Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרטר מתקשה להניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני נותן סוויץ הסטרטר נותן סיבוב אחד, ואז כאילו נחנק ולאחר מכן נותן עוד כמה סיבובים עם תחושה כבדה מאוד ורק אז מניע.

הסטרטר הוחלף לפני כחצי שנה.

חשבתי על עוד אופציה שיכולה לגרום לבעיה, אני קצת לא בטוח לגבי הכוהלים שלי יש מצב שהם מקשים על ההנעה?

או שמישהו חושב על אופציה אחרת?

תודה רבה.

פורסם

יכול להיות שאלטרנטור כבר לא טוען את המצבר. בדוק מצבר באמצעות בודק מצברים בעומס,

אם נכשל- תחליף או שתטעין אותו בטעינה איטית, לאחר החלפה/ וידוא שהמצבר תקין בדוק טעינה כשהרכב מונע-

צריכה להיות בין 13.5 ל14.5, לא יותר ולא פחות.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

היום הרכב הפסיק להניע, לא נותן סטרטר בכלל.

פתחתי את המצבר וראיתי שחסרים שם מים מילאתי מים של מזגן אך עדיין לא קורה כלום.

יכול להיות שאחרי שמילאתי את המים צריך לטעון את המצבר כמה דקות?

פורסם

המצבר זה לא רדיאטור, וטיפול בו ( אם בכלל עושים את זה, רוב המצברים הם ״ללא טיפול״) לא מסתכם במילוי מים וזהו, יש עניין של ריכוז חומצה במצבר ועוד .

כנראה שהגיע הזמן להחליף מצבר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...