Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 vs מיצובישי לנסר 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

רציתי את עזרתכם כי די התייאשתי

יש לי התלבטות קשה ביו שני הרכבים הנ״ל

אני מחפש צריכת דלק טובה

אחזקה זולה

אמינות

ונסיעה סביבת לא ספורט או פאר

נסיעות ביום בערך כ90 ק״מ משולב

אשמח לקבל אץ עזרתכם תודה רבה

פורסם

אז לך על ה-i30. הלנסר חביבה (וזולה יותר) אבל המנוע שלה חלש וצריכת הדלק שלו לא מצדיקה את ההתפשרות בביצועים לדעתי, במיוחד אם התקציב שלך מאפשר לך לרכוש את ה-i30.

או שתחפש גם ניסאן נוט. גם אמין, זול לאחזקה ולא מפואר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איה נפח מנוע של מיצובישי הציעו לך? אם זה 1500 תגיד תודה רבה ורד מזה.

הרכב כבד,שתיין ועצלן ברמות של טירוף לעומת הI30 1600 הדי זריזה לעומתו.

אם מדובר במנוע 1800,גש לערוך נסיעת מבחן על שתי המכוניות ולפיו תוכל להחליט מי נראית לך מבין ה-2.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הי

יש ברשותי לאנסר 1500 (2011), ויצא לי גם לנסוע קצת על ה I30:

לגבי נוחות נסיעה ,הלאנסר לוקחת. גם המושבים וגם המרווח. לפחות בתוך העיר וכבישים שלא צורכים מאמץ מיוחד, היא עדיפה.

מה שכן, מבחינת האצה היא כן איטית יותר מ I30, ולעיתים תמצא את עצמך מאמץ את דוושת הגז כדי לא להישאר מאחור ברמזור..

לגבי אמינות - שתיהן נחשבות אמינות מאוד. אני עדיין מטפל במוסך היבואן (שמשותף לשניהם) ורמוז לי שם שטיפולים שוטפים של יונדאי זולים יותר.

צריכת דלק - יוצא לי בממוצע 1/12 בנסיעה משולבת (קח בחשבון שהיו לי איזה שבועיים רק של נסיעה עירונית ויצא לי 1-10...)

אבל לא בטוח שב I30 המצב שונה בהרבה.

אני חייב לציין שהתלבטתי גם בין 2 הרכבים הללו (מליסינג), והמחיר פה בהחלט שיחק תפקיד : קיבלתי הצעה ללאנסר 2011 במחיר שבקושי הסכימו לשחרר יונדאי שנת 2010.

• תוכן חדש...