Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הובלת תכולת דירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת - אני עוברת דירה.

יש לי תכולת בית לא גדול להעביר ורציתי לדעת מה נחשב מחיר סביר להובלה כזו:

מקומה 1 בלי מעלית לקומה 3 עם מעלית עם התכולה הבאה:

מיטה

ארון קטן (4 דלתות)

מקרר

מכונת כביסה

ספה

טלויזיה (שיש מצב שאני אעביר בעצמי)

4-5 כוורות ריקות מאיקאה (קטנות)

30 ארגזים קטנים ~ רובם קלים אבל יש 5 בעייתיים - כלים וספרים

בדירה החדשה, יש מחסן שהייתי רוצה להוריד אליו ארון מפורק ואת המקרר הנוכחי שיש בדירה (המחסן ליד המעלית)

כמה נראה לכם מחיר סביר להובלה כזו והאם יש לכם מובילים מומלצים?

פורסם

אני לא משלם טיפים לסבלים, ויודע שהמחיר יכול להשתנות מאד בהתאם לאזור בארץ.

במקומך הייתי מגבש רשימת מובילים מומלצים (יש כמה בפורום) ועושה סקר טלפוני ביניהם.

אופציה אחרת לאור הדרישות שהעלית היא הובלה עצמית באמצעות משאית שכורה עם נהג.

אם יש כמה חברים שיכולים לעזור בסחיבה, זה עשוי להיות משתלם ובטוח יותר.

פורסם

עם "עבודה עברית" עבדתי בהעברה לפני כמה שנים. מחירים נוחים ויודעים לעבוד, כולל איסוף ופיזור מכמה ואל כמה מקומות.

אמינים מאד.

עריכה: בעל החברה מבקש שלא לתת טיפ לסבלים, הוא מגלם את זה בשכרם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני לא משלם טיפים לסבלים

כל הכבוד.

לפני מספר שבועות העבירו את תכולת הדירה שלי. מדובר בהובלה גדולה (שתי נגלות) למרחק כמה ק"מ. הסבלים דרשו שאספק להם שתיה (צריך להבין - תכולת הבית נמצאת על המשאית). בדירת היעד הם דרשו מהשכנה (שכלל אינה קשורה להובלה) מים קרים, כמעט איימו עליה כאשר הסבירה שאין לה מים קרים והציעה להם משהו אחר. המעסיק שלהם לא דאג להם אפילו לבקבוק מים. כמובן שבסוף ההובלה דרשו (וקיבלו) טיפ של 200 ש"ח לאדם.

להשואה - עבדו אצלי שיפוצניקים משך 6 שבועות. עבדו קשה מאד. הקבלן היה יצא מדי יום לסופרמרקט הקרוב ודואג להם למזון, שתיה קרה וקפה. והאנשים עצמם עבדו בחריצות בלי כל דרישות נוספות מאתנו, אם כי אשתי, שראתה את התנהגותם, דאגה להם לצ'ופרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק היום דיברתי עם חבר לעבודה על התופעה המגעילה הזו.

אדון בעל הבית- תדאג אתה לעובדים שלך. תביא להם מים ואוכל ואל תבלבל לי את המוח. אני משלם לך עבור העבודה. אם יתחשק לי אני אכין לכם קפה, אתן לכם מים קרים ואפילו אעשה לכם נעימי בגב. אבל אל תכריח אותי ואל תתעצבן עליי אם לא ארצה לעשות זאת.

לפני כמה שנים עזרתי לסבי לעבור דירה. בעל הבית של המובילים דרש ממני לקנות להם שישיית מים, והתרגז שהמים היו פושרים ולא קרים.:mm_nah:

מנגד, כשהייתי צעיר ויפה עבדתי בשיפוצים, קרה מקרה שנשארנו לעבוד על בית עד 10 בלילה. הלך בעל הבית והביא לכולם מנה פלאפל, שתייה וצ'יפס על חשבונו. :mm_yeah:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
עם "עבודה עברית" עבדתי בהעברה לפני כמה שנים.

נראה כמו חברה איכותית ומקצועית עם מגוון שירותים רחב, אך האם באמת לא נמצא נרטיב שיווקי מוצלח יותר מאשר "העבודה מתבצעת ע"י עובדים יהודיים בלבד"? :roll:

המשפחה שלי עובדת כבר כמה שנים עם מוביל נתנייתי - אחד העובדים שלו קווקאזי והשני גם כן מרפובליקה כלשהי של ברה"מ לשעבר. אני בספק אם הם יהודים לפי ההלכה או צמים ביום כיפור, אבל זה לא מפריע להם לעשות עבודה טובה, יסודית, נקיה ומהירה, וכאמור - בלי שום טיפים או יציאות מיותרות.

הייתי קורא ל"עבודה העברית" האלה גזענים, אבל יש מצב שהם פשוט מטומטמים מכדי להבין את הבעייתיות שבניסוח שלהם.

פורסם

יכול להיות, אבל ברגע שהבעלים בא אלינו להערכת עלות והבנו עם מי יש עסק, גם אם הוא היה מעסיק חתולי קרקס היינו בוחרים אותו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

1000 שקלים כולל טיפ נשמע לי קצת מעט מדי, ולו מכיוון שמדובר כאן במספר חפצים גדולים: מיטה, מקרר, מכונת כביסה, ספה. גם אם יש מעלית זה לא בהכרח פשוט מאוד להעביר אותם (לא כל מקרר נכנס בכל מעלית).

אני שילמתי יותר כשהעברתי תכולת דירה. אבל אולי שילמתי מס אשכנזים... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הייתי קורא ל"עבודה העברית" האלה גזענים

לא צריך להתרגש ולהיעלב כל כך. בטח שמת לב שהם יושבים בכפר תפוח.

יש אנשים, ואי אפשר להתעלם מזה, שלא רוצים להעסיק ערבי, אם מתוך חשש להם ולרכושם או מתוך עיקרון, ובתחום הובלת הדירות די סביר שאחד העובדים יהיה ערבי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2573567&highlight=%D7%94%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%93%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D#post2573567

ד"א, פותחת השירשור (שמעדיפה להישאר אנונימית :-P) ההובלה שעשיתי אז, די מזכירה את ההובלה שלך, בזמנו עלתה לי 700 ש"ח.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אלפיה בתנאי שאין עבודות פירוק והרכבה לרהיטים. ברגע שיש הרכבות זה יכול להגיע לכמה מאות שקלים לפריט ומאוד תלוי בטיב הרהיט. יש כאלה שלא שורדים.

פורסם

יש פירוק והרכבה של ארון וכבר סגרתי עם מוביל שהומלץ על ידי כמה חברים שלי ב-1500 ש"ח

הסיבה לשאל הייתה שכל הצעות המחיר שקיבלתי אתמול היו בסביבות ה-3000 ש"ח

• תוכן חדש...