Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש מהאתר motodeal

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי את האתר ויש שם מחירים טובים יחסית לעסקאות מזומן ועסקאות מימון.

לדוגמא מימון איביזה 1.4 ידנית במחיר:

http://www.motodeal.co.il/deals/4/

מקדמה 13,753 ש"ח .

תשלום חודשי (צמוד לפריים) 711 ש"ח * 36 חודש.

תשלום סוף תקופה 34,383 ש"ח .

סה"כ - 73732 ש"ח.

מה החסרונות בקניה כזו ?

אני אהיה היד הראשונה או השניה ברישיון ?

הורדת ערך גבוהה יותר ?

תשלום חודשי משתנה ולא קבוע ? למה הכוונה צמוד לפריים ?

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

היי

מציע לך להתקשר אליהם ולבקש את ההסכם עליו תידרש לחתום.

כמה נקודות שצריך לברר:

1. נושא הידיים (על שם מי הרכב?)

2. כמה ריבית אתה משלם על ההלוואה? (כי זה לא מצוין באתר)

3. כמה כסף יצא כל התשלומים הנוספים? (אגרת רישוי וכו')

אני בכללי נגד קניות מהסגנון הזה... קצת מפחיד שאתה אפילו לא יודע ממי אתה קונה ומי אחראי על עסקת המימון.

אני ממליץ לקחת מהם את ההסכם ולעבור עליו עם עורך דין/ אבא/ מישהו בסגנון שאתה יודע שמבין בחוזים, כי יש להם נטייה להכניס "אותיות קטנות" שמתורגמות לכסף לא קטן בכלל...

פורסם
בדקתי את האתר ויש שם מחירים טובים יחסית לעסקאות מזומן ועסקאות מימון.

לדוגמא מימון איביזה 1.4 ידנית במחיר:

http://www.motodeal.co.il/deals/4/

מקדמה 13,753 ש"ח .

תשלום חודשי (צמוד לפריים) 711 ש"ח * 36 חודש.

תשלום סוף תקופה 34,383 ש"ח .

סה"כ - 73732 ש"ח.

מה החסרונות בקניה כזו ?

אני אהיה היד הראשונה או השניה ברישיון ?

הורדת ערך גבוהה יותר ?

תשלום חודשי משתנה ולא קבוע ? למה הכוונה צמוד לפריים ?

יצרתי איתם קשר בעבר לגבי רכב אחר. למעשה ההנחה היא בגלל שהרכב נמכר לך מחברת הליסינג כך שאתה תהיה היד ה-2. לטענתם החוק מאפשר להם לא לציין ביד ה-1 את העבר בליסינג.

פריים זה למעשה הריבית השנתית שנקבעת או משתנה ע"י בנק ישראל. מה שאומר שאם הריבית עולה גם התשלום החודשי יעלה בהתאמה. צריך לבדוק כי לדעתי שינוי הפריים ישפיע גם על התשלום בסוף תקופת הליסינג.

אם יש לך אפשרויות אחרות אז לך עליהן. כמו הלוואה מקרן ההשתלמות שיש לך (יתנו לך לדעתי עד 50% מהסכום שיש לך שם) או מהבנקים שלרוב יש להם הסכמי מימון אטרקטיביים מול היבואנים.

פורסם

לא הייתי הולך על זה.

איביזה ידנית אפשר להשיג עכשיו ב-69,000 שקלים שאתה יד ראשונה ולא חברת הליסינג.

לפי דעתי שווה לבדוק בבנקים איזה הלוואה אתה יכול להוציא וכמה מזומן אתה יכול לשלם כרגע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מדובר ב"עסקה יבשה" או "ליסינג אמריקאי" של חברת אלבר. המחיר יקר יחסית ואם אתה סתם רוצה לקנות איביזת אביונים בזול, יש אלטרנטיבות זולות יותר. היתרון של השיטה הזאת הוא במימון הגמיש עם התשלומים הנמוכים כל חודש, לא במחיר הכללי הנמוך יחסית. אם זה מה שאתה מחפש, כאמור, דבר איתי בפרטי ואפנה אותך למקום זול יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז ככה החזירו לי תשובות לשאלות ששאלתי.

1)הרכב יהיה יד 2 אבל בלי המילה ליסינג ברישיון הרכב.

2)התשלום החודשי הוא קבוע כל עוד ריבית הפריים קבועה. הריבית עולה = התשלום עולה. הריבית יורדת = התשלום יורד.

3)חברת הליסינג לא ידועה. אחת מהגדולות.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

אתה קונה רכב "ליסינג 0 ק"ם" , משלם 4500 ש"ח יותר , ברישיון רכב אתה יד 2 , מקוריות כרגע לא רשום אך זה כן רשום במשרד הרישוי וגם ברשיון שמחזיקה החברה כרגע במגירה {דן רכב ותחבורה ועוד כאלה...} בעתיד כשתרצה למכור , תתחיל לשכנע אנשים לא להוריד אחוזים על ליסינג לשעבר וכו" . בחברת צמפיון יש הסדר נוח עם כל הבנקים . שם אתה משלם רק 69000 ומקבל מהבנק הלוואה כמעט בלי ריבית {פריים -}. תחשוב קצת ואל תמהר .

• תוכן חדש...