Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר לגור יחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

חבר קרוב שלי יוצא עם מישהי כ 9חודשים והם חשבו לעבור לגור יחד.

הוא בן 28 והיא בת 23.

הקטע הוא שההורים שלה מאוד שמרנים, מנסים בכל הזדמנות לשמור עליה, אם זה בשעות שהיא יוצאת וחוזרת, שיחות חוזרות של איפה את ומתי תגיעי הביתה? אנחנו דואגים לך ולא יכולים להרדם עד שלא תחזרי.

הזוג לאחרונה היו בחו"ל שבוע וההורים כאילו אנשים אחרים, שיחה פעם ביום יומיים, מה חדש נהנים?

כיצד מומלץ שיבשרו להם את הבשורה?

פורסם

איך לבשר להם?

איך זה נשמע "אמא ואבא מתוקים, שוקי ואני עוברים לגור יחד. יש דברים בבית שאתם לא צריכים שאנחנו יכולים לקחת? "

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואוו,

הורים כאלה זה סיוט בתאכלס, היתה לי מישהי כזו, היא בת 25, לא היה מוכנה להפגש איתי ליד הבית כדי שההורים שלה לא ישאלו שאלות, ושלא נדבר שכל פעם אצלי בבית טלפון בכל חצי שעה אפילו מאחותה.

איך הם יקבלו מעבר של הילדה מחוץ לבית? מממממ..רק לאחר המעבר הוא ידע :p

איך לבשר להם?

איך זה נשמע "אמא ואבא מתוקים, שוקי ואני עוברים לגור יחד. יש דברים בבית שאתם לא צריכים שאנחנו יכולים לקחת? "

:lol: :lol: :lol:

Opel Adam S 2017

פורסם

במקרה כזה רצוי שהבחורה תהיה סגורה על עצמה ב-1000% שהיא אכן רוצה לעבור לגור עם הבחור, זאת הנקודה הכי חשובה.

לאחר מכן לדבר איתם בפתיחות, זה שהם בעד X,Y,Z זה יפה, אבל זה ממש לא מחייב אותה.

להגיד להם שמכירים מה הם היו רוצים, ובעד מה הם, ואף על פי כן ולמרות זאת הם החליטו לגור יחד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שהחבר שלך צריך לדאוג ממנו זה הסיבה לכך שהיא רוצה לעבור לגור איתו:

האם היא רוצה לעבור לגור איתו כי היא מאוהבת ונהנית בחברתו או כתירוץ להתרחק מההורים שלה.

פורסם
מה שהחבר שלך צריך לדאוג ממנו זה הסיבה לכך שהיא רוצה לעבור לגור איתו:

האם היא רוצה לעבור לגור איתו כי היא מאוהבת ונהנית בחברתו או כתירוץ להתרחק מההורים שלה.

:mm_yeah:

מחזק את דברייך, מנסיון. אני הייתי בסרט שהמשפחה של האקסית "שמרנים" אבל האמת שזה היה רק כלפיה, לא כלפי שאר הדברים ובני הבית.

אם אתה שמרני, אל תרמה את עצמך, זו הדעה שלי לפחות.

אצלי זה בסוף התפוצץ לפני חתונה (לא רצינו לעבור לגור ביחד לפני חתונה מכיוון ששנינו דתיים ואנחנו לא רצינו את זה, לא כי הכתיבו לנו או משהו כזה) בצורה כואבת מאוד וקשה מאוד ולכן, הייתי ממליץ לחבר שלך לחשוב על זה טוב טוב לפני שהוא עושה צעד כזה או אחר.

פורסם
הוא הציע לה לעבור לגור יחד.

זה לא קשור - זה שהוא הציע לא אומר שאתה יודע מה הסיבה שלה להסכים לכך.

אני כמעט עברתי לגור עם מישהו בגלל הרצון להתרחק מההורים שלי - למזלי נמנעתי מלעשות את הטעות הזו ברגע האחרון אחרי שהשלמתי איתם.

פורסם

אני רק חושב על האפשרות להחזיר את אישתי כל ערב שאנחנו יוצאים לבית של ההורים שלה...:beerchug:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ההורים שלה צריכה לראות את התמונה של הבת שלהם בדוגי ואז הם כבר ילמדו לשחרר

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
ההורים שלה צריכה לראות את התמונה של הבת שלהם בדוגי ואז הם כבר ילמדו לשחרר

לא חושב שהורים צריכים לראות את הבת שלהם בדוגי בשביל להשתחרר....

פעם יצאתי עם מישהי,והנושא עלה עם אמא שלה... אז אמא שלה אמרה " להזדיין אפשר גם בחדר מדרגות... מעדיפה לפחות לדעת איפה הבת שלי יושנת"

כמו שכל גבר חשדן לגבי גבר אחר... שיוצא עם הבת שלו,עם אחותו... כי הוא זוכר את עצמו.

• תוכן חדש...