Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האשה עשתה תאונה עם הרכב, למזלי (לא להיות פוליטיקלי קורקט) נכנס בה רכב של בן דוד עם נגרר.

נעזור לשניה את התאונה עצמה, נגיד והוא אומר בביטוח שהוא לא אשם, וכמובן אני אומר את אותו הדבר בביטוח, איך סוגיה זאת אמורה להיגמר?

האם בכל מקרה זה יפתר רק אחרי שאני יתבע את הביטוח שלי ואחרי זה אפגוש אותו בתביעה אזרחית?

אין מישהו שיכול להחליט במקרה של תאונה מי אשם?

תודה.

פורסם

יש. קוראים לו השופט, וזה תפקידו. כמובן שהוא יתרשם מסיפורו של כל אחד מהטוענים, ואולי גם ממידע נוסף למשל - תעוד על ידי מצלמות ותיעוד של הנזקים) ולפי זה יקבל את החלטתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש. קוראים לו השופט, וזה תפקידו. כמובן שהוא יתרשם מסיפורו של כל אחד מהטוענים, ואולי גם ממידע נוסף למשל - תעוד על ידי מצלמות ותיעוד של הנזקים) ולפי זה יקבל את החלטתו.

כן פשוט חשבתי להימנע מכל זה.

מה שגם כל תהליך התאונות קצת לא מובן לי, הרי מה תפקידה של חברת הביטוח פה?

כל צד תמיד יגיד שהוא לא אשם, החברות בחיים לא יסגרו ביניהם, תמיד כל אחד יפעיל את הביטוח שלו, ואז יפגש בבית משפט? קצת מוזר לי וחבל לי מאוד שזה ככה.

פורסם

חברות הביטוח יותר מתוחכמות

הרי בינן לבינן יש להם אלפי תביעות הדדיות לכן הם יושבים ביניהם רואים מי אשם יותר לפי תיאורי התאונה שכל נהג נותן להם מחליטים ששני הנהגים אשמים ביחס כזה או אחר גובים משני הנהגים השתתפות עצמית וממשיכים לטפל בתיק התביעה הבא שיש להם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חברות הביטוח יותר מתוחכמות

הרי בינן לבינן יש להם אלפי תביעות הדדיות לכן הם יושבים ביניהם רואים מי אשם יותר לפי תיאורי התאונה שכל נהג נותן להם מחליטים ששני הנהגים אשמים ביחס כזה או אחר גובים משני הנהגים השתתפות עצמית וממשיכים לטפל בתיק התביעה הבא שיש להם

כן זאת בדיוק הכוונה שלי, בעצם הרי מבחינתם זה הדבר הכי קל לעשות ובנוסף הם עוד מקבלים על זה כסף.

האם אין לנו כלקוחות מה לעשות עם זה חוץ מללכת לבית משפט?

פורסם

אתה יכול להחליט שאתה תובע אותו בבית המשפט מבלי לערב את חברת הביטוח שלך.תממן את התיקון לבד יש מצב? לרבים זה לא נוח לממן פתאום אלפי ש"ח תיקון ולחכות לתוצאות המשפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הי

השאלה פה היא האם ל'בן דוד' יש בכלל ביטוח מקיף והאם נגרם לו נזק מהותי שאותו הוא רוצה לתבוע?

אם כן, זה יהיה כמו שישה אמר..

אם הוא לא מפעיל בכלל את הביטוח וטוען שהוא לא אשם, או לחלופין חותם על טופס אי אשמה בחברת הביטוח שלו, ולך נגרם נזק משמעותי יכול להיות שעדיף לך לתבוע את הביטוח שלך.

לחברות הביטוח יש הרבה יותר זמן/כסף/אמצעים/ייעוץ משפטי/וכן גם קומבינות ואמצעי לחץ ממך.

רוצה לומר - אם תתבע אותם במקיף הם כבר ימצאו דרך להשיג את הכסף מהנהג השני (אלא אם כן אשתך אשמה בברור, למשל נכנסה בו מאחור...?)

יכול להיות שעדיף לך לשלם את ההשתתפות עצמית ועלית הפרמיה, הכל תלוי כמובן בגובה הנזק.

אם נראה לך שהוא באמת אשם, בקש מחברת הביטוח שתעזור לך להכין את כל המסמכים לקראת תביעה.

• תוכן חדש...