Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכל מי שענה ופירט, אז יצאתי מבולבל מאד.

מצד אחד, זה מכשיר רשמי של חברה מוכרת פיוניר, מצד שני חוסר המידע שיש ברשת הוא מדהים, כאילו אף אחד לא רוצה להתעסק עם זה.

אז ליקטתי המון מידע "בתשלומים" כמו שנקרא ויש לי המון חורים.

1. מה ההבדל בין appradio סוג 1 , 2 או 3? ולמה התמיכה בינהם שונה? נתקלתי בפורומים שמעדיפים את סוג 2 ולא את 3.

2. לא הצלחתי בכלל להבין מה זה arliberator? מה האפליקציה הזו עושה?

3. הבנתי שיש מצב להפעיל את המערכת WIRELESS, רק באמצעות הבלוטוס, וראיתי שעשו את זה על סמסונג S3, אז על הנקסוס 4 הטוב יותר אין כזו אפשרות?

4. לא הצלחתי להבין אם המערכת תומכת בשליטה מהכפתורים של ההגה?

4א - אם היא תומכת, האם זה רק במסך הבית של פיוניר? לי חשוב שזה יתמוך במצב האנדרואיד.

4ב - קיים חיבור מאחורה לקונקטור של החיבור כפתורי הגה בכלל?

5. האם אפשר לחבר מגבר חיצוני? הבנתי שיש מגבר פנימי פשוט כמו כל הHU הפשוטים 50WX4.

6. בכל הסרטונים שציפיתי, לא הצלחתי להבין אם המוזיקה במצב אנדרואיד מתנגנת מהרמקולים של הרכב או מהפלאפון עצמו?

בגדול מה שאני מעוניין לעשות -

להריץ WAZE חלק, במקביל לנגן מוזיקה דרך TUNEIN או אפליקצית רדיו אינטרנט אחרת\YOUTUBE, וכמובן לבצע שיחות.

כל זה יעבוד דרך המסך מגע של המכשיר ברכב בלי נגיעה בכלל בפלאפון עצמו, והשליטה של הווליום והעברת השירים תבוצע דרך כפתורי השליטה של ההגה וכמובן דרך הכפתורים הפיזיים של הHU.

*אין לי עניין להתחיל להתעסק עם הכפתורי ווליום הקטנים במכשיר בשביל להוריד\להגביר ווליום.

* אין לי עניין להפעיל את המערכת במצב מסך הבית של פיוניר ורק לחבר את הפלאפון בשביל וויז.

או שהפלאפון יהיה מחובר כל-הזמן ותהיה לי שליטה 100% בשליטה בהגה וכפתורים פיזיים או בכלל לא.

אוהד.

1. אני לא יודע, לפני שקניתי את המכשיר שלי גם עשיתי חיפוש נרחב לגבי ה APP RADIO ולא הגעתי למסקנות ממשיות. בסופו של דבר אם יש לך אייפון זה יכול להיות פיצ'ר מגניב, באנדרואיד זה מסובך מדי (רק דגם אחד תומך באנדרואיד, צריך לרכוש קיט כדי לחבר את הטלפון ולא כל מכשירי האנדרואיד נתמכים).

2. לא יודע.

3. אתה יכול לחבר את המכשיר שלך באמצעות BT לדאל דין ולשמוע דרכו את המוזיקה שבטלפון שלך\יוטיוב\לקבל ולהוציא שיחות(העברת שירים והוצאת שיחות אתה יכול לעשות דרך ה HU עצמו).

4. לרוב כן, צריך לרכוש קיט מתאים. תתייעץ עם מי שיתקין לך את המערכת.

5. לא יודע.

6. לא הבנתי את השאלה, אם המכשיר מחובר ב BT לHU אז מן הסתם הכל יתנגן דרך הרמקולים של הרכב.

בסופו של דבר אצלי וויתרי על ה APP RADIO, קניתי AVH-X2550 בארץ במחיר שהתאים לי, לא הסתבכתי עם עניניי התדרים (בכל מדינה נמכר מכשיר מדגם שונה, חלק מהמכשירים לא קולטים את תדרי הרדיו הישראליים) וכשהייתה בעיה במכשיר החליפו לי אותו לאחד חדש ללא וויכוח (הייתה שריטה במסך).

כדי שבכל זאת יהיה לי נוח לשלוט בטלפון, מצאתי לו מקום ליד ה HU ושמתי שם עריסה כולל חיבור קבוע של המטען, ככה שהטלפון תמיד נמצא מולי ונוח לשליטה. כמובן שכל פעם שאני נכנס לרכב הוא מתחבר למערכת באמצעות הבלוטוס. ככה גם שקע המצית פנוי.

באותו התקנה גם עשיתי חיבור קבוע למצלמת דרך והעברת את החוט דרך הקורה כדי שלא יהיה תלוי באוויר והתקנתי גם מצלמת רוורס.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...