Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המדיח הוא גרמני זקן בן כ- 30. עבד עד לאחרונה ללא דופי. כעת בהדחות האחרונות, כלי הזכוכית עדיין יוצאים נקיים אבל עכורים.

מלח לא חסר.

היכן לחפש הבעיה?

תודה ושבת שלום.

פורסם

אתה ממלא נוזל הברקה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניתן לכוון את כמות המלח. מה שמשפיע על רכות/קושי המים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כפי שכבר ציינתי, עבד תקין במשך כמה עשורים, כאשר אני דואג למלא את תא המלח. אין שום שליטה על כמות המלח, רק לדאוג שהוא יהיה נוכח.

כאמור לאחרונה המלח קיים, אבל הזכוכית יוצאת עכורה.

אודה לכל עזרה.

פורסם

אם אין במדיח שלך מיכל לנוזל ההברקה, אתה חייב להשתמש בטבליות ALL IN 1, רצוי מאוד של FINISH.

אם יש מיכל, תקנה נוזל הברקה ותמלא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למה אתה מתעלם משאלתו של vladclar לגבי נוזל ההברקה?

האם במכשיר שברשותך לא ניתן לשים כזה?

כי אין. המכשיר בנוי ללא אפשרות לנוזל.

ובגלל שכבר אמרתי - הכל עבד יופי-טופי (גם ללא נוזל) עד לפני כשבוע. מדוע שנוזל פתאום יחזיר המצב לאשורו? אני מבקש להבין מה השתנה ומה השתבש, כלומר לפתור את הבעיה ולא לעקוף אותה.

שוב תודה לכל העונים ושבוע יפה.

פורסם
כבר הייתי שם. בסופו של דבר, אם אני זוכר נכון (עברו 4 שנים), המדיח נסע אחר כבוד ל"מעבדה", חזר עם משאבה חדשה או משהו דומה ושבו בנים לגבולם. חוששני שאין מנוס מקריאה לטכנאי. בצד הזכות - קיבלנו את המכשיר עם שלוש כוסות וצלחת מיותרים (כנראה עשו שטיפת נסיון והשאירו את הכלים במדיח...:roll: ).
פורסם
אין שום שליטה על כמות המלח, רק לדאוג שהוא יהיה נוכח.

השליטה על כמות המלח נראית כמו ראש של בורג. בהרבה מדיחים אם לא יודעים מה לחפש זה פשוט לא בולט.

זה אמור להמצא בסמוך לפתח מילוי המלח. יתכן שצריך לפתוח את מכסה המילוי והוא מתחבא שם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הייתי באותו סיפור גם כן.

אבנית, זו הבעיה.

היא מצטברת במתזים, במעברים, במשאבה, בגוף חימום

זה משפיע על פיזור המים, סיבון ושטיפה, החום, ייבוש

יש בסופר בקבוק נוזל לניקוי וטיפל המדיח, מומלץ לפחות פעם בשנה להשתמש בו ואם יש בעיות אז גם פעמים בשנה (שמים את כל הבקבוקון הפוך ומפעילים מדיח ריק על תכנית מלאה ומים חמים)

בנוסף אם זו פעם ראשונה שאתה מבצע זאת הייתי מוסיף לאותה שטיפה מלח לימון במיכל הסבון ושופך עוד כוס מלח לימון בתא הכלים (זה מה שעשיתי)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...