Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במפגש האחרון ביום ו׳ 27.9.13 בחניה האחורית של הסופרלנד המשטרה הגיעה לאחר זמן מה,

כל הרכבים שהיו בתוך החנייה צולמו ברגע היציאה ממנה.

כמובן כל מי שהיה שם השתתף במפגש אך מדוע יש לצלם את כל מספרי הרכבים?

הרי זו הטרדה לבצע מחסום עם רכב משטרה וכל מי שמעוניין לצאת מהחניה נאלץ לקבל תצלום רכב בפלאפון של אחד השוטרים.

האם יש להם סיבה לשלוח דוחות לאחר מכן?

~דניאל.

פורסם

הם יקישו את המספר במסוף ואח"כ יגיעו לחלק מהאנשים עם צו לבדיקה של הרכב לשיפורים , או ע"מ "לסמן" מכוניות המועדות לפורענות

זו דעתי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השוטר צילם כדי להעלות לפרצוף-ספר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מדוע יש לצלם את כל מספרי הרכבים?

זה דבר מקובל במדינת משטרה. גם מי שמגיע להפגנות (חוקיות!) מסויימות זוכה לצילום דומה.

דני

פורסם

תחת איזה נושא מופיעים השרשורים של המפגשים?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אז צילמו לך את הרכב! מי ישמע מה קרה?!

יש לך איזה מנוע משודרג ולא מאושר? שיפורים מטורפים? אם לא אז מה אתה דואג? אם כן אולי כדאי שתסתיר את הרכב.

לא מכיר את המפגש הספציפי הזה אך מהכרות עם מפגשי רכב במהלך השנים תמיד יש את החבר'יה שאוהבים לזכות את הרבים בביצועי הרכב שלהם (במקרה הטוב) ובביצועי האמברקס שלהם (במקרה הרע) אז אולי בכל זאת המשטרה לא הייתה שם סתם?!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תחת איזה נושא מופיעים השרשורים של המפגשים?

אני ירחיב לך בנושא בפרטי, בינתיים יש כמה מפגשים שמפורסמים מדי פעם בקבוצות בפייסבוק, לאלו עם הרכבים המשופרים מודיעים מראש ולקהל הרחב לרוב זה באותו היום מפורסם

אז צילמו לך את הרכב! מי ישמע מה קרה?!

יש לך איזה מנוע משודרג ולא מאושר? שיפורים מטורפים? אם לא אז מה אתה דואג? אם כן אולי כדאי שתסתיר את הרכב.

לא מכיר את המפגש הספציפי הזה אך מהכרות עם מפגשי רכב במהלך השנים תמיד יש את החבר'יה שאוהבים לזכות את הרבים בביצועי הרכב שלהם (במקרה הטוב) ובביצועי האמברקס שלהם (במקרה הרע) אז אולי בכל זאת המשטרה לא הייתה שם סתם?!

שלום, בטבע שלנו קיימת תכונת השחצנות.. אפשר להגיד שזה רע אבל יש גם טוב.

לא הייתי בהרבה מפגשים אך לרוב בכניסה או ביציאה מאזור המפגש בעלי המכוניות המשופרות לוחצים קצת ומראים בכמה האוטו שלהם מהיר מהרכב של השכן הרי בין היתר בשביל זה אנחנו מגיעים.

וכן המשטרה הגיעה אולי בגלל זה אבל מדוע יש לצלם את כולם?

אותי לא צילמו מכיון שנסעתי דרך שטח הכורכר אבל אם השוטר אינו ראה בעיניו את ביצוע העבירה או את מבצע העבירה אין לו עניין לחסום את היציאה ולצלם כל רכב.. קצת מפחיד לחשוב שמישהו יקבל דוח על ביצוע עברה מבלי ידיעתו במידה ובשביל זה צולמו התמונות.

שבוע טוב.

~דניאל

פורסם

אני בטוח שאם השוטרים רצו לתת דוחות, הנהגים היו מקבלים אותם במקום, בדוח תעבורה יש לך את נסיבות המקרה שקרה (העבירה) אני בספק ששוטר יצלם 20 רכבים ואז יזכר לגבי כל אחד מהמקרים מה עשה!

אם זה גורם לך לחששות אז אולי זה גם גורם לבעלי הרכבים המשופרים שמראים כי יש להם גדול לחשוש קצת.

אגב במפגשים בעבר כבר רוסקו רכבים בגלל אותם המתלהבים, אם זה ברמת גן ואם זה בנוקיה.

אגב יכול להיות שנעשה שם מחסום לצורך מסויים ועל הדרך התחשק לשוטר תוך כדי עבודתו לצלם רכבים, אין בזה שום דבר פסול, אל תשכח ששוטר הוא אדם כמוך ואולי הוא אפילו חובב רכב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני ירחיב לך בנושא בפרטי, בינתיים יש כמה מפגשים שמפורסמים מדי פעם בקבוצות בפייסבוק, לאלו עם הרכבים המשופרים מודיעים מראש ולקהל הרחב לרוב זה באותו היום מפורסם

~דניאל

אני מכיר את העניין של המפגשים שמפורסמים בפייסבוק ובעוד כמה פורומים פה בארץ, הכוונה שלי הייתה למה אף פעם לא שמתי לב שקארספורום מפרסמים אירועים ומפגשים?

בדרך כלל בכל פורום יש נושא שלם של אירועים ומפגשים...8)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי ככל שהפורום יותר גדול, יש יותר סיכוי שהידיעה תגיע גם גורמים לא רצויים, כמו טיפשים שמשתוללים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...