Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה לסלילת כביש חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב שלי לא סללו את הכביש קרוב ל 16 שנים, הכביש כולו בורות לחורים שנסתמו בצורה חאפרית.

למי ניתן לפנות כדי שמשהו יזוז בעניין ויסלל פה כביש חדש ורצוי עם פסי האטה? (יש בית ספר של ערסים בני 17 ומעלה עם רישיון ומכוניות פשע)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ברחוב שלי לא סללו את הכביש קרוב ל 16 שנים, הכביש כולו בורות לחורים שנסתמו בצורה חאפרית.

למי ניתן לפנות כדי שמשהו יזוז בעניין ויסלל פה כביש חדש ורצוי עם פסי האטה? (יש בית ספר של ערסים בני 17 ומעלה עם רישיון ומכוניות פשע)

תכין עצומה של כל בני הרחוב וגש איתה לעיריה

כי כל עוד זה שעח העיר בה אתה גר אז הם אחרעיים גם על כבישים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
כן ערייה אבל לאיזה אגף בדיוק?

אני בטוח שאם תלך לעיריה הם לא יחסכו או יסתירו ממך את המידע הזה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

תתפלא הם כן יסתירו, ערייה של קומבינות פה, לכן אני שואל פה כדי לדעת לאן לפנות בלי ללכת ל 20 משרדים בערייה.

in the face

with a chair

פורסם

אצלנו קוראים לזה "מחלקת פיתוח עירוני"..

לך לעירייה, תראה איזה משרדים יש שם ואני מניח שכבר תבין לאן אתה צריך לפנות לפי השם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איך אתה יכול לרצות פסי האטה?

גם אם יש שם כאלו שעלולים לנסוע מהר...חוץ מכביש משובש, אין דבר יותר שנוא מפסי האטה.

פורסם
איך אתה יכול לרצות פסי האטה?

גם אם יש שם כאלו שעלולים לנסוע מהר...חוץ מכביש משובש, אין דבר יותר שנוא מפסי האטה.

יש מקומות שפסי האטה זה דבר מבורך אם עושים אותם בצורה נכונה.

אם הוא עגול ורחב כמו שצריך להיות - זה חיוני ביותר ויכול להפחית ואף למנוע פגיעה בילדים ואנשים באיזור.

פורסם
יש מקומות שפסי האטה זה דבר מבורך אם עושים אותם בצורה נכונה.

אם הוא עגול ורחב כמו שצריך להיות - זה חיוני ביותר ויכול להפחית ואף למנוע פגיעה בילדים ואנשים באיזור.

ויש פסי האטה שגורמים לך לנסוע בכביש אחר בשביל לא לראות אותם מרחוק...

אני לא נגד אבל לפעמים מגזימים זה גם יכול לגרום נזק לאוטו וזה ממש מבאס לנסוע עם פסי האטה שלא נבנו טוב( ואצלנו 90 אחוז לא נבנים טוב)

פורסם

מעטים פסי האטה נורמלים, הרוב נותנים הרגשה כאילו שברת את האוטו(תלוי גם באיזה אוטו)

ואי אפשר לעבור אותם ביותר מ30 קמ"ש.

לדוגמא: חיפה, נווה דויד.

פורסם
ויש פסי האטה שגורמים לך לנסוע בכביש אחר בשביל לא לראות אותם מרחוק...

אני לא נגד אבל לפעמים מגזימים זה גם יכול לגרום נזק לאוטו וזה ממש מבאס לנסוע עם פסי האטה שלא נבנו טוב( ואצלנו 90 אחוז לא נבנים טוב)

אכן.. יש ברחוב הסמוך 3 כאלה אחד אחרי השני..

אני תמיד דואג לנסוע דרך רחוב אחר בשביל לא להתקרב אליהם..

לעומת זאת, כ-ל הבאמפרים בסביון בנויים בצורה מעולה ואיכותית, איך זה? :loco:

פורסם

נכון אני רוצה פה פסי האטה, זה רחוב קטן ולא אכפת לי לעבור איזה 3, 4 פסי האטה כמו ברחוב שליד.

למשל ברחוב ליד יש בית ספר לילדים קטנים, ידעו שאנשים נוסעים שם מהר ולכן בנו פסי האטה ועוד מאבן משולבת ולא מאספלט!

אז אצלי שיש בית ספר עם ערסים שיש להם מכוניות (יש להם פה הרבה אגזוזים שעושים רעש אבל יש גם אלפא ספרינט אחת ירוקה) והם טסים פה אני חושב שרצוי לשים פסי האטה, וגם רצוי לסמן פה איפה אסור להחנות (למשל בכניסה לחניה שלי שכל פעם מחנים לי!)

in the face

with a chair

פורסם

אם כבר אני שואל אז עד הסוף, למישהו בפורום יש במקרה שבלונה גדולה ששמים על הכביש ומרססים ואז כתוב החניה אסור או משהו בסגנון?

או איפה ניתן להשיג כזאת שבלונה לחד פעמי?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...