Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה פונטו 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבאר שבע ומצאתי את הרכב הזה

http://www.auto-shoket.co.il/document/68388,8072,275.aspx

מה אומרים לכמה אפשר לנסות להוריד אותם?

מקוריות הרכב השכרה

שימו לב טסט עוד 3 חודשים אפשר בעוד איזה 1000 להוריד אותם

מחירון שלה נראה לי בלוי יצחק 37500 אם אני לא טועה

מה שאהבתי זה יד 2 וקילומטראז נמוך וגם הצבע טוב

הייתם מתקרבים לרכב הזה?

התקציב שלי בין 30-40 אלף וזה אכן מה שאני מחפש רכב ידני זול לתחזוקה ולא אוכל הרבה דלק

פורסם

1. זה יד 2 אחרי השכרה, זאת אומרת שזה יד 3. לרכב 2008 זה לא כזה נורא, אבל רחוק מלהיות להיט.

2. המחיר לא מציאה. ביד 2 גם אצל מוכרים וגם אצל סוכנויות, הרכב נסחר בין 27-30 אלף.

3. צבע לבן זה בערך הצבע הכי נפוץ והכי קל למציאה.

פורסם
זו לא התמונה של הרכב. לך תראה אותו קודם כל.

למה לא? שים לב למספר,הוא תואם שנתון 2008.

הפגוש הוא כנראה פגוש שהוחלף כתוצאה מתאונה או סתם לפוזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
1. זה יד 2 אחרי השכרה, זאת אומרת שזה יד 3. לרכב 2008 זה לא כזה נורא, אבל רחוק מלהיות להיט.

2. המחיר לא מציאה. ביד 2 גם אצל מוכרים וגם אצל סוכנויות, הרכב נסחר בין 27-30 אלף.

3. צבע לבן זה בערך הצבע הכי נפוץ והכי קל למציאה.

אז אתה אומר שאם אני בא אליהם אני אומר להם לא יותר מ28 אלף?

גבי איך אתה רואה שהפגוש הוחלף?

פורסם
אז אתה אומר שאם אני בא אליהם אני אומר להם לא יותר מ28 אלף?

גבי איך אתה רואה שהפגוש הוחלף?

זה לא פגוש של גרנדה פונטו 2008 אלא יותר לכיוון 2010, לפי המספר אני רואה שהרכב 2008 ומכאן אני מסיק שהפגוש הוחלף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה פגוש של פונטו איבו.

בשנת 2008 לא הייתה פונטו איבו, אז או שמדובר בקומבינה שבה שמו פגוש של איבו על גרנדה, או שזו לא תמונה של הרכב.

פורסם

חד משמעית קומבינה,כי גם הפנסים לא יושבים טוב עם הפגוש (לפי התמונה רווח גדול מידי).

אל תשלול את הרכב עד שלא תראה אותו,כי אולי כמו שנאמר מעליי זו לא תמונה שלו בכלל.

פורסם
חד משמעית קומבינה,כי גם הפנסים לא יושבים טוב עם הפגוש (לפי התמונה רווח גדול מידי).

אל תשלול את הרכב עד שלא תראה אותו,כי אולי כמו שנאמר מעליי זו לא תמונה שלו בכלל.

יש מצב מחר אלך לבדוק אותה אחרי העבודה

פורסם

חבר, השוק היום מוצף, כך שיכולת המיקוח שלך גדולה מאוד, במיוחד לאור העובדה שהרכב מהשכרה וכנראה קרעו לו את הצורה.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אגב לי אישית היה את הרכב הזה, שנת 2007.

צריכת הדלק שלו באמת טובה מאוד, אך כידוע הנסיעה חלשה וכשמפעילים מזגן עדיף לא להיות בנתיב השמאלי ברמזור אדום-יצפצפו לך מאחורה וישגעו אותך עד שהרכב יואיל בטובו לצבור מהירות

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

שים לב שמדובר ביד 3 ולא יד 2 (כתוב 2 ידיים קודמות)

הרבה טועים.

היד הראשונה היתה השכרה. אבל בסה"כ חברות ההשכרה מטפלות טוב בכלי רכב שלהן.

סה"כ 88,000 ק"מ לשנת 2008 זה לא רע בכלל, במיוחד לאור העובדה שהיד הראשונה היתה השכרה.

• תוכן חדש...