Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הסיפור הוא כזה:

דוד של אבא שלי שעלה מרומניה ולא דובר עברית רהוטה ניגש לחברת סלולר (שאת שמה לא אפרסם כרגע) על מנת להחליף 2 מכשירים שנפחו את נשמתם.

הוא נמצא בחברה מ2006 בערך והחליט לגשת לסניף החברה על מנת לרכוש חדשים.

יש לציין שנאמר לו על ידי המשפחה שלא לרכוש אלא רק לברר מחיר מכיוון שלצרכים שלו אפשר לקנות בדוכן מכשיר זול.

הוא הלך לחברה כמובן שלא הבין מילה והשחילו לו 2 מכשירי סמסונג שעלות כל אחד היא 1400 ש"ח!.

בנוסף לא נתנו לו שום מסמך על הרכישה, חבילה וכו'.

הוא בא אלינו עם המכשירים ובדקתי לו בזאפ כמה עולה המכשיר (אני לא זוכר את דגם המכשיר) והכי יקר עמד שם על 800 ש"ח בערך.

זאת אומרת שתי מכשירים לא כולל מסלול ב2800₪.

והמכשירים הם מכשירים פשוטים ואני חושב שהמחיר הוא מטורף.

ניגשנו היום שוב לזניף על מנת להחזיר את המכשירים ולרכוש 2 מכשירים מדוכן בעלות של 500 ₪ אך דחו אותנו בטענה שהמכשירים כבר פתוחים ואי אפשר להחזיר אותם.

העניין הוא שאותה נציגה שטיפלה בו בפעם הקודמת טיפלה בנו שוב היא זאת שפתחה את המכשירים מאריזתם והכניסים בהם את כרטיסי הsim.

אני יודע שיש חוק שניתן להחזיר מוצר עד 14 יום והמכשיר נקנה בערב החג, אני מתכוון לחזור לשם שוב ביום ראשון.

השאלה שלי היא האם באמת ניתן לעשות משהו? לשלם מחיר של סמארטפון על מכשיר שהוא לא סמארטפון נראה לי בכלל לא הגיוני.

תודה למגיבים ואם יש בעיות ניסוח מצטער אני כותב את הנושא דרך הפלאפון.

פורסם

מבחינת החוק אבוד לך. מדובר בקניה פרונטלית והשלטים בעמדות הקניה מבהירים באופן ברור ביותר שעם פתיחת האריזה אי אפשר להתחרט. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לפנות למדור צרכנות או לפרסם את הסיפור ברשת. העניין הוא שתתקשה לעורר גלים - ממילא העניין מוכר וידוע.

לדעתי הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא לחנך את בני משפחתך. ההורים שלי יודעים שיש דברים - בעקר בתחום הטכנולוגיה - שהם לא קונים לבד. או אתי או עם אחד הבנים שלי (רצוי הבכור, הוא מכיר את השוק ואת כל השטיקים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

במקרה של קניה פרונטלית ומכיוון שנעשה שימוש במכשיר - החוק [תקנות הגנת הצרכן - ביטול עסקה] עומד לצד המוכר. המוצר אינו עומד בתנאים המאפשרים ביטול העסקה תוך 14 יום.

 

מה פירוש "לא נתנו לו שום מסמך על הרכישה"? הוא אמור לקבל עותק של הסכם הרכישה. הוא אמור היה גם לקבל את הקופסה עם האביזרים הנלווים לטלפון. אם לא קיבל אותם, הגישו תלונה בכתב כנגד איש המכירות.

 

אם ידעתם שהדוד מתעניין ברכישת טלפון, הייתם צריכים לברר עבורו את המחירים ולא להניח לו ללכת בעצמו למרכז המכירות. לצערנו, קשישים, בין אם הם ילידי הארץ או עולים חדשים חשופים ללחצים של אנשי מכירות ואינם מודעים לשיטות המכירה ולזכויותיהם.

פורסם

חוק ה14 יום החזרה, לא תקף למכשיר אשר נטען/נדלק/חובר לחשמל.

מקווה שתצליח להחזיר אותם איכשהו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

 

FRANCE

×
×
  • תוכן חדש...