Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב שברולט אבאו שעושה בעיות בהנעה. לא מדובר במצבר או בסטרטר. (כדי להניע צריך לעשות הנעה ארוכה משולבת לחיצה על הגז). לאחר ההנעה המנוע עובד "עגול" וחלק.

קראתי כאן בפורום שכנראה הבעיה היא בשסתום האל חוזר שלא משאיר לחץ מספק של דלק במנוע.

בדקתי את זה ע"י זה שאני נותן למשאבה להכניס דלק פעמים (חצי סיבוב לסוויץ, נותן שלוש שניות למשאבה לעבוד, מכבה, שוב חצי סיבוב שלוש שניות ואז מניע) ובשיטה הזו האוטו מניע חלק - בשנייה- בלי צורך ללחוץ על דוושת הגז או משהו כזה.

מה שאומר שכנראה באמת השסתום האל חוזר דפוק.

קניתי את האוטו לפני שבוע וקצת לפני זה החליפו טימינג. אני מנסה להמנע מלפתוח את כל האזור כדי להחליף משאבת דלק.

האם יש אפשרות להוסיף רק שסתום אל חזור נוסף, איפשהו בצנרת כדי לפתור את הבעיה בצורה הזו?

מדובר בשברולט אבאו 2006

תודה רבה.

פורסם

כנראה שווסת הלחץ הנמצא בחנוכיה לא תקין. במקום לנסות להנדס את הרכב מחדש, פשוט תחליף את הרכיב המקולקל וזהו.

דני

פורסם
כנראה שווסת הלחץ הנמצא בחנוכיה לא תקין. במקום לנסות להנדס את הרכב מחדש, פשוט תחליף את הרכיב המקולקל וזהו.

דני

דני תודה,

תקן אותי אם אני טועה, אבל גם אם אני אחליף את הווסץ לחץ יכול להיות שהבעיה תמשיך כי השסתום האל חוזר שנמצא במשאבה יכול להיות תקול - אני טועה?

לא יותר סביר ששם הבעיה?

תודה רבה.

פורסם

נפילת לחץ יכולה להיות מווסת לחץ דלק של מזרקים (אם יש) מזרקים עצמם מהמשאבת דלק או דליפה בצנרת ולכן צודק גיא משברולט שכותב לך להכנס למוסך לאבחון ואני אוסיף ואומר שכדאי מאוד להמנע מלבצע שינויים בצנרת דלק שנמצאת בלחץ מחשש לתקלות ואף התלקחות הרכב

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל גם אם אני אחליף את הווסץ לחץ יכול להיות שהבעיה תמשיך כי השסתום האל חוזר שנמצא במשאבה יכול להיות תקול

אני לא מכיר את המערכת המסויימת הזאת, ולכן אני לא יכול לתת לך פתרון מדוייק. בכל אופן, עדיף לתקן את המערכת מאשר לנסות להוסיף לה חלקים חדשים.

דני

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי כבר משאבה חשמלית שעובדת 30שניות בלבד שהמנוע קר.

הבעייה שאותו משאבה "דולפת" אוויר שמרוקן לי את הקו הארוך מהמיכל סולר. זה קורה בלילות קרים, והמשאבה לא יכולה לחפות על זליגת אוויר כלכך גדולה.

אני יודע שזה המשאבה שדולפת כי אחריו יש ברז מכאני שהתקנתי רק לצורך דיאגנוסטיקה.

אז איפה אני יכול לקנות אל חזור לצינור 8ממ? בערך.

אחד, שתיים לבדיקה, שומעים?

פורסם (נערך)
יש לי כבר משאבה חשמלית שעובדת 30שניות בלבד שהמנוע קר.

הבעייה שאותו משאבה "דולפת" אוויר שמרוקן לי את הקו הארוך מהמיכל סולר. זה קורה בלילות קרים, והמשאבה לא יכולה לחפות על זליגת אוויר כלכך גדולה.

אני יודע שזה המשאבה שדולפת כי אחריו יש ברז מכאני שהתקנתי רק לצורך דיאגנוסטיקה.

אז איפה אני יכול לקנות אל חזור לצינור 8ממ? בערך.

בחלק מרכבי הדיזל השסתום אל חזור נמצא במשאבה הידנית שמנפחים (חלק קוראים לזה "פומפה").

תוכל לפרק מסיטרואן ברלינגו, רנו מגאן, פלואנס,קנגו שם יש את המשאבה הידנית לצינור 8MM ומשולב בו שסתום אל חזור.

לפותח האשכול - אצלך הבעיה נמצאת במשאבת דלק עצמה שסתום מובנה במשאבת דלק בתוך המיכל דלק, לא ממליץ לך לבצע התקנה כזו אלא להחליף את המשאבה.

הצנרת דלק ברכבך היא צנרת קשיחה שלא כדאי לחתוך ולהתקין עליה אחרת יהיו נזילות ופתח לצרות.

או שתדאג לפתוח סוויץ פעמיים או שתחליף משאבת דלק זאת הצעתי.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
בחלק מרכבי הדיזל השסתום אל חזור נמצא במשאבה הידנית שמנפחים (חלק קוראים לזה "פומפה").

תוכל לפרק מסיטרואן ברלינגו, רנו מגאן, פלואנס,קנגו שם יש את המשאבה הידנית לצינור 8MM ומשולב בו שסתום אל חזור.

לפותח האשכול - אצלך הבעיה נמצאת במשאבת דלק עצמה שסתום מובנה במשאבת דלק בתוך המיכל דלק, לא ממליץ לך לבצע התקנה כזו אלא להחליף את המשאבה.

הצנרת דלק ברכבך היא צנרת קשיחה שלא כדאי לחתוך ולהתקין עליה אחרת יהיו נזילות ופתח לצרות.

או שתדאג לפתוח סוויץ פעמיים או שתחליף משאבת דלק זאת הצעתי.

נוסטלגיה... זאת שאלה מלפני כמעט שלוש שנים.

בפועל הזמנתי שסתום אל חוזר מ EBAY ב 15-20 שקלים, אבל עד שהוא הגיע הבנתי שהבעיה אצלי לא קשורה למשאבה של דלק, או לחוסר בדלק בזמן הדלקה.

במקרה שלי זה היה קשור לתערובת ענייה מדי שנגרמה בגלל מצב מאוד מסוים שהיה ברכב שלי (הסבה לגז)

הבעיה נפתרה והרכב גם נפתר מאז.

תודה רבה..

• תוכן חדש...