Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להוסיף סאב למערכת שמותקנת לי ברכב (ברכב יש כרגע רק קומפוננט שהגיע עם הרכב שבעתיד כנראה ישודרג)

המגבלה היחידה היא שאני צריך מקום בתא המטען לציוד עבודה, ולכן המקסימום שניתן להכניס שם זה סאב בגודל של ארגז תנובה.

מישהו יכול להמליץ על סאב איכותי (עדיף כזה שיתן באס וכוח, אבל שהבאס לא ישתלט על הרכב)

במחיר שפוי ? (אני מניח שצריך להוסיף גם מגבר, נכון?)

ארגז תנובה להמחשבה:

689378.jpg

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי את המחשת הגודל.

בשביל סאב תהיה חייב מגבר, שיחייב גם התקנה וחיווט, אפשר שיהיה ארבעה ערוצים (שיגביר גם את הקומפוננט).

בכל אופן יש מגוון די גדול לסאבים שיכנסו אצלך מבחינת גודל תיבה, אך אין זה הפרמטר היחיד.

מה התקציב הכולל (סאב, מגבר, חיווט, התקנה), ואיזה hu יש לך ?

SCANSPEAK

פורסם

אתה יכול לאמר לנו כמה קרטונים של חלב 1 ליטר נכנסים בארגז כזה? זה יתן לנו פחות או יותר את היכולת לדעת על הנפח הפנימי המשואר של התיבה ואז לדעת אם זה יכול להתאים לסאב בגודל X ואולי גם אפילו אם עדיף להתמקד בתיבה אטומה בלבד או שאפשר גם פורטד.

כמות הקרטונים שתיכנס שם בעצם תיתן לנו נפח פנימי משואר בליטרים - את זה אפשר להמיר ליחידות CF (קיוביק פיט) ואז לקבל כוון כללי לאן השרשור הזה הולך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אהבתי את המחשת הגודל.

בשביל סאב תהיה חייב מגבר, שיחייב גם התקנה וחיווט, אפשר שיהיה ארבעה ערוצים (שיגביר גם את הקומפוננט).

בכל אופן יש מגוון די גדול לסאבים שיכנסו אצלך מבחינת גודל תיבה, אך אין זה הפרמטר היחיד.

מה התקציב הכולל (סאב, מגבר, חיווט, התקנה), ואיזה hu יש לך ?

יש מערכת מולטימדיה מקורית שקבלתי עם הרכב והותקנה ברדיו מילאנו, אני לא מוצא על המערכת שום לוגו או כיתוב.

מה הסדר גודל של המחירים ? (מגבר + סאב + חיווט)

פורסם
נניח ב 2000 ש"ח אמור להיות לי סאונד טוב ברכב?

2000 ש"ח זה אחלה של תקציב. להתחלה כן?

לפי מה שאתה אומר אתה צריך מנחת, אין לי ניסיון עם זה אני מאמין שמישהו אחר יוכל לעזור לך אבל הבנתי שמנחת טוב לא כ"כ זול.

אחרי שיש לך מנחת אתה צריך מגבר,מגבר וכמובן קיט התקנה (במידה ותרצה להתקין עצמאית אם לא אז אתה צריך לשלם על התקנה משהו כמו 300-600 ש"ח בערך). אתה יכול לקנות אחלה של מגבר ואחלה של סאב במחיר הזה אם תלך על יד שניה אפילו תגדיל את האופציות שלך למוצרים איכותיים יותר.

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

פורסם

אתה יכול לאמר לנו כמה קרטונים של חלב 1 ליטר נכנסים בארגז כזה? זה יתן לנו פחות או יותר את היכולת לדעת על הנפח הפנימי המשואר של התיבה ואז לדעת אם זה יכול להתאים לסאב בגודל X ואולי גם אפילו אם עדיף להתמקד בתיבה אטומה בלבד או שאפשר גם פורטד.

כמות הקרטונים שתיכנס שם בעצם תיתן לנו נפח פנימי משואר בליטרים - את זה אפשר להמיר ליחידות CF (קיוביק פיט) ואז לקבל כוון כללי לאן השרשור הזה הולך.

בתור בעל קו חלוקה של מוצרי חלב (אחת החברות המובילות בשוק) אני יכול לומר לך שיש 16 יח׳ של חלב קרטון בכל ארגז.

כל יח׳ חלב מכילה ליטר

פורסם

ראשית צריך למצוא סאב שיכול לעבוד בנפח כזה קטן

בנוגע לתיבה יתכן שתצתרך לבנות אחת כזו שתכנס לך בול לפי המידות

אני הייתי הולך על:

DLS RW-12I -זה סאב איכותי שמותאם לעבודה בתיבה אטומה קטנה בנפח של 30 ליטר

DLS- XA10 מגבר מונובלוק

יבואן DLS הוא אהובי שי בת"א

מומלץ להתמקח על המחיר שהוא מציג באתר שלו.

פורסם
הציעו לי ברדיו מילאנו סאב - 1600 ש"ח

ומגבר - 1600 ש"ח

(אמרו שיעשו איזו הנחה)

שני הרכיבים של JL AUDIO

וכנראה שזה לא כולל התקנה.

מחיר מופרז?

JL זה לא צחוק, חברה ממש טובה.

אתה צריך בערך ציוד ב 1500 ש"ח בישביל לשמור מקום להתקנה גבר. לפי דעתי תלך על יד שניה ורק תעשה התקנה במקום מקצועי. בפורום המכירה של האודיו יש המון מוצרים טובים.

גם אני מוכר שם בדיוק אתה מוזמן להתעניין :)

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

• תוכן חדש...