Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רכשתי טויוטה אוריס 2011 לפני מספר חודשים ונדמה לי שהתנהגות המנוע בזמן ההתנעה השתנה ולכן אני מבקש לברר:

בזמן ההתנעה ראשונה בבוקר הסל"ד עולה עד ל-2000 ואולי קצת יותר כאשר העליה אינה רציפה אלא בשלוש מדרגות היינו בהתחלה ל1200 ומייד אחר כך ל1500 ומייד אחר כך ל2000 ולאחר זמן קצר הסל"ד יורד ומתייצב בסביבות 800 עד 1000 ולאחר הכנסה להילוך הוא שוב יורד ל700 . האם ההתנהגות היא נורמלית? נראה לי שעליית הסל"ד בהתנעה ל-2000 ובמדרגות אולי אינה תקינה וגבוהה מידי. במידה ומדובר בתקלה מה עשוי להיות לא תקין ןהאם ניתן לבדוק זאת במחשב במוסך? הרכב לפני גמר אחריות.

יש לי רכב אחר של טויוטה (וורסו) עם מנוע בנפח גדול יותר ושם הסלד עולה בהתנעה באופן רציף ל-1500 ולאחר מכן יורד ל-800 ואולי יותר נמוך וזה נשמע יותר סביר.

אודה לתשובה.

• תוכן חדש...