Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאתה לא יכול לראות בעצמך את המצב. גם אם לרפידה נישאר כמה סנטימטרים של בשר הוא עדיין יעבור טסט כל עוד מערכת הבלמים תקינה. כמה הוא גובה על הסיפור עם הרפידות?

פורסם
חבל שאתה לא יכול לראות בעצמך את המצב. גם אם לרפידה נישאר כמה סנטימטרים של בשר הוא עדיין יעבור טסט כל עוד מערכת הבלמים תקינה. כמה הוא גובה על הסיפור עם הרפידות?

הוא עובד עליו עכשיו נעדכן בסוף.

פורסם

לאיזה רפידה של רכב פרטי יש עובי של כמה סנטימטרים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
עדכון שני:

הוא טוען שהרפידות ברקס גמורות לגמרי וממליץ להחליף אמרתי לו הרכב עבר טסט לפני שבוע הוא אומר עוד מעט הרפידה נגמרת ותגיע לברזל בסוף אמרתי לו שיעשה 2 ברקסים מקדימה

*ככה עושים כסף בישראל או שבאמת הם היו גמורות לא יודע?

אין קשר בין זה שהרכב עבר בהצלחה טסט לפני שבוע לזה שהמוסכניק טוען שהרפידות גמורות.

ככה לא עושים כסף אלא שומרים על בטיחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

לסיכום:

*החלפת גוז'ון+בורג 150ש''ח

*החלפת רפידות ברקסים קדמיים 4 רפידות 2 בכל צד 250ש''ח

*הוא הראה לי את הרפידות באמת היו גמורות לגמרי הגיעו כמעט לברזל!

הוא אומר הוא סם רפידות טובות לא מקורי אך גם לא זבל

המחיר בסדר לרפידות?

תודה לכולם.

פורסם

אם הוא באמת שם לך רפידות סבירות, הרי שסך הכל המחיר הוא סביר. כמו כן אם לא היית מחליף רפידות בזמן, היית צריך להחליף גם צלחות.

דני

• תוכן חדש...