Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמונות יפות מאוד !! :)

המגאן הסקסית הלבנה קרצה לי :wink:

היא קרצה גם לי!

צרפתיה...

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תמונות יפות!

העיצוב של ה-E36 ו-E39 פשוט מעולה ושורד את השנים נהדר. כיף לראות!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

צריך להיות שרשור ייעודי לתמונות של מגאן RS, בחיי.

tumblr_lvd7ad2Fm11r058cd.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המגאן הסקסית הלבנה קרצה לי :wink:

היא קרצה גם לי!

צרפתיה...

שרמ*טה.

:wink:

תמונות יפות!

העיצוב של ה-E36 ו-E39 פשוט מעולה ושורד את השנים נהדר. כיף לראות!

מסכים לגבי ה-E39, פחות לגבי ה-E36 שבמונחי היום קצת מתחילה להראות מרובעת משהו (ואני כותב את זה בתור אחד שעד לפני איזה 5-6 שנים הייתי פשוט מאוהב מעל הראש ב-E36).

דווקא מכונית שבולטת לדעתי מבחינת עיצוב שנשאר יפה ועדכני גם היום- הפז׳ו 306, תסתכל על הכחולה בתמונות, פשוט יפה אמיתית ולמעט קו החלונות הנמוך יחסית נראית מעודכנת גם כיום (לפחות חיצונית, ולדעתי כמובן).

הייתי שמח לקנות היום אחת כזאת חדשה על פני הרבה זוועות שנמכרות כיום בסגמנט הזה עם כל מיני מכוניות עם פנסים מוגזמים ובולטים ושלל קווי עיצוב לא נאים.

ובכל אופן, אחלה תמונות, עושה רושם שכולם נהנו ויש שם נהג אחד בוולקן שיודע להנות מהזנב השובב של רכבו כמו שצריך.

עופר, אין שם יותר מדי מכוניות ״משתינות״ כי לא הגיעו (או לא צולמו) כל ה-106ים והקליאו ספורט, כשאלה לא משתינות בג׳ימיקאנה\מסלול זה אומר שהנהג לא מבצע משהו נכון... ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...