Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב , רכב ראשון לנהג צעיר ואני נעול על פיאט פונטו ספייס , מצאתי לי אחת טובה ושמורה במחיר 8000 , ברשותי סה''כ בחשבון סכום של 19243 ש''ח . אני כרגע עובד , אני חייל משוחרר אבל מרוויח מינימום + עושה שעות נוספות . האם לדעתכם עם הסכום סה''כ שיש ברשותי יהיה אפשרי לקנות את הפונטו ספייס במחיר 8000 ש''ח? האם אוכל לעמוד גם במחיר הביטוח נהג צעיר + טיפולים שוטפים + דלק ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

א)יש כמה סוגי ידני 80 כ"ס או 60 כ"ס מן הסתם שה80 תעשה קרוב ל15:1 וה60קרוב ל17:1. מיכל 50 ליטר

ב)דלק זה נתון משתנה תלוי בשימוש ,בגלל שמודבר ברכב חסכוני אז אני משאיר לחישובך.

ג)פיאט ידועה בכך שיש לה חלפים לא יקרים יחסית,חשיבות גדולה לנוזל קירור מקורי וטיפולים במוסך לא מורשה תוכל לעשות במחיר יחסית טוב.

ד)ביטוח קרוב ל4000

ה)שמורה זה עניין של דעה לכן רצוי לבדוק במוסך לפני הקנייה אם יש צורך לתקן משהו ולהוריד מהמחיר.

בגדול יש לך מספיק תקציב,דלק לבן אדם שעושה בממוצע 1200 ק"מ בחודש יצא גג 1000 ומשהו שקל.

שים לב רכב זה עלה הרבה בפורום ואפשר לראות עליו מלא שירשורים,אם לא תמצא את מה שרצית תוכל תמיד לחזור ולשאול.המומחים של הפורום פשוט כבר הלכו לישון.

כל אדם יכול להחזיק רכב השאלה אם הוא יכול גם להנות מהחיים באותו הזמן בלי להכנס לבלגאן כלכלי

פורסם

מארק תודה רבה לך ממש עזרת לי עם התשובה שנתת לי :)

לגבי הנסועה שלי זה בעיקר בתוך העיר ופעם ב... לעבודה שלי כי בתכלס יש לי הסעה הלוך חזור לעבודה ככה שאני מסודר אבל יהיו ימים שאני אצטרך לנסוע עם האוטו נגיד ויהיה לי סידורים או תור לרופא שיניים לדוגמא שאצטרך לצאת מוקדם אז אני ארצה להיות מנוייד ככה שאוטו באמת יעזור במצבים כאלו.

מקווה שאוכל באמת לעמוד באחזקה של הרכב במידה ואקנה , שיהיה שבוע טוב :)

פורסם

היום הלכתי לראות את האוטו המדובר והייתי מזועזע מדבר אחד בלבד באוטו הזה : ההגה שלו היה כל כך קשה כשמסובבים אותו תוך כדי נהיגה (הרגשתי כאילו אני משחק עם משקולת במקום לשחק עם הגה שהוא בדרך כלל רך ונעים , אגב מדובר בהגה כוח הידראולי) , האם זה מאפיין את הנסיעה בפיאט פונטו ספייס או שיש מצב שזו בעיה בהגה עצמו כי הבעלים טען שככה זה בכל פיאט פונטו ספייס שאם אקח לנסיעה אחווה גם בהן ושצריך "להתרגל" להיגוי בפונטו ספייס . מה דעתכם בנושא , אשמח אם בעלי / מי שהיה ברשותי פונטו ספייס יוכל לעזור לי בנושא , מדובר במודל 2004 ידנית 1.3 YOUNG 60 ?!

פורסם
היום הלכתי לראות את האוטו המדובר והייתי מזועזע מדבר אחד בלבד באוטו הזה : ההגה שלו היה כל כך קשה כשמסובבים אותו תוך כדי נהיגה (הרגשתי כאילו אני משחק עם משקולת במקום לשחק עם הגה שהוא בדרך כלל רך ונעים , אגב מדובר בהגה כוח הידראולי) , האם זה מאפיין את הנסיעה בפיאט פונטו ספייס או שיש מצב שזו בעיה בהגה עצמו כי הבעלים טען שככה זה בכל פיאט פונטו ספייס שאם אקח לנסיעה אחווה גם בהן ושצריך "להתרגל" להיגוי בפונטו ספייס . מה דעתכם בנושא , אשמח אם בעלי / מי שהיה ברשותי פונטו ספייס יוכל לעזור לי בנושא , מדובר במודל 2004 ?!

אם ההגה קשה אז הוא תקול ! לא שמת לב לנורה אדומה בלוח שעונים של הגה ?

ההגה ברכב הזה הוא חשמלי ואין דבר כזה שם שמן הגה .לרוב התקלה הוא הממסרים .שיתקן את ההגה ואז תוכלו לדבר על מחיר .

פורסם

וואלה אחי לא שמתי לב ללוח שעונים, התמקדתי רק בנסיעה אבל לא חושב שהייתה שם נורה , אז אתה אומר יש מצב הוא אומר לי שזה תקין וזה בעצם ממש לא תקין ? אתה בטוח שפונטו ספייס 1.3 ידנית שנת 2004 צריכיה לבוא עם הגה חשמלי ?

פורסם

ההגה בפונטו ספייס רך כמו חמאה. יש לו גם אופציה CITY שהופכת אותו לרך כמו חמאה במחבת.

כמו כן, הוא לא הידראולי, אלא חשמלי.

לכן - מה שאתה רואה שם זו תקלה בהגה.

עוד נקודה לתשומת לבך - דגם YOUNG זה דגם שהיה בעיקר בהשכרה והוא מ-א-ו-ד דל באבזור, בד"כ פגושים שחורים, אין מד חום ועוד כל מיני דברים שחסרים. הדבר החשוב מבחינתך זה לשים לב למחיר המחירון, כי בפועל אתה אמור להתחיל לדבר ממחירון מינוס 27%...

יש לי הרגשה שאתה נפלת על מוכר חרטטן והרכב לא שמור כמו שנדמה לך.

פורסם
וואלה אחי לא שמתי לב ללוח שעונים, התמקדתי רק בנסיעה אבל לא חושב שהייתה שם נורה , אז אתה אומר יש מצב הוא אומר לי שזה תקין וזה בעצם ממש לא תקין ? אתה בטוח שפונטו ספייס 1.3 ידנית שנת 2004 צריכיה לבוא עם הגה חשמלי ?

כל הדגמי הספייס למיניהם באות עם הגה חשמלי .

אצלי קיים אותו רכב שנת 2002 דגם 80 כ"ס .

ההגה מרגיש לי רגיל לגמרי ואם מדליקים את הנורה CITY זה טוב רק לחנייה קשה כי בנסיעה זה ירגיש לך כמו פלייסטשיין ,מנותק מהמציאות מהכביש .וגם אני כמעט לא משתמש בזה בחיים .כי זה מוגבל עד 60 קמ'ש .

פורסם

לגבי התקלה בהגה, בעיה נפוצה מאוד בדגמים האלה.

יש לסרוק תקלות ולבדוק שבאמת הבעיה במנוע ההגה.

השבוע גילינו תקלה דומה בפונטו של ידידה, האוטו נשלח לבחור בשם יעקב קצב שסרק תקלות והחליף את המנוע תמורת 600 שקלים אם אני זוכר נכון.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים :) שמעו החלטתי בסוף לרדת מפונטו וללכת על שרייד האחרונה (שנת 1998 ) גיר ידני ,נפח מנוע 1300 . איך היא נחשבת לעומת הפונטו ?! מבחינת אמינות , חסכון בדלק , טיפולים וביטוח נהג צעיר בן 22 ?!

• תוכן חדש...