Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30cw 2010 צריכת דלק 1 ל 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשות המשפחה שלי יונדאי i30cw 2010 שנקנתה לא מזמן.

אחרי בדיקות של נסיעה בעיר/מחוץ לעיר, הגענו למסקנה שהרכב הזה שותה דלק,

הוא עושה 10 לליטר בערך בנסיעה רגועה.

לפי מה שהבנתי הרכב הזה עושה 12 ל1, ויש לי חבר שיש לאבא שלו את הרכב שאמר לי אפילו 13-14.

רציתי לדעת האם יכולה להיות בעיה או שככה הרכב הזה צורך?

תודה מנור

פורסם

בלי פירוט מדוייק של אופי הנסיעה אי אפשר לדעת.

יחד עם זאת על פניו נשמע לי תקין, 1:10 זו צריכה ממוצעת לרכב 1,600 אוטומטי. להערכתי ל 1:14 ניתן להגיע עם i30 רק בבין-עירוני רגוע על 90 קמ"ש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב הזה חסכוני בבין-עירוני עד מהירות של 90-100 קמ"ש

אם מתגרזנים איתו הוא גם ישתה כמו מאזדה 3 עם נפח 2000 ואני לא מגזים זה מניסיון.

הסיבה:במהירות מעל 100 קמ"ש הסל"ד כבר עובר את ה-3,000 והמנוע מתחיל להרעיש וכביכול צועק לך "תעביר לחמישי".

כמובן שבאוטומטי עד 2012 צורה ישנה היו "רק" 4 הילוכים בגיר האוטומטי,כאשר מ-2012 צורה חדשה ואילך יש 6 הילוכים ויתכן,שהרכב חסכוני מעט יותר.

פרט לכך,כמובן חשוב מאוד להשתמש במצתים מקוריים,לוודא שמסנן האוויר אינו סתום ושמסנן הדלק הוחלף לאחר 3 שנים או 45,000 ק"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בעיר הנסיעה היא רגועה לא לוחץ יותר מידי משתדל להיות בין 1500-2000 סלד

מחוץ לעיר זה כבר לא תלוי בי כמו שאמרו פה הרכב עובר את ה3 אלף סלד כבר ב110

וזה מה שאני מנסה לעשות להישאר קבוע על 110 ולא ללחוץ חותר מידי גז או ברקס

אז אתם אומרים שבתכלס זה נורמלי לרכב הזה?

• תוכן חדש...