Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאאא... גנבים. (יש חדש).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הזמנת משטרה כשגילית שפרצו לך לאוטו?

ככה הם היו יודעים מה נגנב לך ואולי אם היו מוצאים את זה אצל מישהו שעצרו בגלל משהו אחר. ללכת למשטרה עכשיו לא יעזור לך כי הם יגידו לך שהם לא ילכו לבדוק מישהו ולעשות לו חיפוש בבית כי נדמה לך שהוא זה שפרץ או יודע מי פרץ

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

רועי, זה לא מענין את המשטרה .

הם מעוניינים רק בכסף שלהם,

אם אתם לא יודעים, הציוד הגנוב שנתפס, לא ממש חוזר לבעלים (אף פעם לא יודעים מי הבעלים)

הוא יוצא למכרז...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

:

לא הזמנת משטרה כשגילית שפרצו לך לאוטו?

ככה הם היו יודעים מה נגנב לך ואולי אם היו מוצאים את זה אצל מישהו שעצרו בגלל משהו אחר. ללכת למשטרה עכשיו לא יעזור לך כי הם יגידו לך שהם לא ילכו לבדוק מישהו ולעשות לו חיפוש בבית כי נדמה לך שהוא זה שפרץ או יודע מי פרץ

הייתי במשטרה בדקו טביעות אצבעות.

והוצאתי להם תדפיס של כל מה שנגנב לי. (אפילו הוספתי כמה דברים :wink: )

והם אמרו שאם ימצאו יקראו לי לזהות.

ROVER=~~

פורסם

אם היתי במקומך, היתי מבקש להיכנס לחדר ראיות

והיתי מביא את ההורים שיעשו להם בלאגן שיתנו לך

בטוח שיש להם את הרכיבים שיש לך.

היתי בחדר ראיות של משטרת יפו, יש להם חדר שלם של סאבים ומגברים...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז זהו שפה אתה טועה כי אם הם רשמו בדו''ח של הפריצה את המיספרים הסידוריים של הרכיבים שנגנבו לך ובסוף מוצאים אותם אז הם יחזרו אלייך

פורסם

מצאו טביעות אצבע ישבת לידם?, התעקשת שילכו ויבדקו את הטביעות במשטרה?

התקשרת לבקש תוצאות של הטביעו אצבע??.

אתה צריך להיות עם מרץ ולדרבן אותם אחרת בחיים לא ישימו לב אלייך.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אז זהו שפה אתה טועה כי אם הם רשמו בדו''ח של הפריצה את המיספרים הסידוריים של הרכיבים שנגנבו לך ובסוף מוצאים אותם אז הם יחזרו אלייך

דבר ראשון אין מספרים סידוריים של הדברים שנגנבו.

דבר שני שאבא שלי הביא להם קבלות הם אמרו לו בסדר בסדר ואפילו לא הסתכלו.

ROVER=~~

פורסם

מספרים סידוריים ?! חח.. זה משעשע :)

מהזה נראה לך, מנוע של פיירבירד ?

בכל אופן, אתה יכול להתייעץ עם כל מכר שיש לך במשטרה, תשאל אותו מה הגודל של חדר הראיות, והאם אי פעם הוא שמע על ציוד סטראו שיוצא משמה, לכיוון הבעלים..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

דבר ראשון מיקמיק רק שתדע שאם משטרה עוצרים אותך ועושים לך חיפוש באוטו ורואים את הציוד שלך ושואלים אותך אם זה גנוב ואין לך דרך להוכיח שלא הם יכולים להחרים לך. את זה שוטר אמר לי.

מישהו שהיה איתי פעם מצבא החרימו לאח שלו ככה מערכת ואחרי כמה זמן היא חזרה אליו כי אחרי שבדקו את הציוד ראו שאף אחד לא הצהיר שזה ניגנב לו.

חאלאס לזלזל מיקמיק!

פורסם

רועי, אני לא מזלזל סתם,

אני תימני, יש לי משפחה "לא קטנה"

בכל אופן, המשטרה כמובן וכמובן שלא יכולה לעשות דבר שכזה, מהסיבה הפשוטה שהיא צריכה ע-י-ל-ה.

אם קורה דבר כזה, והבן אדם לוקח אותם לשופט.

עוד לפני שיהיה טיעונים בכלל.. הציוד יוחזר אליו עם התנצלות ויוסיפו לו צופרים מחדר ראיות...

עוד משהו, בעיניין של פשע פלילי - גניבה. חובת ההוכחה באה על הרשויות

אתה לא צריך להוכיח אחרת אם אין עילה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
דבר ראשון מיקמיק רק שתדע שאם משטרה עוצרים אותך ועושים לך חיפוש באוטו ורואים את הציוד שלך ושואלים אותך אם זה גנוב ואין לך דרך להוכיח שלא הם יכולים להחרים לך. את זה שוטר אמר לי.

מישהו שהיה איתי פעם מצבא החרימו לאח שלו ככה מערכת ואחרי כמה זמן היא חזרה אליו כי אחרי שבדקו את הציוד ראו שאף אחד לא הצהיר שזה ניגנב לו.

חאלאס לזלזל מיקמיק!

עצוב... אבל נכון...

פורסם

מיקמיק לא צריך "עילה" בשביל להחרים לך את המערכת. אם הם חושדים שזה גנוב, מה אתה יכול לעשות? להגיד להם תבדקו אם יש דיווח על פאנטום מונובלוק שנגנב לאחרונה ואם אין אז לא תקחו ממני את שלי.

הם יכולים להגיד לך להם לוקחים את הציוד ואם הוא לא גנוב הוא יוחזר אלייך.

פורסם

תקרא שוב את מה שכתבתי,

(לא אני ממציא את החוקים במדינת ישראל)

אם מה שתיארת, אכן נעשה, ללא עילה, ואכן לוקחים אותם לשופט.

תסמוך עלי, הוא יקבל אחלה פיצוי.. שווה לו..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

udiasiasיש לי עצה בשבילך...מתוך היכרות עמוקה יותר מדיי עם גנבים....(אני לא גנב אבל לצערי גדלתי כמה שנים טובות בנתניה...:) ואני מכיר יותר מדיי מהם ואני גם גדלתי איתם, ולעיתים כשצריך גם היתי חבר שלהם).

שמע יש לי שתי עצות שבעצם אלו 2 אופציות ואני ממליץ לך לפעול באחת מהן, אני כבר אומר לך ששתיהן מנוגדות אחת מהשניה לגמריי, אבל שתיהן בטוח יחזירו לך את המערכת שלך ב100%:

א. ללכת למשטרה (כ"ס) לדבר עם מנהל התחנה או סגן מנהל התחנה, לומר לו שגם ככה יש תביעות אצבעות וכל מה שאתה מבקש בתור אזרח ובתור אחד שמכיר 5 חברים שפרצו להם בשנה האחרונה באותו אזור (לא משנה אם אתה לא מכיר כאלו רק כדי שהענין יראה מודגש יותר), וכל מה שאתה מבקש זה לשלוח צוות של בלשים לאותו הבית של החשוד/ים ולהתאים את תביעות האצבעות בשל כך שלדעתך זו תופעה נרחבת, תנסה לשכנע אותם בקיצור שיישלח לאותם חשודים שוטר/בלש ושישיג תביעות אצבעות, אני יודע שזה נשמע רחוק ומופרך אבל אני יכול להגיד לך ב100% (יש לי שכן כזה) שכשחשדו בו בתור אחד שפורץ בסדרתיות לרכבים, בגלל שאחד הקורבנות עשה רעש (כמו שאני ממליץ לך פה) (רעש זה לא בדיוק צרחות אלא פשוט הדגשת הבעיה.) פשוט בא צוות חמוד בעישון לילה לבניין שלי, וצד את הבחור החמוד הזה רק בגלל שחשד בו!, ונחש מה הוא הודה אחרי חקירה קצרה, בחשדות חלקם/כולם אני לא יודע, הוא שוחרר כמובן לאחר אותו לילה הבייתה כי אנחנו הרי במדינת ישראל, ובמדינה שלנו מתנחל שרוצח נהג פלסטיני משוחרר אותו יום בגלל הטענה שהוא: "לא מסוכן לציבור"...השאלה איזה ציבור? אבל נחזור לנושא, אם תוציא את התוכנית הזו אל הפועל..סביר להניח שהציוד שלך יוחזר לך, עשה זאת מהר כי הציוד ימכר! וגם הגנב/ים בחיים לא ידעו שזה בא ממך. הם נשמעים חברה "רציניים" שיודעים "לעבוד". אם הדבר יוצא אל הפועל דאג לבקש ולהשאיר את המס' טלפון שלך מומלץ...

עצה שניה:

ב. כמה אתה מוכן לשלם על מה שהיה לך, שים את האגו כרגע בחור האחורי (ת.ח.ת), האם אתה מוכן לשלם סכום נחמד לא יותר מדיי גבוה כמו 1000 ש"ח כדי לקבל את מה שהיה לך? אם כן, תתקשר פשוט לגנב או לאחד החברים שלו, ודבר איתו, תגיד לו אחי זה לא מעניין אותי אם זה אתה או לא, פשוט גנבו לי אולי יש מצב שתוכל לעזור לי למצוא את הציוד, אני יודע שזה לא אתה אבל אולי אתה מוכן לעזור תמורת כסף..פשוט חבל לי ואני מסכן ובלה בלה בלה....אני חושב שהוא יסכים לעשות את זה...

ככה החזרתי לחבר שלי פלאפון שנגנב לו מהאוטו, כמובן שלא בכיתי לו בטלפון והיתי אסרטיבי, והסברתי לו שחבל לגנב למכור את זה ושלא יפריע לו לעשות טובה ולהביא לי את זה חזרה ולקבל גם כסף..

זה הכל!.

מה אתה אומר???

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
בלילה שלפני הפריצה ישבתי עם האוטו באיזה מקום ואיזה חבר שלי רצה לראות את המערכת והראתי לו את הסאבים.

היה שמה מישהו עבריין פחות או יותר שאני מכיר בשם ושלום שלום.

כאשר הוא הלך הוא דיבר עם חבר שלו בטלפון ואמר לו.

"יש לי מידע על איזה אוטו".

היום חבר שלי סיפר לי את זה.

אולי זה ישמע לך קצת דבילי, אבל אסור בתכלית האיסור להשמיע מערכת עם אוטו עומד (במיוחד לא אם כמה מהדלתות/בגאז' פתוחות) - אתה מטרה נייחת לכל זב-חוטם שיתעניין במערכת/רכב שלך.

פעם הבאה שאתה רוצה להראות לחבר שלך מערכת, סע איתו בכביש מהיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...