Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני כעת באמצע טיפול לרכב (במוסך) ומסתבר שהבולם הימני הקדמי החזיר את נשמתו (נוזל),

הם כמובן רוצים מחיר שערורייתי להחלפה (מורשה).

בדקתי בחנויות חלפים והמחירים הם:

600 ש"ח לזוג סיני

900 ש"ח לזוג ספרדי (מונרו)

1200 ש"ח לזוג יפני (קייבה)

מה מומלץ מבין שלושתם כמובן בהתחשב בכיס?

כמה אמורה לעלות העבודה בלבד של החלפת הבולמים?

תודה.

פורסם

החלפתי בעבר בולמים לסיויק 2004 לבולמים של בילשטיין, אם אני לא טועה עלה לי 600 שקלים לזוג, חצי ממה שהמוסך המורשה ביקשו ממני. החלפתי אצל "הסרן" בבאר שבע וקיבלתי ממנו גם שנתיים אחריות. לגביי עלות העבודה אני לא זוכר, אולי זה רשום באחת מההודעות שלי כאן בפורום.

פורסם
החלפתי בעבר בולמים לסיויק 2004 לבולמים של בילשטיין, אם אני לא טועה עלה לי 600 שקלים לזוג, חצי ממה שהמוסך המורשה ביקשו ממני. החלפתי אצל "הסרן" בבאר שבע וקיבלתי ממנו גם שנתיים אחריות. לגביי עלות העבודה אני לא זוכר, אולי זה רשום באחת מההודעות שלי כאן בפורום.

שלום,

האם זו חברה סינית או משהו איכותי?

האם יש לך מושג מה זה כריות בולמים?

פורסם

ממליץ לך בחום קייבה אתה יכול להשיג אותם בחוץ בהרבה פחות

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי,

אם בולם אחד נוזל האם יכול להיגרם נזק למערכות או חלקים אחרים מעבר לבולמים באותו צד של הרכב? (אני מבין שהבולם השני יושפע לרעה כי יהיה עליו יותר עומס - אך גם ככה כשמחליפים מחליפים בזוגות)

פורסם

כריות בולמים זה המכסה של הבולם. הקפיץ מכווץ בין הבולם לבין כרית הבולם ותופס אותו במקום.

לדעתי המחירים שביקשו ממך הם גבוהים (מאוד).

אני קניתי 4 בולמים בקצת פחות מ 1600 שקל של קייבה - KYB.

אל סינים אל תתקרב (יש לי חבר שהתווכח וניסה ואחרי כמה חודשים החליף אותם)

פורסם
כריות בולמים זה המכסה של הבולם. הקפיץ מכווץ בין הבולם לבין כרית הבולם ותופס אותו במקום.

לדעתי המחירים שביקשו ממך הם גבוהים (מאוד).

אני קניתי 4 בולמים בקצת פחות מ 1600 שקל של קייבה - KYB.

אל סינים אל תתקרב (יש לי חבר שהתווכח וניסה ואחרי כמה חודשים החליף אותם)

תודה,

היכן קנית במחיר הזה?

לאיזה רכב קנית? (יכול להיות הפרשי מחירים בין הרכבים)

האם יש השפעה בטיחותית על הרכב כשהבולם נוזל? (אני לא מרגיש שום הבדל בהתנהגות הרכב)

וכן האם אי טיפול כעת יכול להשפיע לרעה על חלקים אחרים.

אשמח לתשובת המומחים.

פורסם

קניתי בחנות חלפים בראשון, אמנם עשו לי הנחה עקב הכרות אישית אבל גם המחיר הרגיל לא היה כמו שציינת בתחילה. עשה סקר שוק טלפוני בין כל חנויות החלפים שאתה מוצא.

לבולם יש השפעה בטיחותית שמגיע לביטוי באחיזה, האם אתה יודע להבחין בין אחיזה לאי אחיזה? אני מבטיח לך שאתה תרגיש הבדל בין לפני ההחלפה לבין אחרי ההחלפה, כנראה יתבטא בפחות זעזועים מהכביש כי לא בטוח שתדע להבחין בהבדלי האחיזה.

אי טיפול (כמובן תלוי במצב הבולם) אומר שאתה מפעיל יותר לחץ על הקפיץ.

פורסם
קניתי בחנות חלפים בראשון, אמנם עשו לי הנחה עקב הכרות אישית אבל גם המחיר הרגיל לא היה כמו שציינת בתחילה. עשה סקר שוק טלפוני בין כל חנויות החלפים שאתה מוצא.

לבולם יש השפעה בטיחותית שמגיע לביטוי באחיזה, האם אתה יודע להבחין בין אחיזה לאי אחיזה? אני מבטיח לך שאתה תרגיש הבדל בין לפני ההחלפה לבין אחרי ההחלפה, כנראה יתבטא בפחות זעזועים מהכביש כי לא בטוח שתדע להבחין בהבדלי האחיזה.

אי טיפול (כמובן תלוי במצב הבולם) אומר שאתה מפעיל יותר לחץ על הקפיץ.

אשמח לשם החנות בהודעה פרטית.

• תוכן חדש...