Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני מס' ימים החנתי את רכבי בתל - אביב בסמוך לרחוב קרמיניצקי, הגעתי בסביבות השעה 10:00 בבוקר, פרקתי את הרכב ליד המקום שאליו הייתי אמור להגיע.

באותו הזמן ראיתי כי עובדים של העירייה מבצעים עבודת ריסוס כאשר אחד נוהג בטנדר והשני הולך רגלי ומרסס, ראיתי כי הוא מעביר את הצינור מעל המכוניות ופוגע בהם, אמרתי לעצמי שאני אחנה בצד השני על מנת שלא יהיה מצב שזה יקרה לי.

לאחר חיפוש חניה, החנתי את הרכב בחניה מסודרת כחול - לבן, אחרי כשעתיים חזרתי והופתעתי לגלות כי העובד לא ריחם עליי וגרם לי למספר שריטות ברכב ושקע קטן בגג.

התקשרתי לעירייה, ביקשו ממני לפקסס / לשלוח בדואר רשום מכתב מפורט ואם אפשר תמונות של הנזק.

נעזרתי בחבר על מנת לנסח מכתב, הייתי שמח לשמוע את דעתכם,

מצרף 2 תמונות, חג שמח ושנה טובה,

עריכה - משום מה אני לא מצליח לצרף קובץ Word.

1238067_10202024800724195_164546806_n.jpg

1239031_10202024792964001_773295580_n.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

מעבר קליל עם פלסטלינה + פוליש ידני עדין, עניין של חצי שעה עבודה גג ולא ישאר זכר לסימנים האלה, מהתמונות זה נראה שטחי ביותר.

לגבי השקע בגג, לא רואים בתמונות

בכל אופן פעלת נכון, אני אישית הייתי יוצא מהכלים.

אשמח לשמוע עדכונים

"יאללה בירי".

פורסם

תנסה להוריד את זה עם פוליש.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
גם עם הצלחת להוריד.. אני לא הייתי מוותר על זה.

מה כבר יש לו לעשות?

אנשים עושים טעויות,הטעות נפתרה זהו נגמר הסיפור

לא מבין את הגישה המטופשת של לנפח כל דבר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מה כבר יש לו לעשות?

מסכים בנוגע הניפוח אבל למען דיוק היא עוד לא נפתרה, כי הם רק ביקשו מכתב ותמונות. צריך לחכות לתגובה של העיריה. לפעמים הם מפתיעים ודווקא לא לטובה. אני הייתי כועס גם אבל גם אני חושב שפוליש עדין יעשה את העבודה.

החיים הם כמו....

פורסם
מה כבר יש לו לעשות?

טעות זה כשאתה שוכח לכוון שעור מעורר ומאחר לעבודה.

כשבנאדם במודע דופק את הצינור שלו על רכוש של אחרים זו לא טעות. זה זלזול, לא רק שלו - אלא גם של המנהלים שלו שלא הסבירו לו עד כמה זה חשוב לשמור על הרכוש של תושבי העיר שמעסיקה אותו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה כבר יש לו לעשות?

זה טמטום, לא טעות.

פורסם
מה כבר יש לו לעשות?

זה זלזול וגרימת נזק לרכוש של מישהו אחר תוך כדי.

הנזק נשאר,על מה אתה מדבר על ניפוחים?.

אם אני הייתי רואה דבר כזה הייתי מתפוצץ מעצבים,ומעדיף לא לחשוב מה הייתי עושה.

פורסם

''ראיתי כי הוא מעביר את הצינור מעל המכוניות ופוגע בהם, אמרתי לעצמי שאני אחנה בצד השני על מנת שלא יהיה מצב שזה יקרה לי.''

כניראה זה הדדי בינכם, כמו שלך לא היה אכפט לראות איך הוא מעביר צינור על רכבים אחרים, בלי לגשת אליו להעיר ולהזהיר אותו, לקחת פרטים משהו, החלטתה להחנות את הרכב במרחק ''מוגן'' והינה זה קרה גם לך כמו לשאר הרכבים. בא לי להגיד ''מגיע לך'' אשמתך, יכולתה למנוע את זה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
''ראיתי כי הוא מעביר את הצינור מעל המכוניות ופוגע בהם, אמרתי לעצמי שאני אחנה בצד השני על מנת שלא יהיה מצב שזה יקרה לי.''

כניראה זה הדדי בינכם, כמו שלך לא היה אכפט לראות איך הוא מעביר צינור על רכבים אחרים, בלי לגשת אליו להעיר ולהזהיר אותו, לקחת פרטים משהו, החלטתה להחנות את הרכב במרחק ''מוגן'' והינה זה קרה גם לך כמו לשאר הרכבים. בא לי להגיד ''מגיע לך'' אשמתך, יכולתה למנוע את זה.

מתי פעם אחרונה הערת למישהו והוא באמת הבין שהוא טועה ושינה את ההתנהגות שלו?

זה לא באמת היה עוזר ורק היה מכניס אותו לויכוח מגעיל עם עובד עירייה מבואס שעובד בשמש ומקבל על זה מינימום...

אם הבן אדם לא מבין שזה לא בסדר מה שהוא עושה תגיד לו גם 1000 פעם הוא עדיין לא יבין ויעשה עוד יותר נזק רק בגלל שהעזת בשיא חוצפתך להעיר לו, והעובדה שלא יהיה אפשר למצוא אותו וכל מי שגם ינסה יתקל באטימות של העיריות רק מחזקת את מה שהוא עושה.

פורסם

דובוני איכפת לי יש רק בטלוויזיה.

יש אנשים שמראש עדיף להמנע מכל תקשורת איתם, לא מגיע לו ולא נעליים.

מה אמר שבכלל הצבעי היה סופר אותו? אני משוכנע שהוא היה ממשיך בעבודה שלו כאילו כלום

"יאללה בירי".

פורסם

שעשו כביש חדש אצלנו ברחוב אז עבדו כאן טרקטורים, ולאחר שהכביש היה מוכן, האנשים החזירו את המכוניות לכביש הרחוב

גם אני החזרתי את הרכב שלי לאחת החניות כאן.

יום אחד אני בא לרכב ורואה שדפקו לי את הכנף, והיה לי סימן בצבע כתום על הכנף, לא קיים שום רכב כתום באזור זה בטוח. היה אלה שעבדו על הכביש וההוא עם הטרקטור!

לא עשיתי עם זה כלום, לא עלה לי אפילו לראש הרעיון של לפנות לעיריה. גם לא ניראה לי שהיו עושים עם זה משהו

עד היום יש לי את המכה הזאת בכנף ולא סידרתי אותה.

הם כאלה ברברים העובדים האלה, צריך לתפוס אותם עלחם ולהתלונן עליהם במקום, לבקש פיצועים מהחברה ושינזפו על אותו עובד כי החברה עצמה תשלם את הנזק או העובד עצמו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אני חושב שלהגיד לא לפנות לאדם ועוד עובד עיריה כשהוא פוגע ברכוש זה לא נכון. אפשר להעיר ועם אתם נענים בטון מאיים פשוט עוזבים. אתם לא מגלי עתידות כדי שתגידו שהוא לא היה עושה כלום, כי לרוב הוא כן היה מזיז את הצינור מהרכבים האחרים. יש לזכור שהוא עובד ופרנסה חשובה לו עם כל הטמטום של המעשים שלו ובמיוחד שהוא עובד עיריה. אני הערתי יפה לעובדי עיריה על רעש בשעות שאסור לעבוד על פי חוק ונענתי במילים כמו "לך תפנה למנהל", אמרתי "טוב, שהייה לכם יום נעים". טלפון קטן למוקד 106 תוך 5 דקות הגיע "המנהל" ולקח את העובדים. לא נעים כאשר ב-6:15 בבוקר עובדים עם מכסחת דשא מתחת לחלון.

החיים הם כמו....

פורסם

אני גם מאמין שעם פוליש זה ירד, אבל אני לא צריך לעשות את זה ובטח שלא לשלם בעבור זה.

לבחור שטען שמגיע לי, לא מתפקידי להעיר לעובד, במיוחד היום שאין לדעת למה כל אחד מסוגל לעשות, דבר שני, לגבי המכה ברכב שלך בעיה שלך שבחרת להתעלם מזה ולא לפנות לעיריה / מעסיק ו/או לתקן. :roll:

לי לא נראה הגיוני שאני אחנה בחניה מסודרת ועובד שמבצע את עבודתו יגרום לי לנזק, אעדכן .

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...