Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי obd2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים שמתי לב שיש מכשיר כזה שנקרא obd2 שהואנמאבחן תקלות וכדומה במנוע

רציתי לרכוש אחד סתם בשביל שיהיה לי , לא לרוץ ישר למוסך יש לי גולף 2008 1.4 tsi וזה שחיטה להיכנס איתו למוסך

אם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר איכותי וטוב שיתאים לי אני אודה לו, ועוד שאלה האם הוא יכול לפתור לי תקלות במנוע?..

פורסם

יש פונקציות חיפוש בפורום. נא להכיר.

עם זאת, כל קורא OBD2 בסיסי יעבוד. אפילו הזולים מEBAY, כל עוד הם לא סתם פיסות פלסטיק. הכי טוב זה אלו שמתחברים בבלוטות' לאנדרואיד שלך, כי אז אתה לוקח אפליקציה בשם TORQUE ורואה שם הכל יופי טופי.

כמובן שאתה יכול ללכת רמה מעל זה ולקנות ממש סורק תקלות יעודי שעולה $100+

או שאתה יכול להזמין Dealer-level scan-tool בעלות לא ריאליסטית לאדם מהשורה.

הערה: הבנתי שבVAGיות יש משהו מיוחד בשם VAG-COM שהוא קצת שונה מOBD2 רגיל. אבל למיטב הבנתי, הוא עדיין עובד עם OBD2 רגיל, כי זה חוק פדראלי בארה"ב שהOBD2 יעבוד, ולכן לא משתלם להם שהוא לא יעבוד. (מה, לא למכור באמריקה?) וכמובן שעם זה, אני מצפה שהם לא מפרקים את התמיכה בזה בכל רכב שלא הולך לארה"ב.... כי למה?

לגבי לפתור תקלות מנוע, חד משמעית לא. הוא רק יכול לעזור לך לדעת מה התקלה. וכך אתה יכול לדעת מה להחליף ולתקן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...