Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה באסה , צולמתי בכביש- כנסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו איזה קטע מעצבן וחסר היגיוןן אני משתגע !

היום אני נוסע לחיפה בערב ואיתי החברים שלי באוטו שלי .

כשפתאום הגענו לרמזור שנמצא בכביש "עוקף עכו" עצרתי את הרכב הייתי הראשון ברמזור , ועצרתי אותו בידיוק בקו העצירה , עד כשהגיעה מכונית

מאחוריי שכל הדרך ניסתה להתחרות איתי ונצמדה לי לתחת של האוטו ממש צמוד ,אז אני בלי לחשוב יותר מידי לא היה לי כוח למשחקים התקדמתי טיפה כדי שהוא לא יתקע בי מאחורה ממש טיפה אולי חצי מטר ואז המצלמה המזו**ת החליטה שהיא מצלמת אותי ונתנה פלאש אחד , הייתה שניה של הפסקה ואז עוד פלאש כאילו 2 צילומים לרכב . חיכיתי לירוק והמשכתי לסוע אין שום מצב שבעולם שאני יעבור באדום ואין לי שום נקודות ושום עבירות , אבל מה שכן אני נהג חדש שנה ו-7 חודשים על הכביש.

אני מפחד מאיזה שלילה שיתנו לי , לא איכפת לי קנס אבל בכל מקרה אני יערער על זה כי ב-2 התמונות הרכב נשאר באותו מקום מה שאומר שלא הייתי תוך כדי נסיעה מבינים אותי ? , לדוגמא מכונית שעוברת באדום במהלך נסיעה תצלום ראשון היא למשל 6 מטר מהמצלמה וצילום שני היא 10 מטר מהמצלמה מה שאומר שהיא בנסיעה , אצלי 2 הצילומים של הרכב היו באותו מקום (חצי מטר אחרי הקו) .

מה אתם אומרים יעשו לי משהו ? מה אני יכול לעשות בנידון ?

תודה לכולם

פורסם

אתה יכול להיות רגוע.. לא יעשו לך כלום!

זאת אחת הסיבות שיש שני פלאשים/צילומים...

ליראות אם האוטו בנסיעה.

דרך אגב,הסיבה השניה היא,שאם אתה עובר באדום

לפי השני צילומים אפשר ליראות גם על כמה היית...

מקווה שאתה רגוע עכשיו.

פורסם

עד כשהגיעה מכונית מאחוריי שכל הדרך ניסתה להתחרות איתי ונצמדה לי לתחת של האוטו ממש צמוד

ניסתה להתחרות איתך? אז למה לא נתת לה פשוט לעקוף?

ידידי, אתה על הכביש, לא על מסלול מרוצים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...