההגה (רק קדימה\אחורה ווליום)

- חיבור למצלמה קדמית\אחורית (שתתווסף בנפרד בהמשך).

- לא חייב - כפתור ווליום עגול.

למיטב הבנתי, כל המערכות האלה מריצות winCE 6.0 ועליהם מתלבשת האנדרואיד, עד כמה זה יכול להיות בעייתי?

מחיר, נניח עד 1500-1700 שקל זה (המסגרת פלסטיק עולה עוד 800שקל ובעצם במחיר של 2500שקל אני סוגר יופי של מערכת, מגבר יתווסף בהמשך).

*שכחתי לציין, מחיפושים ברשת, יש חברה סינית טובה בשם ERISIN , שלהם יש דאבלדינים כאלה אשר המסך נשלף לטאבלט נייד לכל דבר, דעות?

תודה,

אוהד.

פורסם

מה?

סטס תסלח לי, מי אתה? מה אתה? מה אתה מוכר? על מה לעזעזל מדובר?

איזו מערכת? מה 2500 ומאיזה יבואן?

תהיה בבקשה יותר ברור, כי לא הבנתי כלום.

אוהד.

פורסם

קודם כל תודה על ההיענות לעזור.

דבר שני, סכום של 2500 שקל רק על המערכת - זה יקר לי וזה נשמע כאילו המחיר שכתבתי בהתחלה (מערכת + מסגרת פלסטיק) די קרץ לך, ולא ברור לי איך מוכרים בחנויות ב5000 ואתה יכול להשיג בחצי מחיר?

ניסיתי לחפש את המערכת בגוגל, אולי יש לך לינק אל המוצר\יבואן\אתר שמוכר?

קישור ליוטיוב שמראה את המכשיר בפעולה?

לפני שאצור קשר בטלפון, אשמח אם תענה לשאלות פה.

תודה,

אוהד.

פורסם
טוב אני מבין שהתגובה של מר סטס נעלמה וזה נראה שאני מתכתב עם עצמי.

יש למישהו דעות בנושא בבקשה??

תודה.

כן הדעה שלי שכאשר אתה מתכתב עם עצמך אז משהו בטוח לא בסדר ואתה צריך ללכת להיבדק (:

המערכת נראת מוזרה מאד, לא נתקלתי בכזאת..

פורסם

אני אסכם לך את הכל הקצרה:

לנקסוס 7 ניתן לחבר מתאם למגבר (DAC) וזה יהיה הרבה יותר איכותי מכל מכשיר סיני שתקנה ,פרט לכך ניתן לחבר JOYCON לצורך שליטה מההגה ובכלל יש כל כך הרבה אופציות, בסיכום הכללי הוא יהיה הרבה יותר חזק ואיכותי מכל דאבל דין אחר.

הבעיה שעדיין מדובר בהתעסקות ולא לכולם יש סבלנות אלא מעוניינים ב"התקן ושכח", הבעיה השניה היא שיש רק רום אחד (מאוד יציב) אבל המפתח הפסיק את התמיכה כך שלא ניתן לצפות לשדרוגים, תיקוני באגים וכו... אבל שוב, המערכת מאוד יציבה!!!

לגבי דאבל דין סיני, מדובר ב"הכל כלול" אבל ברמה הנמוכה ביותר, המסך גרוע, המערכות הנ"ל לא מגלות אמינות, עדכונים ספורים אם בכלל, סובלות מהמון באגים, בקיצור, לא הייתי קופץ על המציאה.

לדעתי או שתלך על פרוייקט נקסוס 7 או שתקנה מכשיר פיוניר\קנווד\אלפיין.

בהצלחה

פורסם

חיפשתי פתרון דומה ממש כמוך לפני כמה חודשים, אפילו ניסינו לבצע התקנה של אייפד אבל זה מאוד מאוד מורכב, בסוף נשארתי עם מלא חלקים בתא מטען.

יש סדרה של pioneer עם הפונקציה app radio, בעקרון היא עושה לך mirror לאייפון או לאנדוראיד עם שליטה מלאה בטאצ',

הקאטצ' הוא לחבר את המכשיר עם כבל, ככה זה לפחות באייפון. באייפון 5 שמעתי שניתן דרך בלוטות' אבל לא בדקתי, בנוסף, שווה לבדוק איך זה עובד עם אנדרואיד, חכה רגע... מחפש... הנה מצאתי סרטון

http://www.youtube.com/watch?v=yvs_OsVSOA8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כצפוי, עם אנדרואיד זה זורם טוב יותר.

ייתרון חשוב בסדרה הזו, לי יש את x8550 של פיוניר, איכות הסאונד שהיא מפיקה פשוט מעולה, אני לא עובר את ה20DB בווליום מתוך 40DB. הראש עף לך. בכל מקרה אם אתה הולך להשתמש במירור באופן קבוע אני לא רואה צורך לקנות את הסדרה AVH כי הAPPRADIO רדיו תענה לצרכים שלך, הדגם הוא (SPH-DA210).

אני רכשתי את שלי מEBAY בכמעט רבע מהמחיר בארץ, הייתי צריך לרכוש בנוסף את המסגרת והתושבת + כבל לאייפון, הכל עלה לי יחד כולל התקנה 2000 ש"ח שזה פחות מחצי ממחיר המערכת שנמכרת בישראל.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

באמת תודה על כל המידע, המערכת הזו נראית פשוט מעולה.

יש ברשותי נקסוס4 , לכן אני בטוח שזה יעבוד לא פחות ממושלם.

מספר שאלות -

1. כפתור הווליום קריטי לי, האם ניתן לשלוט על הוליום של נגינה מהפלאפון דרך הפיוניר ולא דרך כפתורי השמע של הנקסוס?

2 האם ניתן להטעין את הפלאפון בזמן החיבור למסך?

3. מה המסך יודע/יכול לעשות כעצמאי בלי הפלאפון?

4. אולי כדאי לרכוש טלפון אנדרואיד (כמו האטריקס שהיה לי) פשוט המסוגל להריץ וויז/מוזיקה/יוטיוב/TuneIn?

פורסם
באמת תודה על כל המידע, המערכת הזו נראית פשוט מעולה.

יש ברשותי נקסוס4 , לכן אני בטוח שזה יעבוד לא פחות ממושלם.

מספר שאלות -

1. כפתור הווליום קריטי לי, האם ניתן לשלוט על הוליום של נגינה מהפלאפון דרך הפיוניר ולא דרך כפתורי השמע של הנקסוס?

בavh8550 הלחצנים עובדים, בapp radio לא ידוע לי. תבדוק בyoutube יש הרבה מאוד סיקורים עליה.

2 האם ניתן להטעין את הפלאפון בזמן החיבור למסך?

כן.

3. מה המסך יודע/יכול לעשות כעצמאי בלי הפלאפון?

במערכת שלי יש את כל הפונקציות האפשריות. לגבי ה appradio תבדוק כאן ב-Specifications.

4. אולי כדאי לרכוש טלפון אנדרואיד (כמו האטריקס שהיה לי) פשוט המסוגל להריץ וויז/מוזיקה/יוטיוב/TuneIn?[/]

זה יחסוך לך את החיבור לכבל בכל פעם, אני חושב לעשות את זה עם 3GS ששוכב לי במגירה.

פורסם

הפיוניר היחיד (מסדרת AVH) שה APP RADIO שלו תומך באנדרואיד זה ה X8850, שבארץ המחיר שלו מאוד יקר. צריך לקנות גם קיט מיוחד (לא רק כבל כמו באייפון) כדי שה APP RADIO יעבוד, והקיט די יקר.

בנוסף, למיטב זכרוני הנקסוס 4 לא כלול ברשימת מכשירים שיעבדו עם ה APP RADIO.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הפיוניר היחיד (מסדרת AVH) שה APP RADIO שלו תומך באנדרואיד זה ה X8850, שבארץ המחיר שלו מאוד יקר. צריך לקנות גם קיט מיוחד (לא רק כבל כמו באייפון) כדי שה APP RADIO יעבוד, והקיט די יקר.

בנוסף, למיטב זכרוני הנקסוס 4 לא כלול ברשימת מכשירים שיעבדו עם ה APP RADIO.

טעיתי בספרה הדגם שלי הוא X8850 ולא X8550, בכל מקרה, אני רכשתי את המערכת המדוברת ממוכר תאילנדי מאיביי וזה עלה לי כמו שכתבתי.

את התושבת שהייתה חסרה רכשתי מפיוניר ישראל במאה וקצת שקלים.

בקיצור, כולל התקנה + כבל לאייפון יצא לי 2000 ש"ח בערך כך שזו האופציה המשתלמת. (מכס לא נגבה)

זה הכבל

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Accessories/Smartphone-and-iPod-Cables/CD-AH200C

וAPPRADIO תומך ברוב מכשירי האנדרו

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/UnAssigned-Content/Android+Compatibility

לנקסוס 4 צריך מתאם נוסף, גוגל קצר יעלה אותו. רק תבדוק היטב שזה לא HDMI ויש שליטה טאצ' מהמכשיר.

פורסם

תודה לכל מי שענה ופירט, אז יצאתי מבולבל מאד.

מצד אחד, זה מכשיר רשמי של חברה מוכרת פיוניר, מצד שני חוסר המידע שיש ברשת הוא מדהים, כאילו אף אחד לא רוצה להתעסק עם זה.

אז ליקטתי המון מידע "בתשלומים" כמו שנקרא ויש לי המון חורים.

1. מה ההבדל בין appradio סוג 1 , 2 או 3? ולמה התמיכה בינהם שונה? נתקלתי בפורומים שמעדיפים את סוג 2 ולא את 3.

2. לא הצלחתי בכלל להבין מה זה arliberator? מה האפליקציה הזו עושה?

3. הבנתי שיש מצב להפעיל את המערכת WIRELESS, רק באמצעות הבלוטוס, וראיתי שעשו את זה על סמסונג S3, אז על הנקסוס 4 הטוב יותר אין כזו אפשרות?

4. לא הצלחתי להבין אם המערכת תומכת בשליטה מהכפתורים של ההגה?

4א - אם היא תומכת, האם זה רק במסך הבית של פיוניר? לי חשוב שזה יתמוך במצב האנדרואיד.

4ב - קיים חיבור מאחורה לקונקטור של החיבור כפתורי הגה בכלל?

5. האם אפשר לחבר מגבר חיצוני? הבנתי שיש מגבר פנימי פשוט כמו כל הHU הפשוטים 50WX4.

6. בכל הסרטונים שציפיתי, לא הצלחתי להבין אם המוזיקה במצב אנדרואיד מתנגנת מהרמקולים של הרכב או מהפלאפון עצמו?

בגדול מה שאני מעוניין לעשות -

להריץ WAZE חלק, במקביל לנגן מוזיקה דרך TUNEIN או אפליקצית רדיו אינטרנט אחרת\YOUTUBE, וכמובן לבצע שיחות.

כל זה יעבוד דרך המסך מגע של המכשיר ברכב בלי נגיעה בכלל בפלאפון עצמו, והשליטה של הווליום והעברת השירים תבוצע דרך כפתורי השליטה של ההגה וכמובן דרך הכפתורים הפיזיים של הHU.

*אין לי עניין להתחיל להתעסק עם הכפתורי ווליום הקטנים במכשיר בשביל להוריד\להגביר ווליום.

* אין לי עניין להפעיל את המערכת במצב מסך הבית של פיוניר ורק לחבר את הפלאפון בשביל וויז.

או שהפלאפון יהיה מחובר כל-הזמן ותהיה לי שליטה 100% בשליטה בהגה וכפתורים פיזיים או בכלל לא.

אוהד.

• תוכן חדש...